自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?

1001 回覆
58 Like 1351 Dislike
雖然你做朋友嗰句啱 但其實都唔易
如果同枱有幾個普通大學生 我哋就已經自自然多啲嘢講 變相就同mk妹冇乜嘢講

最尾嗰句agree
但我覺得佢哋保留到份mk味 係因為平時去玩都仲係同返呢堆人
只係揀伴侶唔想揀佢哋
其實33-35歲嘅男人,又要佢單身冇女朋友冇老婆仔女,又要佢事業有成,我覺得都已經好難大部分呢個年紀一係結咗婚,一係都有個拍咗好耐嘅女友
仲有其他情況既 例如本身性格勁kam 或者淨係想食女拍散拖
呢個係真話 樓主嘥氣睇個啲咩外表唔靚 不如信呢位巴打
認真答

只要你唔急,做好自己,例如gym, facial, 睇多啲書,學下野(以自己開心為目的,唔係見到仔就開始幻想),開放地識朋友,一個人travel 冒險,懂得欣賞人地優點,少啲focus喺佢收入外表家底

你會見到好多人想date你,晚晚出街都得

過一排,就會厭倦,覺得自己一個人都幾正

前提係,you don’t fxxking care

呢個時候,緣份就會黎搵你
Fg都50k
唔係應該好普遍先係?
有咩值得了解起完底完全唔想識你
嗰啲根本入唔到考慮之列
自問0分
睇眼角高唔高?
係,4,5分樣好正常,6分,6分半已經幾靚吓。好多人唔明,有啲kol同啲明星真人其實係好靚好靚既,行出街係好sharp好搶眼,好多人望,只係有啲上咗鏡睇落會肥咗。所以自認自己8分,好大可能其實係5,6分咁上下。

另外,影相黎講化妝化得靚其實真係會加好多分。

咁點解咁多女會比自己個分高咗?我覺得都有好多原因

1. 睇自己個樣睇得多 - 睇得多一樣會習慣咗,睇唔到啲缺點,就算好醜樣都會覺得自己順眼
2. 心理問題 - 自我安慰,唔面對現實
3. 睇得靚女少 - 現實生活少見靚女,喺自己生活圈子最靚/較為靚,就當自己真係8分女
4. 把呎好鬆 - 無視咗明星級靚女既存在,只用正常人標準去睇,所以所有正常人都係6-10分
5. 賣身材既女唔計 - 覺得佢地係姣唔係靚,自動無視咗一堆女
男 正常樣 50K+ 大把妹妹仔比佢揀
無見過9896真人,所以都係標準連登仔意見

9896個樣獨特啲可塑性高啲,caca鄰家啲,賣樣賣cute五官靚啲

overall如果比我放ig我會選9896,始終ig大把靚樣既女,9896可以行啲型啲既style, sexy啲又得,著唔同服裝佢會易啲carry到。

caca走清純路線其實都可以好紅,所以食咗阿修呢單野對佢係特別大打擊。
都唔係架 好多傻女會以為自己魅力大到令d浪子回頭從良架
女人30歲開始老得勁快 點keep都冇用
唔好話50k咁好條件啦,
就算係20k嘅男人都會揀春青肉體啦
呢個真

可以由護士學校讀返黎,F6都夠做啦
之後又可以進修返做RN,全世界護士都高人工係有道理,其實係污糟工,藍領黎,不過又成日覺得自己好高尚,睇唔起做地盤,好多老師護士都嫁唔出就係咁解,老師就衰在圈子細,同世界脫軌又係
人揀你 你揀人
自己有條件期望嗰陣
都要理性轉角度
諗吓符合你條件嗰堆人
佢哋揀人條件係乜
大致有個預算
咁就平時少啲無謂嘅煩惱
少啲期望落差
日常亦多啲動力
試吓達到符合嗰啲條件嘅嘢
佢哋話係無望清佢哋自介喎
又真
好仔係等女match
我36歲,老婆24歲 ,佢21歲生日我地就註冊結婚,暫時未有bb ,努力中
我地仲係好恩愛
點識
你係on9喺將經濟能力同身高當埋落擇偶優勢姐
男人係睇樣睇身材睇性格 都ok就得㗎啦
你講自己搵幾多托柒咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞