《慾望樂園》(2)

751 回覆
34 Like 1 Dislike
左副園長係呢方面嘅天才
最近太多嘢做,冇乜時間寫,今日更新唔到住,我盡快喺呢一兩日更新返,咁多位大佬唔好意思
支持
G持
[553]
「左副園長你全身上下都好靚…外貌好靚…身材都好好…」我塊面已經經得發燙,強烈嘅羞恥感令副我連講嘢都開始斷斷續續,聲音都越嚟越細,亦都越嚟越唔敢正視左副園長對眼。

「Ryan~你都知自己以下犯上呢?你依家就好似一隻知道自己做錯事嘅狗仔咁啊~不過你又唔洗咁驚嘅,我並唔討厭,你覺得我靚即係我有吸引力,所以你先會睇到移唔開視線,甚至連你嘅男性本能都抑壓唔住~都係對我魅力嘅一種肯定嚟嘅~不過咁,我要你繼續講埋你係點樣睇到去依家硬曬嘅,我要你詳細啲講。」左副園長面露期待嘅表情同笑容,話語間用高踭鞋尖間中喺我大腿上滑過,有時仲會特登掃過我褲檔上嘅帳篷,最後再用玩味但又不可抗拒嘅語氣命令我繼續講。

我感覺自己依家嘅處境直頭好似AV情節入邊啲借錢劇本一樣,有求於對方而被迫要唯命是從,配合對方對自己嘅肆意羞辱用玩弄。依啲情節嘅AV喺網上邊隨手搵都有,只係估唔到自己有一日竟然變咗當中嘅主角,而且仲要係被迫害嘅個一方…

「由左副園長你一入嚟個一刻我就已經忍唔住望…左副園長你嘅穿搭令到身材展露得好好,而且…我個陣時坐咗係到打機…一抬起頭差少少就可以望到…望到…」要仔細坦白自己頭先嘅經過,實在令我難以開口。
[554]
「望到啲咩啊?照直講啦~」同我相反,左副園長就係越聽越有興致,而且咗副園長依個時候忽然間換一隻腳蹺起。

依個過程中由我嘅視覺又再差啲可以望到黑色短裙入邊,令到我嘅視線又再次飄忽咗一下,好明顯對方知我我一開始嘅時候差啲望到嘅係啲咩,依家仲要繼續刻意玩弄我。

「裙底…我差少少望到左副園長你裙底,不過角度問題再加上我好快就將時線移走咗,所以我實際上係望唔到嘅。」係佢知我知嘅情況下,我完全唔需要做任何修飾,直接講仲好。

「明明你就好想睇到嘅~做咩咁怕羞唔敢望啊?頭先你都又再本能咁望過嚟啦~繼續講,我仲要聽。」咗副園長眼神居高臨下,就好似所有嘢都由佢掌握住控制住一樣。

「跟住左副園長你俾件西裝外套我嘅時候我偷偷地聞咗啖,好暖好香。然後仲有左副園長你嘅黑絲腳…所以我先有依家嘅反應。」反正對方自己其實都心知肚明,我索性一次過講晒出嚟唔俾佢慢慢潤我。

「你個變態商品,竟然夠膽對住我嘅身體同氣味發情~你話我應該點懲罰你呢?」左副園長聽完我講之後突然將語氣轉為嚴肅。

「…」應該點樣罰你?一個經常聽到嘅問題,左副園長依個問題好多人都會俾家長或者老師問過,而我就通常都係沉默回應。
[555]
「定係都係安排番啲危險又好睇嘅競技活動俾你,盡快揸乾晒你嘅價值呢?雖然以你嘅能力咁樣做好可惜,但我要嘅係聽語服從嘅商品。」左副園長嘅語氣帶有威脅。

「左副園長唔好啊!我雖然有做出對你不敬嘅行為,但係我一路都控制住自己㗎,所以我先係咁將視線移開,只係有啲本能嘅反應我控制唔住…」我用求饒嘅眼神望向對方,而老實講我的確慌左起嚟。不過唔係因為怕去危險嘅競技活動,或者其他懲罰,係擔心失去左副園長嘅重用同信任,然後影響到野馬嘅計劃,影響到我將阿晴帶走嘅可能性。

「哈哈哈!你睇吓你驚到!唔洗咁驚嘅,我都講過你咁嘅反應即係證明我有魅力,我並唔討厭,而且我都睇得出你盡咗力抑壓住自己。不過咁,比起你自己控制住自己,我更加想要嘅係由我控制你~」左副園長笑起上嚟,表情上嘅笑容顯得更加滿足,左副園長抬起佢嘅腳,用腳背輕輕喺我塊面上面磨襯,就好似喺度安慰緊我咁。

「我會聽晒左副園長你話,任由你控制。」依一刻我只可以咁樣回答對方。

「學得真係快,果然聽教聽話。不過咁,懲罰就在所難免㗎啦,我今日著高踭鞋隻腳都好攰啦~就罰Ryan你幫我按摩吓對腳好唔好啊?」左副園長將腳由我臉上退開,移動到我面前。

「請左副園長俾我幫你按摩放鬆吓對腳。」依一刻嘅我相當卑微。

「好,我批准你~」聽到我用依個方法回答,左副園長心情大悅。
呢一章係要服務讀者?
樓主對呢方面好似好了解

呢段真係正過晒出面啲所謂甜故
咁大家啱唔啱睇?
略懂略懂
多謝大佬支持
[556]
我將手放到左副園長其中一隻小腿上捧住,然後就開始用手幫左副園長嘅小腿按摩。

左副園長修長嘅腿部輪廓本來喺望嘅時候就已經足夠令我想入非非,依定竟然可以親手觸摸到,更加係令我血脈澎湃,注意力幾乎都集中晒喺手掌上嘅觸感神經。

左副園長所著嘅絲襪品質一定非常上乘,摸起上嚟嘅質感絲滑,而且黑絲嘅掩蓋亦都為左副園長嘅美腿添上一絲神秘嘅朦朧美。

雖然黑絲嘅吸引力的確非常之大,但我嘅注意力依然只有小部份係留係黑絲上邊。更加吸引我嘅係左副園長柔軟嘅小腿同埋隔住絲襪傳到我手掌上嘅體溫。

溫度會令氣味更加好地揮發,如果唔係我心中有阿晴而抑制住自己嘅話,我真係想聞吓我手掌染上嘅氣味,甚至乎將鼻貼到左副園長小腿上邊。

喺按完左副園長其中一隻小腿之後,我將左副園長嘅美腿輕輕放低,而左副園長亦都轉咗另一隻腳嚟繞腳,方便我繼續按摩另一邊嘅小腿。

就喺呢個過程中,當我嘅手暫時離開左副園長小腿嘅時候,我竟然下意識咁樣用手捽鼻,並且深呼吸試圖將手掌上嘅氣味吸入鼻腔。

一股清香即刻傳入我嘅鼻腔裏面,同外套嘅味道有啲相似,但係並唔係同一樣,相信應該係缺少咗香水嘅味道,我聞到嘅有高檔嘅護膚品同埋沐浴露,而且似乎仲有一股女性身上由荷爾蒙形成嘅體香。
[557]
依股味道幾乎使我陶醉,我好想將自己嘅手心蓋落鼻上面。

「哼哼~」而喺呢個時候,左副園長發出一聲玩味嘅冷笑。

我心知道自己嘅行為已經比對方發現咗,我完全唔敢望向左副園長塊面嘅位置,只好繼續幫左副院長按摩。

如是者,我繼續卑微地幫左副園長按摩小腿,而對方就坐喺床上面享受住我嘅服務。

「嗯~我嘅小腿已經放鬆咗好多啦,不過着高踭鞋除咗小腿之外腳掌都攰㗎~跟住落嚟你就幫我摙吓腳掌啦~」左副院長講完之後將本身我捧住嘅小腿伸直,將腳掌伸向我。

「知道。」而我當然冇任何拒絕嘅餘地。

我轉為捧住對方嘅腳踭,然後輕柔地慢慢咁將左副縣長嘅高踭鞋除低放上地面。

呢一刻,左副院長嘅黑絲美腳暴露喺我面前,同我塊面只係隔咗十幾厘米,我完全可以毫無阻隔地近距離欣賞到。

就同左副園長嘅面孔身形一樣,佢嘅腳同樣擁有優美嘅外觀線條同埋魅力,腳弓優美嘅孤線不但冇比絲襪阻擋,反而喺黑色之下勾勒得更加誘人,但係要我講最吸引視線嘅地方依然係腳尖嘅位置。

希臘腳型嘅腳尖之下五隻腳趾嘅長度同大細比例都啱啱好,雖然絲襪嘅腳尖位置會比較厚同深色,但係依然遮蓋唔到私襪之下嘅白色指甲油,完全凸顯出咗副縣長優雅高貴嘅感覺。
[558]
我一隻手捧住左副園長嘅腳踭,另一隻手用手掌包裹住佢嘅腳掌,然後用我嘅手指公喺對方腳底按壓。

過程中我亦都漸漸咁可以望到對方腳底。

女性身上充滿魅力同吸引力嘅部位有好多,除咗胸部屁股同埋下體之外,有啲人鍾意後頸,有啲人鍾意手,有啲人鍾意大腿,有啲人鍾意鎖骨,有人鍾意腋下,亦都有人鍾意腰或者頭髮,但係好多嘅部位日常中都係會展露於人前嘅,當中除咗胸部屁股下睇呢啲私隱部位之外,一般收埋得最深嘅就係腳掌。

隨着各種衣着風格同埋文化,依家嘅衫有露臍裝露背裝露肩裝熱褲等等等等,但因為日常出行嘅問題,腳掌通常都係被包裹係襪同鞋入邊,甚少俾人睇到,當然你可以話有涼鞋拖鞋嘅存在,咁但係腳底呢?人係直立行走嘅,除咗一啲特殊嘅情況之下,腳底都係睇唔到嘅,一直都被隱藏住。

所以總係會有一種神秘感,而呢種神秘感就會勾起人嘅好奇心甚至係慾望,更何況我依家捧喺手上面所摸到嘅玉足睇到嘅係來自一個充滿魅力嘅女性。

腳掌嘅觸感同頭先小腿嘅差異非常之大,除咗依然有黑絲嘅絲滑同柔軟嘅手感之外,靠近腳尖嘅位置更加有好輕微濕潤嘅感覺,而且溫度亦都比小腿位置更加高,呢種種嘅一切令到我所感到嘅刺激比頭先更加大。

我嘅心跳開始再度加快,呼吸亦都越嚟越深。
副園長真係好識玩
push
[559]
我嘅手掌開始越嚟越滾燙,我知道並唔係因為左副院長腳掌上嘅溫度所導致,而係自己嘅體溫喺度上升,我可以清晰感覺到血液喺我體內沸騰,皮膚都變得灼熱起嚟,特別是係塊面。雖然我自己睇唔到,但我可以好肯定而家已經面紅耳赤,就好似一個熟透嘅蘋果。

除咗塊面之外,一個更加明顯令我感覺到自己血脈沸騰嘅地方就係我嘅下體,血液就好似返工時間爭先恐後進入地鐵車廂嘅打工仔一樣,一個推住一個咁樣迫入我海綿體入邊,無論如何都想為自己擠出一個位置,但係亦因為咁,我嘅下體已經變得無比挺拔堅硬,甚至乎比我一種錯覺好似就連皮膚都已經拉得繃緊。

我強忍住本能所帶嚟嘅慾望同埋衝動,咬緊牙關繼續幫左副園長按摩。

終於我按完其中一隻腳,我放低咗副院長嘅腳掌,然後等佢將另一隻腳掌伸過嚟,今次我嘅理性完全控制住自己唔再好似頭先咁扮捽鼻然後聞手上染上嘅味道,一嚟係上一次基本上已經比對方發現咗,再咁做實在太過明顯,二來係經過按摩嘅過程中我嘅理性慢慢掌握返身體嘅控制,轉而令到自己比較冇咁受到慾望嘅充斥,但如果再受到啲咩更加大嘅刺激,我又要再受過本能嘅折磨。

左副園長今次並無轉腳繞,而係將另一隻腳掌伸向我然後由我捧住之後,直接將頭先我按完嘅腳晾咗喺我嘅膊頭上面。
[560]
「翹咗咁耐腳都好攰啦,都係咁樣搵啲嘢晾起舒服啲,係啦ryan~你唔介意借個膊頭俾我晾一陣呀嘛?」左副院長用雙手支撐喺床上面一路伸懶腰一路講。

「唔介意,左副園長請隨便。」正所謂肉隨砧板上,我依家根本就冇同意之外嘅選擇。

但係我嘅頭就耷得更加低,視線亦都完全唔敢向上移動,只係夠膽死死咁望住我所捧住嘅玉足,然後默默咁按摩,因為自從咗副園長將隻腳晾咗喺我膊頭上面之後,我塊面正對住嘅位置,幾乎就係對方嘅裙底,有一剎那我甚至望到裙底嘅盡頭,只係我好快咁控制住自己,所以並冇睇得清楚。

「你條頸好熱喎,間房都唔係好焗啫,做咩條頸㷫烚烚啊~」左副院長晾喺我膊頭嘅腳相當唔安份,依家仲喺度用腳背喺我頸上輕輕磨擦。

「唔係呀,我係有啲緊張啫。」天知地知我知左副園長都知身體㷫烚烚嘅原因係咩,只係對方刻意講出嚟調戲我,所以我都只好配合劇本,求其作咗個理由。

「乜原來係咁呀~唔使咁緊張嘅,放鬆啲得㗎啦,雖然你依家咁嘅樣我都好鍾意~你知唔知呀?頭先我哋唔講嘢嘅時候成間房剩係得返你啲唞氣聲咁滯~」左副園長腳上嘅動作依然冇停落嚟,正喺度用腳趾輕輕掃過我嘅耳仔。

「唔好意思打擾到左副園長你放鬆…」我即刻刻意控制自己呼吸嘅深淺,但係啱啱先抑制完嘅血脈澎湃感覺又再捲土重來。
[561]
「你個鼻傳出嚟嘅呼吸聲真係好大聲呀~頭先見你捽鼻仲以為你鼻塞添,但係聽落好暢通喎~」左副園長用呢件事再次挑逗我。

「我頭先個鼻有啲痕啫…」鋪天蓋地嘅羞辱感湧落我心頭,但我同樣地只可以搵個藉口草率地帶過就算。

「個鼻有啲痕…定係第二度有啲痕呀?香唔香呀?」左副園長直接拆穿我哋對話之中嘅偽裝,用着極其誘惑性感嘅語氣同我講。

「…」突如其來面對咁單刀直入嘅提問,我無論係手上嘅動作定係大腦都停止運作咗半秒。

「我…唔!」正當我準備解釋嘅時候,下一秒我嘅口就被堵住。

嚴格嚟講主要被堵住嘅係我嘅鼻孔,嘴巴只係咁啱得咁蹺。

左副院長原本晾喺我膊頭上嘅腳突然抽返起身,然後一腳踩到我面前。

左副院長腳趾用力收緊,將我鼻哥附近嘅空間包裹住,而腳心亦都貼到我嘅嘴唇上。

我一瞬間就反應過嚟,雖然只有嗰一瞬間,但依然係殺我一個措手不及,左副園長睇準我鼻孔吸氣嘅時候踩過嚟,令到一絲對方腳上嘅氣息,透過呼吸傳入到我鼻腔裏面。

儘管只有一絲氣息,但左副院長腳上嗰種混合着體香、費洛蒙、汗水同埋尼龍絲襪嘅溫暖氣味依然透過我嘅嗅覺神經迅速咁衝擊住我嘅大腦。

呢種氣味竟然令我一啲都唔覺得臭,反而係不斷刺激住我全身上下各種神經,大腦不斷潛意識地叫我貪婪咁吸入更加多。
Ryan:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞