自問10分滿分都有7/8分 點解仲會係單身?

1001 回覆
58 Like 1351 Dislike
帶條粉晶暗示比人知available囉
我本身就係
我33, 未婚妻23歲
屌無圖話自己係三上悠亞都得啦
未睇完呢個 post 都已經唔敢同你一齊,一定俾你煩到仆街
加埋175up同最好有車
樓主30幾歲人想拍拖仲要整張checklist列晒條件點點點 又暗地裡不斷讚自己靚 個格都唔方好
呢句都好符合你心智年齡
相處同齋屌唔同
咁你之前因乜事分手?

你平時放假又有乜興趣活動之類?
又咁講
都有一大堆搵得萬幾蚊嘅三十路同樓主一樣擇偶條件
娶返黎仲要養埋佢成家,咁比 樓主都叫做財政獨立
如果結婚之後要供樓嘅話就係好好嘅
不過的確無男人唔鍾意後生妹
試過玩唔同交友App(CMB bumble hmd Tinder)

用交配apps 你又何嘗唔係player , 要幫人埋單都唔會呢啲地方搵隻雞返嚟埋啦
其實通常大5至6年最常見
大10年少見
你可以咁安慰自己
但巿場現實係咁
你覺得用交友app就係player?
死毒撚
同一階段可以係25至28歲
咁咪解釋咗點解會有樓主嘅情況出現

18 22鐘意還鐘意
真係結婚果啲通常都最勁差7至8年頂盡
大部分差兩三年
仲要繼續俾個假希望樓豬
你up乜
無人迫,只係講緊正常情況我收到嘅結婚請帖
暫時無見過有人差10年
最普遍係同年(同學),同埋差3至6年
你條死毒撚
一係咩靠自己做返自己嗰啲難頂港女金句
就當你講係真,但揀對象唔係剔計分表,夠分就得
有時傾落係覺得相處唔嚟就幾分都冇用

要令人覺得同你相處舒服開心已經唔係人人做到
有啲係講嘢好似好有禮貌,但其實滲晒陣港女味出嚟自己唔知
有啲係又悶又話題終結者,或者認真撚
有啲就相反太多嘢講或者把口同啲仔無分別
或者有啲係同啲毒撚一樣,
舉手投足都話緊俾人聽唔識同異性相處
唔少喎
我識好多都係8~1x

你個年紀細, 圈子唔夠大姐
我呢d 3x番工朋友圈子3x~4x 收到結婚炸彈
男女差10年以上大把
佢成30歲人分左手
去邊到搵返個同年既同學同佢拍拖呀

差3-6年
係講緊佢當年24,25歲 仲有少少價值既時候 仲會搵到呢個年紀差距range既對象 拍幾年拖去到30歲就埋單

而家佢由30歲起步 成個故事已經唔同晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞