自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?

1001 回覆
58 Like 1351 Dislike
女人到30樣又殘 皮膚又唔滑 塊閪又唔鮮

好意思咁高要求仲話自己78分
30歲後女人幾靚都殘得快

拍得拖到結婚又冇咗2年,生仔都隨時35歲
貪高齡產婦咩
要求太高仲要年過30

男人人工低啲有乜問題?

有以上條件嘅單身男我諗百中無一,有都唔一定揀佢啦

所以乜app 都玩哂都冇用
或者你咁諗
你想拍1-2年結婚定係3年以上先結定唔結都無所謂?
然後再諗下邊個年齡層既男人岩你
我諗岩岩30出頭果啲男人未必想咁快1-2年就結婚
除非佢本身都好想30頭就結 但我相信唔多會係咁
A幾

工餘有無咩興趣,可能多啲參與自己嘅興趣活動平常心咁識朋友,透過朋友再識人會啱你啲?
最忌係擺明去溝仔溝女,其他人一眼睇得出
點解我無既
樓豬做護士
絲打 我都月入50k 170up 每星期健身5-6日 咪又係無囡
不過我懷疑我擺過tg gp我地有傾過
因為份人太煩,冇性格特點,唔直接鍾意講廢話,唔肯面對現實
30+單身又符合你要求既男人本身就唔多
如果細幾年可接受可能好少少
但都未必有你個收入要求
想知傾到計就得,係指傾啲咩,依個好空泛,其他好明確

我會諗話170+依個條件係咪咁必要,咁得168但其他條件符合呢?人工高過你/差唔多都係,如果其他條件都符合但得三萬幾?係咪一定要依兩樣,如果50k係必然可能有少少嚇退人,同埋50k嘅男人可能唔咁睇對方人工,變相佢地個選擇會多啲

依男人人性,好多有50k依個條件嘅人更加會傾向搵後生,所以你難搵應該係合理,要比多啲時間,係社會影響下,30歲女性的確係難少少,男性會易啲

30歲嘅年齡我諗交友apps唔太啱洗,可能係傳統聯誼 婚介可能適合啲,婚介可以搵返啲年紀相若又未婚又要結婚嘅人

加油,不過我覺得自己ok唔結婚都可以
點解一定要搵收入高過你?
老實講, 170+ 順眼 50K+ 30出頭 講野唔會奇奇怪怪既男人
16-60歲既女人都隨便食, 點解要簡你?
點啊,又話自己起碼有幾多分,轉個頭就話個分唔係重點
咁你有無主動啲呀
想知樓主平時係交友app同男仔傾咩多? 我同現任女朋友都係app 識,識果陣佢30,大我幾年,我同佢都係傾咗成年幾先出,一出就得大家好夾

不過如果樓主你覺得自己長期都出唔到池嘅話不如試下放寬返部分條件,好似收入咁其實過3萬又接唔接受到。我諗你依家嘅階段都係想搵個人過人世,其實最緊要都係個男仔對你好,性格同夾唔夾先最重要
好多玩到鬆晒嘅女都係返教會埋街食井水搵到純情毒撚教友埋單。不過同時引致一個問題,d旬盤俾呢班技術咁好嘅女搶晒,淨返嘅先到其他女教友分,個pool競爭好激烈。
唔關事

如果真係正嘅話
結咗婚一樣會有狗公approach

況且真係對樓主有興趣嘅
通常都會傾傾吓就問你有冇仔
唔會單純覺得你有仔咩都唔做
屌你都唔係真心反思
見到你唔奮氣陰d想串連登仔就好笑
呢個就係你死因囉
明明唔抵得人講又要扮會反思
根本態度就照舊
咁都唔係問題 淨淨地屌囉
又抵唔住口
呢下就死啦
真係抵你做老姑婆
算啦老雞
我有50k以上要搵個50k騎住自己
男人唔係咁樣運作的
一係我明顯感受到我氣場強d
又或者明顯感受到對方個氣場係肯讓步
如果唔係好難接受自己玩到50k above
係自己既生活上冇話事權既感覺
唔好話比人head住 就算係打和都接受唔到
不過又掉番轉 如果對方肯讓 其實又乜都得
純粹面子遊戲 幼稚得黎亦係現實
30出頭
人工50k+
身高170+
過住幾任女友都細過我4-7年

你成30歲 憑咩要揀你
因為你好撚毒囉
好少見「真靚女」會單身多過2-3個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞