自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?

1001 回覆
58 Like 1351 Dislike
好簡單姐
唔好50K 要求 自然多番對象
你要飯票 定 要愛情先

依家社會 唔生仔 各自財政正常都生活得開心啦

參考下之前日本果個 全職男朋友 點解會咁多女 包養條仔
認真, 現實我真係識人4x溝左個岩岩入公司24歲妹妹
身邊嘅人都係羨慕為多, 無人講過d咩囉
個男嘅keep得好好, 工作又叻又賺到錢
你理得人溝到2x歲?
不了😅😅😅
我覺得呢個post啲人都算好公道咁比意見樓主
首先,睇字都覺得你自大
另外,你要人工同你差唔多一下個pool細左太多,你以為個真實世界真係連登咁個個50k咩。

最後,真係人工高過你個啲都想有人讚佢勁,但你點睇都係想俾人讚多過讚人,所以成件事完左。
要求高囉
50K, 打工仔黎講Top 十幾%啦
比你踢左8成
你得7分 但想追求9分10分既野 梗係唔得啦
Hmd肥閪專用名
玩app 果d , 醜女同老女人都變女神大把人add, 但現實果d只係肉便器,只係用黎屌同發洩,屌完就鬆無人會埋單
係咪果d profile打咩有趣的靈魂d fd
絕對認同,單係順眼同50k嘅優質男性,點會唔揀22-25歲,月入20零k得嚟仲可以食住對方爽死
on9
所有男人都係鍾意 18 22 架啦
真,剩返兩成扣埋基同已婚應已經冇野剩
莫道你在選擇人 人亦能選擇你
自己都玩過app,當時條件比樓主要既差d,都keep住約到女
連登巴講得好中肯,7-8樣就算30都比人call爆啦
都係專業人士
依家26 4萬 、40前 一定過10萬

唔想玩apps 尤其早幾年用過 遇過唔少原來有正任用apps偷食 / 搵SP

今年分手之後
有join 過speed dating / 傳統婚姻介紹所
真係覺得揀唔落手啲男會員
除咗外貌唔得 好多170 or below ;大部分都係30中 3-5萬。
你咪繼續講心志囉
男人講 body
10分入面得0.875分咁低 緊係單身啦
要求高170cm+ 順眼(唔使要靚仔 正常就得) 人工高過我或者差唔多(50k) 傾到計就得 認真專一拍拖
????
有呢d條件我搵個22唔好?on99
唔會做護士掛
26已經要玩speed date/介紹所
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞