自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?

1001 回覆
58 Like 1351 Dislike
借刀定binc
你真心有啲顛
好似果啲我要初戀呀~阿叔咁
過50k已經篩走左90%人
剩返10%嘅高質男有女有家室又篩走唔知幾多
睇街訪,通常知道自己真係靚果d會話自己5/6分
俾自己高分果d都係劣質
事實黎

男人想揀後生

後生5年都已經young好多
我18萬1個月
tg me
hugo1991
我都識得一啲女RN攞緊max人工重單身緊,佢地就係自己搵得多唔想屈就嫁個條件比自己差既,講野又臭串睇唔起人咁(或者佢地以為要講埋出口笑人垃圾窮撚先叫唔禮貌),結果咪一路單身落去

Btw,唔知點解係護士呢行浸左幾年既女女,無論之前幾純品幾乖,出到嚟都變左脾氣臭又八婆咁款,唔知有無人都係咁覺得
咁又唔係咁講,真係算靚嘅
唔好話過30 40都係靚,好似個啲咩鄧麗欣 李佳芯都未結婚但仲係靚,反而有啲無佢地咁靚都結咗婚,單用年齡去諗價值有啲單向

何況佢仲50k,唔需要話送比你屌啦,唔係話超多但出去玩應該可以用錢嚟玩下
仲要年齡係30-40 呢個range 真係難上加難
有呢個入息既男人 9成9都已經結晒婚 仔女都有啦
好少見「真靚女」會單身多過2-3個月

試過報咖啡班,見到有個真靚女(文青女 type ),一上堂成班男仔圍住佢聊佢傾計,根本想識都識唔到,勁大 competition
想同你講加油,有機會認識下
而家多咗人離婚
如果唔介意對方離過婚有小朋友其實4至50歲都有人搵個伴
父哥
工作環境太多閪同事,加上工作又厭惡性+chur
擺明就係覺得自己好靚
跟住又要唔忿氣俾人話佢唔靚
串串貢陰啲陰啲話咩樣貌好主觀 自己唔入連登仔眼
底嗰句就係覺得自己好靚好正,你哋冇見過我唔識欣賞姐
唔洗教會 成個pool都係有依個現象
認真
玩app九成無好下場
因為玩得一次就有第二次
唔會因為你而唔玩
想識樓豬
有tg未
你呢d真係傻閪港女
男人去到30正值黃金期
揸架車 都唔使話有樓就已經唔難吸引到18 22既妹妹仔
你d傻閪仲話人阿叔
倒轉睇,
"正常樣"
"around 30"
"170cm+"
"月入hkd50k"
的男性基本被視為筍盤, 大多數有女+已準備結婚
成日講呢句野悶唔悶係人都知係吹水啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞