《慾望樂園》(2)

751 回覆
34 Like 1 Dislike
[323]
「…頭先…pat pat嗰個…」大約幾秒嘅沉默之後,阿晴終於鼓起勇氣講出口,雖然聲音比起上一次仲細,去到低語嘅地步。

但係由於我依家同阿晴貼得真係好近,我依然可以聽得到阿晴講緊啲咩。

「哦~你係唔係講緊~依個啊?」已經了解咗阿晴意思嘅我嘴角上揚,語氣挑逗,放喺阿晴臀部上嘅手再次慢慢拉起,喺我講完之後再次朝住同一個位置輕力打落去。

啪!肉與肉之間碰撞產生嘅清脆響聲傳出。

「啊!」緊接住響聲嘅係阿晴叫嘅一聲,語氣中聽得出嘅享受,近乎嬌喘。

俾我打完依吓Patpat之後,阿晴借勢向前趴到我身上邊,將頭打側挨到大概我鎖骨上嘅位置。

「嗯…哈…係依個啦…」阿晴怕羞嘅喘氣聲越嚟越深。

啪!我另一隻手都拍咗落阿晴嘅Patpat到,依家阿晴兩邊patpat都俾我嘅手掌佔據住。

「啊!」阿晴嬌羞嘅叫聲又再次緊接而來。

阿晴發出完咁樣嘅叫聲之後耳仔紅到同蘋果一樣,佢將自己嘅臉埋入我鎖骨同頸之間,深喘嘅氣息不斷喺我頸邊流過。

意想不到地,阿晴嘅氣息令我條頸傳嚟一陣酥麻嘅感覺,我忍唔住聳一聳肩。

留意到我反應嘅阿晴就好似搵到反擊嘅機會一樣,開始溫柔地喺我頸邊吹氣,再用鼻頭輕輕喺我皮膚上磨擦。
[324]
對此我亦都決定咗要好好懲罰阿晴,我兩手並用好似搓麵團一樣把玩阿晴嘅美臀,向住唔同方向搓揉,用盡各種角度、各種手法,並且時不時拍打,力度都慢慢變重,令到阿晴嘅臀部開始留底我嘅痕跡。

隨住我嘅出手變重,阿晴佢都越嚟越放肆,佢係我條頸上邊已經唔止呼氣同磨擦,而係轉為更侵略性嘅動作,由一開頭嘅輕吻,去到熱吻,吸啜。就好似我喺佢屁股留低嘅淡紅色印記一樣,佢都要喺我條頸上邊留低咖哩雞,就好似霸佔地盤一樣宣示主權。

我已經充血充得再放唔入到任何一滴血液,陰莖硬得好似石屎一樣,係依場比拼中由於我嘅結構同基因嘅決定下,睇嚟我會係首先按捺不住嘅人。

我左手由阿晴嘅臀部轉為抱起阿晴嘅大髀將佢隻腳拉高,扭腰瞄準好準備下一步嘅動作。

上一刻仲啜緊我條頸嘅阿晴見我有咁嘅反應隨即就停底嘴上做緊嘅嘢,用手撳住我抱起佢大髀嘅左手,帶住調皮嘅微笑擰頭示意我唔好咁心急。

「哈…哈…哈…」已經完全進入狀態嘅我喘住氣,聽阿晴指示暫時抑壓住獸性,放番阿晴嘅大髀落嚟。

阿晴用埋另外個隻手一齊捉住我嘅左右手,重新將我兩隻手放番去佢嘅臀部,但係我知道跟住落嚟發生嘅事一定唔簡單,而我都對跟住落嚟要發生嘅事充滿期待,因為阿晴嘅表情就好似調皮嘅小野貓一樣,預告住我跟住落嚟好戲要上場。
終於甜
好重甜
[325]
阿晴先係將我嘅雙手緊緊按喺佢嘅臀部上邊,令到我掌心、手指、手指罅都可以充分地感受得到肉感。

然後,阿晴就開始緩慢地扭動腰同擺動臀部,阿晴嘅動作雖然慢但係流暢而優美,簡直令到我賞心悅目。

而同時,我唔單止觸感上享受緊,我嘅視覺都不斷接收緊衝擊,阿晴迷人嘅鎖骨引導住我沿住望到去佢嘅香肩,水花打到佢嘅肩上就好似雨水之下嘅水密桃,皮膚白裏透紅。順住向下一個部位望就輪到我最期待嘅地方之一,水流沿住肩部同鎖骨流到心口嘅位置,胸前雙峰將水流分開三注,分別喺左右胸嘅旁邊以及兩胸之間嘅夾縫,阿晴雖然唔似娜姐同羚羊一樣”偉大”,但最有少女嘅青春活潑可愛嘅感覺。

阿晴嘅胸圓潤堅挺而飽滿,乳頭彷彿好似櫻花花瓣落下,被風吹到佢胸上邊一樣,粉嫩又誘人,完美地為胸前作點綴。隨着阿晴自己身體嘅擺動,柔軟又有彈性嘅乳房亦都隨之搖晃跳動,布甸一樣搖晃嘅酥胸就好似係到引誘我品嘗佢咁,令到我情不自禁地吞口水。

我不斷話俾自己知精彩嘅別仲喺後面,精彩嘅事值得我耐心忍耐,以此忍住我想做嘅事,同埋將我嘅視線暫時移開依個咁美妙嘅畫面,繼續向下探索阿晴嘅身體。
[326]
胸下邊嘅下一個景點就係阿晴嘅小蠻腰,係臀部嘅帶動之下,阿晴嘅腰依家就好似靈蛇一樣擺動,曲線優美,啱啱好肉量又唔太瘦令到一切都和顏悅目。

但就算係咁吸引都好,我嘅視線都只係喺阿晴條腰到停留咗一陣,因為再向下望有更加吸引我嘅地方。

繼續向下望,我好快就瀏覽到阿晴兩腿之間,依一個係女性中最神秘嘅地方,依家女仔會著嘅性感打扮中,有人會露乳溝、露南北半球、露出部分臀部,但依個部位就永遠包裹隱藏,正常情況下只向心儀對象開放。

喺阿晴扭動身體嘅情況之下,阿晴嘅一雙大髀夾緊扭動發力,於是其實我都並唔睇得到太多,但有時依種若隱若現嘅感覺先至喺最性感。

而依個時候,阿晴嘅動作都開始出現變化,佢嘅手開始帶動我嘅手,而我手掌嘅位置亦都隨住阿晴嘅引導之下移動到佢嘅腰。

用手摸起身先真正感覺得到,阿晴嘅腰原來比睇起上嚟更加纖幼,由腰嘅兩側開咗,慢慢去到腹部,再慢慢上到助骨位置,好快,我嘅虎口位就到達南半球。

我瞳孔放大,內心充滿咗期待,好彩阿晴冇停係依到釣我嘅胃口。

除住我隻手遂少逐少向上滑,阿晴胸部嘅重量開始轉移到我嘅手上,直到我完全將其捧住。

我手心充滿溫暖柔軟嘅手感,一對酥胸就好似小動物一樣趴係我嘅手上,重力之下形狀都稍為作出改變貼住我嘅手掌。
[327]
我即刻就按捺不住要自己主動用手好好感受。

我捧住阿晴嘅胸,然後用手指公由內到外掃過去,而且我仲突登係乳頭上刻意放慢節奏。

我一邊享受嘅同時,阿晴就一邊輕咬住嘴唇,嬌柔地觀察住我嘅表情。

突然間,阿晴捉番住我嘅雙手,並且將其由自己身體上拉開,幸福突然離開確實係令我有啲失落感,雖然只要我想,我絕對有能力強行繼續,但我唔會選擇咁樣做,一嚟係對阿晴嘅尊重,二嚟我由阿晴嘅表情可以睇得出,好戲係仲未結束。

阿晴繼續扭動住身體然後慢慢走向前直到再次貼住我身上,雙唇重新印到我頸上邊。

阿晴嘅胸就好似幫我按摩一樣喺我身上推擠,而我嘅下體都一直被阿晴腹部磨擦。

然後阿晴開始慢慢向下蹲低,輕吻嘅位置下降到我嘅鎖骨,按摩住嘅位置都跟隨下降。

鎖骨之後就係我胸前,繼續沿着我身體緩慢下落,下一個位置就去到我腹前,而依個時候阿晴胸口就去到我跨下。

我完全上揚嘅下體頂開阿晴嘅雙峰,將自己藏身於肉球嘅夾縫之中,柔軟嘅肉壁將我嘅陰莖包裹住,阿晴刻意地上下滑動,令我嘅下體係佢乳溝中抽插,阿晴又左右擺動身體,以乳頭劃過我陰莖,柔軟嘅包裹入邊忽然有顆比較硬身嘅觸感,無論係心靈上定實際上都帶比我無與倫比嘅刺激。
加油, 出快啲
終於守得雲開見月明
呢段文筆差左少少
樓主唔擅長寫鹹
[328]
阿晴繼續下蹲,好快就錫到我下腹,而我嘅陽具都衝過肉縫重見天日。

我估到跟住落嚟會發生咩事,依個大概係我依一生人之中進展最快嘅一段關係,一表白完就拖手錫咀然後直到戲肉一條龍直去。

阿晴繼續下蹲直到自己雙腳跪地,然後雙手抱住我大腿捉住後邊,我都忍唔住用手幫阿晴輕輕撥開頭髮,然後用手撫摸阿晴頭部。

阿晴先由兩側嘅根部落手,由底慢慢啖一啖錫到上去頂部,錫完一邊就到另一邊。

依個步驟老實講其實觸覺上並冇帶俾我好多嘅刺激,一嚟阿晴嘴唇柔軟而且力度輕盈,二嚟陰莖嘅兩側並唔算係太敏感嘅地方,除咗頂部貼近冠狀溝嘅位置比較多神經線。

但係心靈上嘅刺激就大啦!阿晴依招令到我嘅心理期待值一路保持喺最高水平,一邊諗緊幾時會去到真正嘅敏感帶,一邊又諗緊仲有咩新花臣。

阿晴再次嚟到我陰莖根部嘅正下方,用一隻手輕輕托起我陰莖,然後就開始伸出佢粉嫩嘅小舌頭由底開始向上掃。

直至去到龜頭位置之後,阿晴就順勢用小嘴含住,靈活嘅舌頭圍繞住我打圈,好似食棍仔糖一樣吞吞吐吐,有時仲刻意將口腔內嘅空氣抽走,加大吸啜嘅效果。

跟住之後阿晴含得越嚟越入,而且用埋雙手配合嘴上嘅動作同埋按摩我兩粒睪丸。

我嘅感官係性慾嘅推助之下不停地放大,依家大腦不斷重覆承受住下身傳嚟嘅一輪又一輪嘅刺激。
[329]
由阿晴闖入沖涼房之後精彩一浪接一浪,我好快就被阿晴將我迫到忍耐嘅邊緣,經過阿晴一番努力嘅口活,酥麻嘅感覺由我嘅睪丸傳到上龜頭,一股熾熱嘅暖流由輸精管湧出來,我輕拍阿晴示意自己要泄,並且準備抽番出嚟。

但阿晴馬上用手抱住我大髀,唔俾我向後退,而且吸啜嘅力度明顯加大,好快我就無辦法繼續忍落去,係阿晴嘅口中一泄而出。

然後阿晴先慢慢退番我條啫出佢個口。

阿晴喉部一陣起伏,係人吞嚥嘅時候先會有嘅動作。

「多謝款待。」阿晴露出笑容,用最天真嘅笑容同語氣講出最色情嘅說話。

阿晴咁主動嘅行為同佢嘅人設造成莫大嘅反差,但就係因為咁樣嘅反差,令到我更加興奮。

即使啱啱先嚟完一發,但年輕力壯又興奮嘅我依然意猶未盡,金槍不倒。

我嘅性慾唔單止冇就咁結束,反而燃燒得更加旺盛。浴室依到嘅條件已經滿足唔到我,我輕輕拉起跪係地下嘅阿晴,帶佢出淋浴範圍,然後攞起毛巾開始為阿晴抹乾頭髮同身體。

「唔該你啊Ryan。」面對我溫柔嘅行為,阿晴笑住同我講。

我冇回應到阿晴,因為我滿腦子都係之後嘅事,一陣係時候到我要服侍番佢啦。

見我冇回應佢,阿晴就乖乖地咁等侯。

大概擦乾咗阿晴身上嘅水之後,我好倉卒地幫自己都草草抹一抹身。

然後我將毛布往旁邊一掉,然後用公主抱嘅方式將阿晴抱起。
[330]
「Ryan?」阿晴好奇地望向我。

「Round 2。」說罷我就抱起阿晴走出浴室,嚟到房間內嘅床邊。

我將阿晴放到床尾,阿晴座到床上之後慢慢向床頭方向後退,而我都爬上床,向住阿晴嘅方向爬過去,一齊向住床頭移動。

好快阿晴就退到床頭位置,後邊已經係床架,令到佢無得再退後。

我爬到阿晴兩腿之間,貼住床單俯伏前進。

阿晴都估到我想做咩,雖然怕羞,但依然保持雙腿張開,等待我嚟緊嘅行動。

我爬到阿晴大概膝頭嘅位置,我開始抱住阿晴大髀,由膝頭哥開始由內側慢慢錫向根部。

係我就到達左少女身上最隱蔽嘅位置,我並冇心急直接就向住佢進攻,而係喺附近嘅位置輕吻,一路圍繞着等阿晴唔知我幾時繼續下一步。

圍繞嘅位置越嚟越接近,好快我就已經貼住邊緣錫。左右左右,然後終於去到中間位置,我又較為底部嘅地方開始一啖一啖錫,直到錫上到陰蒂嘅位置。好明顯,呢個位置特別敏感,錫到呢度嘅時候阿晴身體忍受唔住地拱起。

我開始使出我嘅三寸不爛之舌,上下左右輕掃,由下至上由左至右,不時使用舌頭突進,不時圍繞陰蒂打圈,隨着我攻勢越嚟越猛烈,阿晴嗰邊傳來嘅喘氣聲亦都越嚟越深,比起剛才嘅口爆,依家帶俾我嘅征服感都不相伯仲。
推, 加油!
樓主寫甜寫得幾好
未有文
來了
希望慢慢進步
[331]
我繼續埋頭苦幹,時而輕吻陰唇、時而輕啜陰蒂,用盡我所有方法,以不同方式向住不同嘅敏感帶進攻,務求帶俾阿晴慾生慾死嘅快感。

喺我不懈嘅努力之下,阿晴變得更加濕潤,不停地出水。亦因止阿晴越嚟越享受同投入,由一開始嘅喘氣聲變到而家近乎叫床嘅嬌喘聲。

而阿晴本來只係俾我抱起放係膊頭上嘅腳已經唔再係安份地放喺到,阿晴兩腳大髀用力內收將我嘅頭夾緊喺佢嘅大髀內側之間,而且雙腳交叉喺我背脊後邊互相鎖緊,唔俾我突然離開。

阿晴嘅雙手放到我後尾枕上邊輕輕施壓,將我向住自己壓去,種種嘅一切都令我清楚知道,阿晴都相當之享受依一切。

舔、錫、啜、頂、挖、掃。我用盡我把口同條脷嘅一切功能,對住唔同嘅位置就用唔同嘅技巧,雖然我其實冇咩戀愛經驗,技巧一定未到家,但唯有以熱情勤力將勤補拙為賣點,務求令到阿晴慾仙慾死。

「啊!唔得啦!我忍唔住啦,ryan快啲插入嚟啦,唔好再吊我癮啦。」我不斷嘅努力終於有效果,阿晴喺我嘅攻勢之下最終都係頂唔住主動要求我屌佢。

其實我又何嘗唔係一直想插,只係為咗想大家一齊進入狀態而一路忍耐,我跨下肉棒雖然已經經過咗一次噴發,但依然堅挺,滿注嘅血液令到佢堅如磐石,血管都因此而浮現盤繞住肉棒滿佈皮膚表面。
[332]
撲向阿晴釋放獸性奮力抽插嘅諗法早已充滿我腦海,但喺依家連對方都要求我進入嘅情況之下我竟然唔係第一時間撲上去。

「哈,哈,哈。」我抬起埋住嘅臉,體液拉出一條細絲,一輪嘅埋頭苦幹令我因呼吸不順而喘住大氣。

我用手將阿晴扣喺我膊頭上嘅腳分開,重新挺直條腰,用手將嘴邊嘅水漬抹乾淨,象徵住我男性雄風嘅器官亦都自豪地完全展示喺阿晴面前。

「幫我遞床邊個袋過嚟啊。」我用手指一指床頭櫃上放住嘅0.01安全套。

阿晴好乖地擰轉頭確認安全套位置之後就伸手去攞。

正當我以為跟住阿晴就會遞俾我嘅時候,阿晴當住我面,用口咬住安全套包裝嘅一角,然後表演口撕安全套包裝。

阿晴眼神充滿嫵媚,再加上口撕安全套包裝依個動作,成功又再一次地引死我。

「幫我戴好佢。」阿晴乖巧又誘人嘅行為,令我不禁有種想命令佢嘅諗法。

「知道啦~」由阿晴嘅語氣就可以聽得出佢幾享受呢種情趣。

阿晴小心地將安全套取出,然後起身將其放喺我龜頭上邊,然後用手慢慢向下劣,將安全套戴喺我嘅下體。

「乖。」我一路講一路輕輕撫摸阿晴嘅頭髮。

「嚟啊。」然後阿晴再次瞓喺床上面,又一次向我作出挑逗。

「咁我要入嚟啦。」終於輪到依個時候,我向阿晴表示我地即將進入戲玉。
[333]
「嗯。」阿晴點一點頭,兩手緊捉住床單,頭先仲收緊夾實我嘅腳依家正向外張開,等入口完全暴露喺我嘅面子,方便我插入去。

我向前挪動,直到我同阿晴處於傳教士嘅體位。
我將龜頭對準阿晴陰道口,然後慢慢推動屁股,等自己插入去。

喺先一連串嘅前戲之下,阿晴一早就已經濕得一塌糊塗,於是整個過程充滿着潤滑,但即使係咁為咗避免突如其來嘅擴張造成阿晴嘅痛楚,我依然好溫柔地先慢慢進行。

原本我以為我充滿沸騰血液嘅賓周就已經好似發熱棒一樣焫手,結果入到去之後我先發現一山還有一山高,阿晴裏面就好比一塊發熱墊,無比地溫暖並且將我陽具完全包裹住。

「痛你要出聲喎。」儘管我已經盡我所能地溫柔,但係始終擔心會整痛對方。

「可以再大力少少,啊….再野蠻少少,再狂野少少…」阿晴嘅說話伴隨着叫床聲,而明顯聽得出,呢個唔單只係一個建議,更加係一種要求,一種期望。

「咁我唔客氣啦。」作為一個男人,對方有咁嘅要求,當然要全力滿足。

我抽插嘅頻率開始增加,插入嘅距離亦都慢慢加深,深淺不一地插入亦都係我嘅策略之一。

「嗯啊….嗯…..嗯…啊…」頭先一直未刺激到,更加敏感更加多神經線嘅內部g點喺呢一刻終於得到寵幸,阿晴肉緊得雙手抓緊床單,腳趾都合埋一齊,閉上雙眼享受。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞