自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?

1001 回覆
58 Like 1351 Dislike
人工太高,只可以喺連登搵
50k 搵18歲唔好
知唔知搵40k以上統計處話得2成唔夠
啲App嘅人緊係讚你高質啦 唔係點屌你啊
仲有做咗幾年野嘅連登仔個個成百k人工 你得50K 仲話要差唔多
怪唔得冇人想同你一齊啦
其實你個標題已經畀咗答案你
「自問」
冇自貼圖你話自己10分滿分都得啦
樓主個名如果係小鬼首歌,會唔會順眼好多
連登統計係fg 50k wo
咁佢話連登毒撚溝通唔到
放相上嚟,大家幫你平反
容我得罪講句
過29 已經完全零興趣
你問題係老
基本上30頭既男人都想搵番25-28
比自己細少少
你試下target 下35-40歲可能會好啲
可能考慮試下搵同性
冇圖好難討論落去
真絲?
點解唔同返女仔一齊
你三張幾仲咁高要求

你要50k or above得20%嘅男人都唔知有冇

然後順眼(to you)得假設60%

要啱傾30%

etc etc

你自己乘埋啲percentage睇吓條數點

人地點解要揀你?得個靚字?你又唔想請人食軟飯,又老
呢個年紀都係搵人埋單架啦
搵50k以下既你睇唔上/人地唔敢高攀
搵50k以上既揀後生白滑仲正
有冇諗過你朋友個啲係客氣說話?

又或者你有7-8分,但現實已經冇你覺得7-8分嘅男性available,就算有7-8分男人但佢要嘅唔係你呢種女性。

仲有一點,你高唔高質同你有冇拖拍其實冇必然關係,如果你單純要搵人陪,應該真係唔難嘅。
標準呢啲嘢真係好死
係應該要有
因為你要知你自己想要嘅係邊一類型嘅人同唔要邊啲類型嘅人
但你要知嗰個只係for reference only囉
尤其係一啲好主觀嘅數字嘢
如果你選擇好多嘅
咁下下把關米7同搵50k緊係無問題啦
但你都覺自己少(無)人追時
真係摒棄番啲數字嘢
我掉轉嚟講
我係仔對你有興趣但得米69同搵49k都唔知行唔行下一步好
兩個人一齊講求啱眼緣同相處舒服
唔會因為嗰1cm同1k就有drawback
如果你覺得有嘅話咁就真係你有問題

不如試下主動出擊
做下義工番下教會(雖然濕鳩但係有用)
Approach多啲現實上嘅人
由內在向外在咁欣賞一個人
可能效果會好好多
就算真係識唔到仔
識多幾個朋友有人介紹都好呀
同埋到時你圈子唔同咗可能連帶氣質同外在表現都有改變
又會自然吸引到人

要打破固有嘅思想同諗法
同無理由想要一樣嘢時唔自己努力去做好去爭取
等運到你不如買六合彩
30歲仲單身嘅仔 有50k 點解唔溝下𡃁妹
男人同女人嘅評分標準已經好唔同

你覺得7、8分,落到男人眼中隨時3、4分都會有可能
點解唔試下識我
認真答你
你要求嗰啲仔係荀盤
正常高,正常外型,正常溝通,50K 或以上
根本大把女
好少會到30+仲單身
就算單身一陣都好快比女mark走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞