自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?

1001 回覆
58 Like 1351 Dislike
見到第一句就知唔會成功

你有性趣個d搵個18 22唔好
樓主唔使post樣
Post隻手出嚟已經知你大約咩質素
過30搵50K以上單身男人
好可能係公屋仔屋邨學校大,近兩年成功上流入大公司開始搵到錢
但唔會係傳統名校出身,唔係alpha male,可能仲好細膽內向
到時又會發現傾唔到計
如果你放得低50k左右收入呢個條件,個機會率應該增加好多
臭雞
其實你都搵50K,將來都會繼續多。
既然有錢,點解唔接受搵少d但真心對你好既男人?
咁前提係人工少過你但都要養得起自己

全世界女人都搵緊你講緊果堆男人,自己思考下,加油
突破盲腸
男人有50K,又有170以上、性格唔毒多數都有女,就算啱啱分左手,佢地都搵25以下,月入25K 以上已經 ok ,你樣唔差但年齡呢啲冇得呃,仲要求咁高好難搵到,不如人工/身高放寬一下啦
Fyi 男揀女個package係淨睇樣同身材, 智力正常
性格係拍左拖之後先會睇
如果個package真係7-8分
一定好多仔溝

可能1: 你冇7-8分 (冇仔溝)
可能2: 你要求太高 (有仔溝)
我覺得自己成個package都有7~8/10

會咁樣開post + 第一句咁講已經係理由(之一)
如果外表令你好冇自信 可以諗下整容
當然要過到自己嗰關
阿姨我不想努力了
package 野真係好主觀

客觀黎講 就係 你就黎30啦
你要搵個同你差唔多50k 既

真心 呢啲一係封左盤 一係player

以男人角度:
我搵50+ k 一個月 又單身既
我不如溝個後生既 好屌好砌既 帶出街威既
屌厭咪下個

利申:由中學畢業 開始拍拖
由15k 開始 到差唔多40k 結婚

我係由一個男仔成長變成男人 比我老婆封左盤
如果你唔係同個男仔一齊成長
我建議你降低少少要求比較好

但 依家女性都唔一定要男人依靠
圖?
因為你男人扮女人
過左30歲都仲話自己7/8分
樓主自我感覺極度良好
女仔過撚左25老得極快 價值一日比一日跌
到左35 送俾我都唔想屌啦
走啦變態佬
其實好簡單
因為你係工作狂女強人
邊有男人頂得順
利申睇你啲談吐覺得
完全感受到嗰種腌尖腥悶、口講自己唔係要求高,實際上就唔係咁諗
咩年代
大把女人到左40歲依然正
男人搵咁多錢都係為左搵個相處舒服既女人
唔知點解女人搵咁多錢都仲要搵個搵更多錢既男人
認真答你人工50k你估出面真係有幾多人有呢個數,有都好多結咗,你又唔係天仙咁靚做咩揀你,一睇就知你係睇唔起搵少過你嗰啲,咁你預好難拍到拖啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞