自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?

1001 回覆
58 Like 1351 Dislike
咁依個世界又唔係得毒撚同player起碼我識嘅人大部份都係中間嗰堆
樓主真係想求其搵人埋單點會搵唔到 佢都有要求嘅
30歳, 咁你要接受40-45+果堆先得
邊個Jessica
被動專一都係專一

幾多港女係值得正常人專一?
唔洗專一先會追依班女
老老實實, 好小男人會想娶個老婆同佢一樣搵咁多
唔多唔小都會想保護個老婆(經濟上)

初初出黎做野我個女同事成日講佢對男人無乜要求, 只要生活質素唔好低過做女個陣就OK
條女: 獨女, 3/4分樣, 瘦底無波, MBA, CPA, 屋企係金融風暴個陣可以現兜兜cash買左幾層太古城

offer到咁既條件俾佢既男人都唔會娶佢啦屌
其實同你package 完全無關

係你嘅比較心嚇親人

如果滿足到呢d條件先有資格同你拍拖嘅話,咁有一日意外出現,條件唔齊,你係唔係即刻飛左條仔?拍拖都係求安心快樂姐,一開始就俾個不安全感人,好難形成信任同依賴關係架
以家d女咁早熟 又鐘意d有經濟能力/思想成熟d既男人
有時都唔一定係男追女 調返轉女追男都唔少
呢類女最好讀書果時搵定個竹門對竹門嘅(所以個個家長送自己啲仔女入貴族學校)
同埋要確保條仔唔會出到去返工就飛咗佢
獨女, 3/4分樣, 瘦底無波, MBA, CPA, 屋企係金融風暴個陣可以現兜兜cash買左幾層太古城

如果對一個屌夠女既男人講,依啲女ok喎,獨女即係遺產佢可以食哂

其實可以考慮包養啲FG囝囝
protein換protein
50k兩人洗一人先得25
一條友人工25k都覺得係香港生活唔夠使 買完樓都養唔到車
問題佢就係唔想求其搵人埋單

樓上個個都屌佢要求既男係唔會幫佢埋單
你人妖黎?

屌 女仔有幽默感好charm咩
https://lih.kg/2765779
咁倒追都係一條數,
因為條女心智未成熟姐,但個男嘅足夠成熟,
可以揀等待或者拒絕

好似啲衰十一嘅,
個個上庭都話兩情相悅架啦
但如果真係愛個女仔,
可唔可以等個女仔過咗大專大學畢業先決定,或者至少等個女仔成咗年先

咁都等唔到仲同人講愛?
個人覺得女人25歲 同男人30歲 諗野先同步
有啲野女人25歲擔心緊 但男人30歲先需要開始擔心
咁依種係內向慢熱姐 未至於溝通唔到
女人眼中排斥嘅毒撚係唔識睇人眉頭眼額嗰隻
樓主可能都係
當然會啦
咁依個世代又的確唔洗講到埋單咁誇張樓主都冇依個意思 想搵個適合嘅人姐
但可惜年紀問題令佢選擇小咗好多
大把拍緊拖既男都符合唔到港女既睇人眉頭眼額啦
18-22都心智未成熟?ching咩年代既人
因為係自問
我識好多女人 三十幾歲已經成個呀姐呀嬸咁樣
佢哋對自我嘅形象仲停留係十八廿二嘅時候
以為自己仲好索好靚 女人多條皺紋就已經好顯老
但一諗到要拖住件咁既女出去, 無樣無身材同古板look
真係多多錢都搞唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞