自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?

1001 回覆
58 Like 1351 Dislike
試下返教會
幾歲
女強人?
真 睇見個名都覺得煩

點解可以咁勁
唔好自問去問下人
應該10分滿分得1-2分
見到你個名 諗起尋找有趣的靈魂
間中會比人讚靚女
啲男同事唔信我冇人追
啲女/媽媽同事就覺得我有男朋友

你自己咪解答咗啲仔覺得你有仔
建議去相親
就算唔係講我 都有其他7/8分女仔係單身 想討論下啫 我到底係幾分唔重點啦
應該話 佢把口就話要求唔高
但睇名就知對愛情好撚多幻想
重點係多數人以為你有男朋友
建議你fd聚會時主動啲
咁人哋就知你單身啦

講真我覺得要靠到相睇呢啲方式
成功機會都不大
正常人應該fd搭fd已經識到男女朋友
你上網有玩apps 不停識到男仔
見你又約佢哋出嚟 咁應該冇咩問題
咁你唔係識唔到呀 不過肯定要花時間 慢慢認識搵認真 上網男仔多女仔好多 我覺得係九比1 女仔一定多人讚 多人text 唔好盡信上網講啲嘢
男有好多都係player 包括我自己 9up 多

我自己覺得 搵女仔認真嘅 有啲質素 cmb tinder 其實都多唔太難 但女搵男就有多唔少難度 要時間

不過你話只係搵順眼 我有個意見
上網通常我覺得 話搵順眼 都係想搵靚
話自己係搵少少外協 通常要求都係明星級
自己評分 同大眾評分通常都低一兩分
我唔係話你呀 但可能要降低少少要求 如果都係無
通常兜咁大個圈讚自己靚嗰啲都唔會靚得去邊
劈頭就話唔講樣但之後啲內容都係陰啲陰啲讚自己靚
個重點就係
你個評分同人地個評分標準唔同
唔係只講樣
好似我識既某條女咁
去老麥佢會係朋友面前話D唔執盤既人
佢自覺好人,自以為好心
其實人地老麥有執盤程序
你疊左個盤上去就唔會再清潔
咁係搞破壞 唔係佢自覺既好心
仲覺得人地唔執係唔啱

要人地追你就當然係要人地覺得好
而唔係你覺得好

樓上果D有男朋友有小部分會收手
但真係咁好D狗公個個都係明知有男友都照追

咁好明顯就係人地眼中唔係你想既7/8分
毒L有咩唔好,得罪你?
50K 以上已經篩走一大堆人,搵返同圈子 fd 搭 fd 啦
人工高過我或者差唔多 依樣野都成問題...
好明顯身邊啲人都覺得你要求一定好高
DM我
歡迎先起底了解我為人
讚自己高質都有 都唔方高質得去邊 男人女人都係咁話
因為你係人地眼中得3分
3張就真係窄左d wo俾我都會搵番d 十幾廿歲妹豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞