自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?

1001 回覆
58 Like 1351 Dislike
單身仲好 香港離婚率好高 你50k應該係護士同老師之類
仲要計埋呢個世界好多女人好早熟好古惑,啲50k優質男人一早俾成堆十幾廿歲古惑妹豬圍住搶左啦
純文字討論??
見到三張幾已經唔係絕大部份男士既考慮範圍
會唔會係奉承下幾句就當自己真係好靚
實有男人係想要能力同自己旗鼓相當嘅另一半同佢一齊可以養育下一代

不過連登仔只會諗到搵得多就會想要條後生女
我覺得你仲好後生, 好多人3x 先識到而家的老公
睇你個名又要紅字,就知你係自命不凡嘅普通人
想生仔果d 又會screen 走樓主
最後淨番幾多人

anyway 樓主應該係扮女人 我feel 到
有供斷嘅樓樓, 父母經濟ok唔駛比家用《咁樣唔駛50k,直頭搵20k都夠
其實唔係mean, 係直接
其實直接d屌醒樓主係好事
事實就係搵到50K以上嘅3x男真係唔會想識個30+女人

除非你地係大中小同, 有d共同話題, 如果無, 人哋點解要揀個30+
30+係女人嚟講絕對係扣分位, 早D認識到自身不足係好事黎

好過到左35+ 樓主仲係唔知自己有咩問題, 到時你就只能搵4x+嘅男人
通常話順眼個啲就係要靚仔

想認真搵另一半,就唔好收收埋埋,想同靚仔順眼既拍拖,冇人話你錯既
要求高170cm+ 順眼(唔使要靚仔 正常就得) 人工高過我或者差唔多 傾到計就得 認真專一拍拖

你揀人時, 人揀你, 如果合齊你條件嘅男人, 係大眾眼中又係唔係荀盤呢?

而且有好多隱藏條件你係唔發現, 例如你口講傾到計就得, 到時真係識人嗰陣就會變成" 識主動打開話題, 講野唔好咁悶" , 大多數毒撚就係依到止步。通常邊D人會做到 " 識主動打開話題, 講野唔好咁悶"呢? player/ 有另一半嘅男人, 所以你無自己想像中要求咁低

(利申: 我以前都覺得自己要求唔高, 依家已經認清自己要求好高)
有斷供嘅樓
唔洗比家用
人工50k up
單身
30-40歲左右

我估一千人都未必有10個
唔紅既你未必識,紅既我又唔係影過好多,講多又怕自爆,就比一個example你

未紅前我有同Jessica影過,我會比8分佢,起碼7.5分。佢五官係靚,但面型較扁,唔夠特別。當時好瘦,典型港女身型,整體唔係話好突出,只sell靚樣。

另外,佢個人當時係偏靜,少講野,但算正常態度同禮貌
有無食煙?同佢影咗3個鐘無食
睇完樓主標題同內容第一句就打冷震。
沒有公主命 卻有公主病
咁又唔係我都唔知每個月d錢去左邊
3字先拍拖結婚生仔,快都2-3年,想做高齡?
唔好自己呃自已喇
咪係完全唔撚明點解啲女人話自己高人工or高學歷以為自己會威啲咁,根本無吸引力,你自己攞嚟打飛機以為咁樣好好條件,但男人要既野根本唔係呢啲,幻想到既只係一個眼角高尖酸刻薄,前設永遠覺得自己條件好優秀嗰啲中二病港女
搵到錢講咩心智50K話知你玩玩具定落公園玩啦
認真 搵50k洗咩急拍拖
好好對自己 享受下人生 做下運動
遲早會遇到
2x 唔一定搵得少架喎
只要搵個有學識嘅2x就得啦, 人地嘅未來係無可限量
同埋講到生, 點會有2x 唔揀會揀3x
同3x拍拖唔夠1年就會比人催婚, 再嚟就要馬上生, 女人過35生育就好多風險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞