《慾望樂園》(2)

751 回覆
34 Like 1 Dislike
好有畫面
完左啦
[562]
「你唔係好想聞吓係咩味嘅咩?依家我擺到貼住你個鼻做咩反而咁拘謹啊~依家唔係到你選擇想唔想聞吓,而係我命令你,同我索。」左副院長用居高臨下嘅眼神望住我,語氣由一開頭嘅挑逗,去到最後嘅命令。

堂堂男子漢大丈夫,竟然淪落到比對方用腳堵住口鼻,實在係屈辱!但正所謂大丈夫能屈能伸,一切嘅屈辱都只係為咗之後嘅計劃,聽話照做係顧全大局嘅做法。

我腦海不斷咁樣安慰自己,然而就連我自己都覺得冇乜說服力,因為我最清楚自己依家身體乜嘢狀態,先唔講生理反應已經就快催谷到極致,就連我腦海中本能嘅潛意識都不斷同我講,好想大啖大啖咁樣品嚐對方黑絲美腳嘅味道。

反正無論係本能,定係自己諗嚟安慰自己嘅說話都好,我要乖乖聽話俾對方玩弄已經係一個定局。

我透過鼻孔輕輕吸一啖氣,輕輕呼吸已經係我最後嘅矜持,但隨即左副園長依股對我嚟講恍似催情藥嘅腳味已經佔據咗我嘅鼻腔,四方八面咁鑽入我嘅嗅覺神經,然後向住大腦直衝過去。

頓時間,我大腦中掌控住各種感官神經嘅部份彷彿被徹底激活咗,尤其係同性相關嘅部位。一個騷麻嘅感覺直衝天靈蓋,瞳孔不自覺地擴張,心跳彷彿唔要命咁加速,無論我點樣抑制自己都好,由我表情同埋身體嘅震動都可以睇得出問咗呢一啖嘅氣息令我產生相當大嘅快感。
[563]
而更加可惡嘅係,我嘅身體開始唔遵從理性嘅控制,完全服從大腦本能嘅慾望,竟然主動將身體靠前,希望可以同左副院長嘅腳底貼得更加緊。

「點啊?係咪好鍾意呀?我腳底都感覺到你身體喺度震緊啦~繼續,大啖啲,我要我對腳嘅味道充滿晒你每一個肺泡~我要聽到你用個鼻大力吸氣嘅聲~答我啦,香唔香好唔好聞啊~」受到刺激而變得更加興奮唔單係我,就連左副園長自己都係,左副縣長面色變得更加紅潤,就連條頸都開始變得白裏透紅,滿足嘅眼神,再加上佢抑制唔住上揚嘅嘴角,仲有心口呼吸嘅起伏,亦都變得更大幅度,體溫嘅升高,甚至令到佢開始微微出汗,種種嘅一切都令左副園長睇落更加色氣。

左副園長嘅變化無疑令佢變得更性感更誘人更加有魅力,對於俾佢踩住喺腳下嘅我嚟講刺激就變得更加大。

「好聞…好香…」我好聽話地大力用鼻索咗一啖,一股更加清晰明顯濃郁嘅氣息從頭先一樣俾我吸入,只不過嗰種刺激嘅強烈程度簡直完全無可比擬,就同左副園長所要求嘅一樣,今次我真係每一個肺泡都充滿住呢種氣息,左副園長腳上嘅味道已經完全取代咗空氣嚟我身體進行呼吸作用,彷彿我嘅每一個紅血球都攜帶住同染上左左副園長嘅味道。我嘅理性已經幾乎被徹底征服,就連講嘢嘅斷軸都開始唔係因為屈辱感,而係因為快感。
[564]
我嘅大腦不停發出想要更多嘅訊號,各種神經瘋狂運轉,源源不絕咁為我帶嚟刺激,就好似一個道友咁比鼻腔所吸入嘅嘢完全支配住自己嘅身體,我甚至都開始懷疑,到底左副園長係咪真係喺腳上面搽咗催情藥,而且仲要係獸用嗰種。

「你唔係要我一直抬住隻腳掛?一直抬住隻腳好攰㗎~」睇見我咁嘅模樣,左副院長嘅語氣就越發得意,而且佢似乎並唔滿足於此,仲準備進一步對我進行支配。

「對…對唔住…」我連忙新手捧住左副園長嘅小腿同腳踭,方便對方繼續將佢嘅黑絲腳踩喺我面上邊,依家嘅我睇落更加下賤卑微,明明自己先係被迫害嘅一方,但迫於形勢處境同埋計劃等各方面因素之下,只可以繼續能屈能伸地向對方道歉。

「哎呀~爭啲唔記得咗仲有呢隻腳添,嚟啦ryan,見你平時成績咁好,又咁聽話~我今日就盡量滿足吓你啦~乖~捧起埋呢一隻腳~」左副園長將佢另外一隻腳都踩到我塊面上誘。

依家嘅我,雙手捧住左副園長雙腿,面部傾斜向上,方便對方踩踏。整塊面都比左副園長嘅兩隻黑絲腳掌覆蓋住,眼睛前面睇到嘅就只係得左副園長比黑絲包裹住嘅腳趾,鼻孔吸入嘅就只係得透過左副園長腳掌同腳心傳嚟嘅味道,嘴唇只可以感覺得到左副園長腳踭嘅柔軟,耳邊聽到嘅除咗自己貪婪嘅呼吸聲之外,仲有左副園長充滿征服感嘅笑聲。
你啱啱好趕上咗我嘅更新
睇嚟Ryan哥理智開始收皮
其實還沒有嘅,只係形勢所迫同本能都企喺同一邊,俾左ryan一個說服自己罪惡感嘅理由
你又hold 得住嗎
俾我應該投咗降
搞唔掂,真係忙到仆街。
再俾一兩日,我一兩日就更新
[565]
「Ryan~你係唔係願意臣服於我?我唔止要你係競技場同埋樂園嘅活動上繼續交出好嘅表現,繼續為我提供優秀嘅業績。我仲要你乖乖地成為我嘅竉物,繼續服侍我。咁樣嘅話我可以保證,你係慾望樂園依到享受你係外邊幾努力都得唔到嘅物質生活,你可以有更加多其他商品諗都唔敢諗嘅特權。只要你自願向我獻上自己,乖乖地臣服係我腳下~」左副園長終於開始自己對我嘅進一步控制,我只係身份上成為佢嘅專屬商品係滿足唔到佢嘅,佢要我喺慾望樂園依到只可以永遠忠誠於佢,發自內心地為佢提供價值。正所謂殺人誅心,依個先係左副園長想要對我做到嘅效果。

左副園長自以為自己嘅計劃天衣無縫,而本來以我喺慾望樂園嘅處境同埋佢身為左副園長位高權重嘅影響力,佢嘅計劃理應係可以手到擒來地真係將我完全支配住,只係佢估唔到,佢嘅張良計先外仲有我同野馬嘅過牆梯。

「我願意。」我同臣服嘅語氣向左副園長講,但係喺左副園長腳底之下所踐踏住嘅臉上,我嘅表情卻出現左一絲嘅得意,當然唔係因為我真心地全心全意咁想臣服於左副園長,而係我需要更加地得到左副園長嘅信任,以方便我更加容易地接觸到有關慾望樂園嘅資料。而左副園長想要我完全臣服於佢嘅情況之下,無疑係會對我介心更細,左副園長嘅計鬥某程度上更加方便咗我同野馬。
[566]
「作為你對我完全臣服嘅證明~依家,我容許你錫我嘅腳~」自以為目標達成嘅左副園長表情更加得意,佢將踩係我臉上嘅雙腳放落嚟,然後將右腳掌再次伸到我臉前,姆指嘅位置就喺正我嘴唇前少少。

「哈哈哈哈~我好鐘意你依家嘅表情同模樣。嚟啦~向我證明你嘅臣服同忠誠啦~」左副園長移開踩喺我臉上嘅雙腳之後,終於睇得到我臉上嘅情況,並且對於自己親腳創造出嚟嘅杰作非常滿意。

當然,我臉上嘅一絲得意已經俾我收起左,左副園長所睇到嘅喺我一副沉迷陶醉嘅表情,因為頭先一直俾對方踩喺腳下,氣息都幾乎被堵住,只可以呼吸到由對方腳下透入嚟嘅小量空氣,所以我依家嘅臉早已經被憋得通紅,而且正開始大口大口咁吸入來之不易嘅新鮮空氣。而臉上嘅皮膚亦因為左副園長剛才嘅踩踏而留低咗淺淺嘅絲襪針織印痕。

今次,唔洗左副園長再次提醒,我主動伸手由腳踭捧起左副園長嘅黑絲美腳,然後將嘴唇主動迎上左副園長嘅姆指親吻咗落去。

我由左園園長腳下嘅位置望向對方,左副園長嘅臉上已經漾溢住因為征服感而帶嚟嘅滿足表情,臉頰嘅紅暈亦都越加地明顯。一睇就知左副園長已經越加進入狀態,肯定唔會止步於此而放過我。

「繼續錫,唔好停~」左副園長馬上就向我下達繼續嘅指令,果然如我所想。
[567]
�W�撌血��㘾𩑈��𦶢隞歹��穃虾隞乩��箏��豢��嗥�撠勗蘨�厩匱蝥䔶�銋𤥁�閰晞��

�𤑳匱蝥峕擀雿誩椰�臬��瑕�暺𤑳結�㕑雲嚗屸�憪见�閬��蝝啣𧑐閬芸𣸮嚗���格迫靽�椰�舫堺�瑁�銝𠰴����嚗䔶輔�劐蕪暺𤑳結��ㄨ雿𧶏�銝��駁塀蝺𡃏票�鍦��𤘪膜���隞𤥁�頞整��

���嚚𧼮停靽��嚚硺���飛敺堒嗾敹怠訽嚚硺輔�㕑�摨𨰻���頦准����䕘��滚椰�臬��瑁�摰䔶�敺�停撠���䔶��嗡�雿滨蔭隡詨��穃狍�����

�娍�憟質�琜�撌血��㘾𩑈�單�銝𦠜�銝�撖詨��諹��賢歇蝬栞◤�𤏸扛�駁���

�丯yan嚗諹�雿讛氜����𤏸�雿删鍂璇肽�嚚𠺶�滚椰�臬��瑕�閬��頞𠰴�頞𠰴�撖賊�脣偕嚗䔶撮銋𤾸停憟賭撮�箏�皜祈岫蝺𦠜��啣��臭誑�匧嗾�質店����

�𣬚䰻�瓐���滨��峕�撠齿䲰靘嘥�贝�瘙�㭱靽�神銝滨薗鞊怠𧑐甈���亙���

�睲撓�箄��剖��𤾸椰�臬��瑕�暺𤑳結�㕑雲嚗䔶�蝝啣��𣂷嗾瘛典椰�臬��琿�蝯脖�瘥譍��贝��賭����瘞湛��朞秐�典𢙺�𨅯��孵�撠���券��詨��穃���葉嚗䔶�銝��餅�撌脩�撠�䌊撌曹��箔犖����游��冽��潸�敺䕘��芯�撣峕��芸楛�臭誑�∪翰�唳遛頞喳椰�臬��瑟酞�脣�敺���橘��嗅��曹��见�颲勗������𣪧��

����艾�滚停靽���𠉛�撌血��㘾𩑈�唾馮雿滨蔭����辷�撌血��㘾𩑈靽�神�⊿�霅血����銋衤�撠���鍦��唳���葉��

�箏��𥪜末隞方䌊撌勗��䠷��瑕�撌血��㘾𩑈���嚗峕��芸末�⊿�撠�藁撘菟�嚗䔶��嗆�����V��匧�撠穃�雿滨蔭嚗�椰�臬��瑕停����單�敺埈凒瘛晞��
[567]
面對左副園長嘅命令,我可以作出嘅選擇當然就只有繼續乖乖聽話。

我繼續捧住左副園長嘅黑絲玉足,開始反覆仔細地親吻,唔單止係左副院長腳上嘅拇指,仲有俾黑絲包裹住,一隻隻緊貼排列圓潤嘅其他腳趾。

「啊~就係咁~你又學得幾快啵~仲有腳底、腳踭、腳背~」左副園長講完之後就將腳掌上其他位置伸到我嘴唇邊。

唔洗好耐,左副園長腳掌上每一寸嘅肌膚都已經被我親吻過。

「ryan,跟住落嚟,我要你用條脷~」左副園長嘅要求越嚟越得寸進尺,似乎就好似喺到測試緊我到底可以有幾聽話咁。

「知道。」然而我對於依個要求卻係毫不猶豫地欣然接受。

我伸出舌頭劃過左副園長嘅黑絲玉足,仔細咁舐乾淨左副園長黑絲上每一個角落上嘅汗水,甚至用吸啜嘅方式將其全部吸入我嘅口中,依一刻我已經將自己作為人嘅尊嚴完全拋於腦後,只係希望自己可以盡快地滿足左副園長扭曲嘅征服慾,然後由依個屈辱嘅時刻逃離。

「唔…」就係我舔緊左副園長腳趾位置嘅時候,左副園長係毫無預警嘅情況之下將腳插入到我口中。

為咗唔好令自己嘅牙齒傷到左副園長嘅腳,我只好盡量將口張開,但當我口入面一有多少少位置,左副園長就會將腳插得更深。
寫得好正呀
𦧺閪可能會好睇啲
[568]
結果我嘅下顎已經冇辦法再打得更開,嘴角嘅皮膚都傳來陣陣嘅撕裂感,而我口入邊已經包裹住左副園長近三份一嘅腳掌,我心亦暗自慶幸左副園長嘅腳尚算小巧玲瓏。

左副院長嘅腳伸咗入我口入邊之後並唔安份,腳趾不斷活躍地扭動,而我只好配合地繼續喺口入邊用舌頭為對方服務,以停止左副園長腳趾喺我口腔內嘅騷動。

與此同時,左副園長前傾身體,想要更加近距離地觀景我嘅慘況。

「哈哈哈!」左副園長望住我因為口中被塞滿而變形嘅臉頰,望住我因為喉嚨前有異物而產生嘔吐感所以發紅並濕潤嘅眼睛。左副園長嘅眼同樣流出淚水,但卻係因為見到我依家依一副滑稽嘅表情而被逗樂等笑出眼淚。

「好啦~俾你抖吓啦~」左副園長終於肯將佢嘅腳抽番出嚟。

「咳…咳…咳…」堵住喉嚨前面嘅異物終於消失,我抵受唔住地一陣乾咳,牙骹位置傳來酸軟嘅感覺,口水亦都被帶出滿佈嘴唇流向下巴。

「你睇吓我隻腳~對絲襪沾滿晒你啲口水搞到痴痴立立啦~」左副院長扭動腳腕,向我展示佢俾我口水沾濕嘅絲襪。

「左副院長,唔好意思。」我仲喘住氣,一邊用囚服嘅衣袖抹乾面自己塊面上嘅口水,一邊仲要毫無合理理由地向對方道歉,我內心不禁喺度諗,到底對方內心扭曲到咩地步?
[569]
「你淨係掛住抹乾淨自己塊面得㗎啦~我隻腳而家比濕絲襪包住又焗又唔舒服,你唔使理我㗎啦~」左副園長用住撒嬌嘅語氣,但卻係做緊玩弄嘅行為。

「我而家就幫左副園長你抹返乾淨佢。」我隨即用手掌捉住自己嘅衫袖,盡量地去抹乾左副園長黑絲腳上嘅口水。

「都係算啦,對絲襪都比你啲口水浸晒入去,唔要得㗎啦~」左副園長將隻腳由我手上抽返返去。

然後佢竟然喺我面前,企起身解開西裝裙嘅鈕扣同拉鍊,被鬆開的西裝裙沿着副園長嘅一雙美腿隨着重力滑落到地面,冇幾耐前我仲要透過裙底先有可能望得到嘅景象而家就毫無保留咁展示咗喺我眼前。

雖然我已經盡自己最快嘅反應,將頭耷耷底望向地面,但我依然有一瞬間睇得到。喺大腿根部黑絲所包裹裹住嘅,係一條帶有花紋嘅黑色蕾絲底褲,由於只係得一瞬間,而且絲襪多多少少有一定遮擋嘅作用,我睇到嘅就只係得咁多。

我默不作聲,完全唔敢抬起頭,只係默默望住地面,左副園長腳掌嘅位置。

隨即左副園長就開始除低腳上着緊嘅絲襪,佢將黑絲推去到大腿位置,但去到呢度佢就突然停低咗手上嘅動作。

「既然係你整污糟我對絲襪嘅,咁你負責幫手除咗佢啦~」左副園長再次坐到床上面。

「知道。」被對方多次羞辱之後,我依家內心甚至有一啲佩服對方總係有創意,諗到各種各樣嘅方法繼續對我作出調教。
[570]

我繼續跪喺地下,頭依然唔夠膽向上抬,只係用餘光搵到絲物褪去到嘅位置,然後準備伸手將絲襪除低。

「咪住!」左副園長嘅聲音突然變得嚴厲地喝斥我。

「我要你用把口。仲有呀,做咩係咁耷低個頭呀?我啱啱入嚟你間房嘅時候你唔係好想望到嘅咩?依家喺正你面前,做咩反而唔夠膽望啊?同我抬起頭望過嚟,然後用口幫我擔甩對絲襪。」左副園長嘅語氣充滿命令。

「對唔住咗副院長,我知點做㗎啦。」面對住佢我點解釋都冇用,詐詐臨認命好過。

我抬起頭望去,左副縣長兩腿之間同我塊面完全係同一個水平,而且絲襪已經褪去膝頭哥對上,今次我就非常清楚咁望到對方嘅底褲款式。

左副縣長着嘅係一條黑色蕾絲底褲,而且喱士嘅部份相當之多,除咗真正貼住下陰嘅部位所用嘅布料係唔透嘅之外,其他部份基本上都係極度透光嘅蕾絲,可以透過呢個設計睇到本來應該被內褲所遮住嘅肌膚,甚至喺接近下陰嘅部位對上仲可以依稀見到左副園長嘅毛髮。左副院長唔係白虎,但睇得出佢對下體嘅毛髮有進行打理,邊緣位置整齊唔會有毛髮喺內褲嘅邊緣伸出,唔會過長亦都唔會過於濃密,竟然俾人一種乾淨企理嘅感覺。

我用埋雙手着地支撐身體,向前爬行,慢慢將頭靠近左副園長嘅大腿,然後用口咬住除到一半嘅絲襪,慢慢地向下拖。
點忍呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞