自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?

1001 回覆
58 Like 1351 Dislike
係,所以細5年都多
但上面堆毒撚係講30搵18 22

試想像自己生咗個女18歲year 1俾條30歲毒撚追
樓主點會冇依個意思
擺明拍幾個月就chur幾時結婚,話屋企人催
樣無問題就性格有問題
兩樣都無就係你呃人
衰在太有自信
班油頭毒撚仇女姐
佢地意見豪無價值
自己生咗個女18歲year 1俾條18歲fuckboy追呢又點睇
你都識講拍緊拖 不嬲女人對男朋友以外嘅生物都係寬容啲
真係毒到唔識睇人眉頭眼額嗰種人 係會心直口快到連同性都得罪唔少
的確係未成熟
而家啲人一方面早熟(早接觸世界嘅黑暗面),
但另一方面又遲熟(30歲都仲係on99咁,同自己父母30歲已經成家立室比較)

大把人大學畢業22歲出到黎都on99咁啦
source: trust me bro
搵唔到未要改下啲條件囉 唔想將就未繼續單身
1x歲女搵3x歲男我見過,但男一定唔係毒撚

男夠型夠掂,溝幾多歲女都無問題
催得都係催個佢接受到嘅人姐 唔通求其有條毒撚喺佢眼前佢都催咩
通常男仔先係18-22仲係on99咁
所以d女先唔鐘意 寧願溝個28-30既
當然係你眼中可能d女都係on99 但起碼人地清楚知道自己想要d咩類型另一半
所以咪散,咪又係一撚樣
個名有咩含意?
咁好正常喎
又或者過兩日就見有相關既農場文
佢接受到嘅人咪唔會想俾佢催而唔揀佢,所以樓主先單身
打咁多字冇用。。。冇相冇討論價值。。。
呢樣唔奇,有女uncle控。
不過掉返轉性別就好少
你好似講極唔明,鬼唔知普遍一百蚊貨質素好過十蚊,問題係你得廿蚊,點樣去買一百蚊貨?
咁就唔好係咁用一百蚊既貨去比十蚊既貨,咁樣無意思
的確
但你做年紀差距大果邊,
如果你唔係玩玩下中出飛,就有責任

正如啲女/男同學追阿sir追miss,個責任都喺阿sir同miss身上

邊個成熟啲邊個就責任大啲
咁就另一個話題啦
講緊嘅係 你叫佢搵唔到伴不如搵毒撚 同叫佢肚餓不如食屎一樣
25同30其實冇乜嘢
但係事實女人既value真係多數係下降得快啲
去到樓主30其實要接受差10年都正常

年紀差得小通常都係要比較後生啲開始拍先會
釣狗公post一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞