自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?

1001 回覆
58 Like 1351 Dislike
樓豬可能信左連登 fg 50k
就算冇咁誇張
都可能信左咩
「男人過左 30 歲至少都 30k
50k 算係基本 blablabla」
符合樓主條件+仲係單身既男人
本身已經少
對於佢地 樓主收入高唔係咩特別優勢
有得揀一定揀後生靚女

除非樓主性格 樣 身材都好出眾
先有機會破到局

如果無法破局
建議搵後生小白臉比較實際
呢d都係市場供需 各取所需姐
有啲人淨係會想屌,唔會想同佢拍拖
都要睇條女成唔成熟
仲要3個岩條件入面可能有1個係gay
護士可以幾正,中大醫院放中心登記有個senior好正,眼妝加身型
老實講30歲都唔係大問題但係「專業人士」呢個行頭係少趕客,個feel就好似男人IT9預咗冇女溝一樣,尤其你要求同你人工差唔多
咁差唔多得你都assume佢嘅學識/見識水平要係專業人士level架啦?
有咁樣level嘅男人一早俾人mark哂,或者係門當戶對嘅圈子有target
一係你就係返專業人士個圈子度撈金魚
一係就退而求其次,然而呢方面都有concern係某程度上香港男人都仲係偏向大男人多啲,亦都更鍾意叻唔過自己嘅女人
如果你嘅7-8分係指搵錢嘅學識同才幹,咁調返轉吸引到男人嘅魅力可能只得2-3
正解
簡單暴力強
去旅行咪去旅行囉
去日本都係一萬幾千
再買多個chloe麻包袋 乜妹豬都溝到啦
我幫你做conclusion 啦。
係咪你覺得自己7-8,實際係6,比average 好少少only。
30歲女,要搵3x non fuck boy,又要唔kam,邊有咁易。
你所謂普通男係你以為6分比average好少少,實際係要人地7。
如果時光倒流5年,都大機6分女搵7分男的。
你成30歲,要non fuck boy唔結婚,都99%有stable另一半啦
試下放低身段,返去搵真5 6分男啦,再過多幾年高齡產婦就無人要嫁喇
人老珠黃屌都唔想屌仲講乜相處
三十歲仲可以屌幾多年
想認真搵個後生屌多十年唔好?
摺埋啦毒撚壽司郎就想食妹豬
樓主個名唔係歌詞嚟咩
咩我的靈魂二十一公克嗰首嘛
做乜咁撚多人圍屌
唔信有人個self awareness 可以低到咁仲要係呢度開post
呢樣好真,女仔睇野現實,但係男嘅其實都係,真係會攞大家屋企出黎秤,就算條女係專業人士都好,只要條仔係出身ok(say中產,上流嗰啲就唔好講),即刻會覺得木門對木門,竹門對竹門,仲未計條仔嘅屋企點睇你。
3張50k真係基本 女方自己搵50k+,要求差唔多收入水平不為過。
佢係忘記左自己3張野,3張幾男人9成都結左婚/有stable另一半,剩低得堆kam野lihkg仔/fuckboy,樓主唔岩,先會the best not yet come 姐
試下降低要求?
165 40k可能會多好多選擇
通常當面讚你靚仔靚女都係客氣說話,唔洗太認真絲打,交友apps讚係為左討好你,唔係出自真心
咪返 咩年代 仲覺得女人一30就蘿底橙
點解拎tg係狗公既
同埋要收皮
人工高過我或者差唔多
“自問”
咁可以搵個想屌又相處到
又無人叫你30歲搵個50歲
咁撚有自信通常現實都係臭閪
你都講左個重點 幾分從來唔係重點
好多人樣衰 格西 無錢一樣換畫換唔停
結到婚生到仔
戀愛結婚從來都唔需要條件好先做到
睇下公屋d廢老
講到尾只係人夾人
有d人比較容易同好多人都夾到
而有d人唔係
唔需要量化自己 夾硬比個分數自己
去高估或低估自身既價值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞