《慾望樂園》(2)

751 回覆
34 Like 1 Dislike
條冚家剷想強姦晴b
[359]
「我唔單止會幫你喺你阿媽面前美言幾句,我平時仲可以輕幫吓你啲經濟壓力,俾少少零用錢你,你都唔想餐餐食麵包㗎?」阿東塊面靠得越嚟越近。

「唔好,我求下你唔好啊…」我眼淚已經係眼眶中打滾。

「哎呀,你唔好喊啦,你個樣咁可憐,搞好我好想撳住你嚟砌啊~做咗咁耐家務出咗好多汗啵,出咁多汗都仲咁香嘅~」阿東將鼻伸向我頸邊。

「行開啊!」我嘅忍耐已經到達咗極限,忍唔住伸手將阿東個頭推開。

阿東摸一摸自己塊面,原來頭先我推開佢嘅時候手指甲刮到佢塊面,喺佢臉上留低咗一條淺淺嘅紅痕。

阿東望一望自己手指上沾上嘅血液,表情又嬉皮笑臉慢慢變得嚴肅。

「嚫妹你都幾夠薑啵,我俾多次機會你諗清楚,唔好敬酒唔飲飲罰酒!」阿東衝上前單手捉住我嘅衫領。

「我講咗我唔要啊!」求生本能令我一巴打落去阿東塊面。

「你再係咁我就同阿媽講!話你出軌!」我鼓起晒身上僅餘嘅勇氣。

「你夠膽對我郁手仲要脅我?」阿東好冷靜地講,但睇得出佢內心已經怒髮衝冠。

「你乜撚嘢新鮮蘿蔔皮啊!夠膽咁同我講嘢!喺咪平時仲教得你少啊!」阿東今次捉住我嘅頭髮,將我向佢拉去。

「你想做咩啊!放手啊!」我用盡力想拉開佢雙手,但依然紋絲不動,反而加大咗我頭髮被拉扯所造成嘅痛楚。
[360]
阿東完全無理會我嘅慘叫同哀號,我我格硬由廁所拉出去,向住我間房走去。

我被拉到自己房間入邊,阿東發力一下子將我掉到床上邊,然後就成個人撲咗出嚟。

「夠膽忤逆我!想對你好啲都唔得嘅!係要迫我發火!」阿東一邊講一邊捉住我嘅衣服,左右發力將其成件撕開。

本來我已經因為淋濕咗而顯得相當透視,依定更加係得番內衣嘅遮擋。

「救命啊!!救…」我出盡力大聲求救,希望附近如果有鄰居聽到嘅話可以幫手報警救我,但我講到一半就已經被打斷。

「嗌啊啦!夠膽嗌啊啦!」阿東一拳就打咗落我臉上邊,實現物理上打斷我嘅求救。

我被阿東一拳打得頭暈目眩,下巴傳嚟陣陣嘅鈍痛,而大腦嘅暈眩亦都令我失去求救同反抗嘅力氣。

我嘅胸圍被拉低,褲同底褲都被蛻下,阿東就好似對住一件玩具一齊對我隨意玩弄。

為咗避免我繼續亂叫,阿東仲將我嘅底褲強行塞入我口入邊,然後用手撳住。

然後阿東就掏出自己嘅作案工具,繼續強姦我。

「嘩!有血個啵!咁大個女仲係第一次咁嘥啊!估唔到我咁好彩開到你苞啵!」阿東壓喺我身上興奮地講。

而我嘅眼淚一滴一滴咁喺眼角流出,估唔到自己會喺以咁樣嘅形式失去自己嘅處子之身。
晴B!!!
想殺撚死條仆街佢

好嬲啊頂 唔準咁對晴b
[361]
「等我幫你閃幾張閃卡啦,睇你以後仲夠唔夠膽反抗!我同你講啊,如果你夠膽同你阿媽或者其他人講依件事,我就將依啲相同片放上網,大不了一齊攬炒!以後就疊埋心水,乖乖地俾我玩啦!」阿東攞出手機不斷影我,每當我嘗試用手擋住自己嘅時候阿東都會打我或者用手拉開,確保我完全入鏡。

影相相嘅阿東依然強姦緊我,但我已經放棄咗抵抗,一嚟我一路嘅反抗已經將自己嘅體力用盡,二嚟絕望嘅情緒已經將我嘅大腦佔據,令到我只係識得喊。

「你喺到做咩啊!!!」突然阿媽把聲由阿東背後傳出。

原來阿媽已經番咗屋企,但阿東太專注發洩自己嘅性慾,而我俾絕望淹沒,所以兩個人都完全無留意到阿媽入屋嘅開門聲同腳步聲。

「仆街你偷食!」阿媽攞起手袋就係咁打落阿東個背脊到。

「吓?!bb!?點解你喺到㗎?你唔係話去做facial 嘅咩?!」阿東聽到我阿媽把聲之後即刻由我身上滾開轉身望向後邊。

「你咪撚叫我bb啊!好在美容院我想做個部機壞咗啫!如果唔係我咪唔知原來你兩個有路?!」阿媽嬲到癲咗咁向住阿東咆哮。

「唔係你諗咁架,bb 你聽我解釋先啦!」阿東匆忙起身。

「你仲有咩好講啊!依家捉姦在床啊!!唔怪得你當時死都要留住依個死嚫妹啦!!原來你睇上咗佢!」阿媽情緒激動,推開想行埋佢嘅啊東。
慘到正評唔落
佢老母個腦裝屎㗎?
真實案例寫入小說
[365]
「好啦,我都喺見你咁狠心我先信你唔係真係睇中佢咋。」阿媽真係冇腦又易哄。

「佢咁衰用埋啲污糟手段,我恨不得親手搞掂佢添啊。」阿東繼續跟住佢自己份劇本屈我。

而此時此刻被五花大綁嘅我聽到佢地咁講之後充滿恐慌,唔通阿東為咗完謊同埋避免我去報警揭發佢決定殺人滅口?!

但聽佢咁講又唔似會親自落手,到低我將會面對一個點樣嘅命運呢。

「個蛇頭係咪嚟緊㗎啦?靠唔靠得住㗎?我想快手啲搞掂單嘢佢啊。」阿媽問阿東。

「嚟緊㗎啦,我諗佢地應該好快到掛,你放心啵bb,佢地同我大佬好熟㗎!成日都同我大佬有生意來往嘅,年中不知帶幾多個人去緬甸啊。」阿東答番阿媽。

「嗯!」我聽完即刻嚇得叫出聲,緬甸kk園區嘅新聞我之前都有聽過,唔少人被呃到當地做詐騙工作,黑色產業更加係包羅萬有,唔少關於當地嘅恐怖影片曾經喺網上流傳,電擊、鞭打、夾手指等等酷刑一樣嘅迫害手段當時睇到我幾乎手機都要掉開。

「咦?你都知去緬甸會點啊呢?你可能會先賣去啲園區做詐騙啦、當你呃唔到錢應該就會再賣俾啲有錢佬做性奴隸,有錢佬玩厭咗就再轉手賣你去紅燈區,啱晒你啲咁鐘意發姣嘅人啦。」阿東見我聽到有關kk 園區嘅事有恐懼嘅反應,馬上講多啲詳情繼續嚇我。
[366]
「個到啲人對你依啲豬仔唔會用避孕套㗎,最鐘意就係玩內射,到你大咗肚就等你生咗之後殺死個bb,再賣你去奶牛場做奶奴,榨乾曬啲奶水就再賣走,如果到時你已經俾人玩到殘曬無人要就賣俾公海啲醫療船,眼角膜、腎臟、肝臟、心臟,就連皮膚都有價有市,摘曬你值錢嘅器官之後,剩返低嘅就直接掉入海喂魚!」阿東一路講一路靠近我耳邊。

「當初乖乖地聽我話咪唔使咁囉,你自己攞嚟㗎,仲想同我鬥?」最後阿東仲要細細聲喺我耳邊講埋依句。

「嗯!嗯!!!」我好想對阿東破口大罵,詛咒佢不得好死,但奈何口被堵塞。

就係依個時候,阿東嘅手機響起。

「哦你地到啦?得得得,好好好,我依家落去帶你哋上嚟啊。」阿東就好似轉左個人咁,講嘢變得恭恭敬敬。

阿東收咗綫之後,就急急腳行開。

過咗一陣,門口再次傳嚟開門聲,阿東帶住兩個帶口罩cap 帽嘅男人推住一個加大碼嘅行李箱入咗嚟。

「就喺佢啦,咁之後就交俾兩位大哥啦。」阿東指一指我。

「冇問題,不過我哋要檢查吓佢嘅狀態先。如果冇特別嘅尾數我哋好快就會匯俾你。」其中一個男人同阿東講。

「佢冇病冇痛㗎,係頭先掙扎有少少受傷咋。」阿東即刻回應佢哋。

「放心普通傷唔影響價格嘅,我哋檢查咗先,用藥啦,佢掙扎嘅話唔方便我哋檢查同運輸。」其中一個男人先同啊東講完之後再同另一個男人講。
KK園
夠真實。
次次睇到哩啲人口販賣嘅嘢就會好火滾
[367]
於是男人喺身上嘅斜孭袋中推出針筒同埋一樽透明液體,並且將液體吸入針筒內。

「嗯!!嗯!!!」依一幕嚇得我三魂唔見咗七魄,不斷努力搖頭痛哭,明知對方唔會因為咁而大發慈悲放過我都依然作住無用嘅掙扎。

對方明顯已經一早見過依啲場面,我嘅一切行動都無法影響佢地,喺佢地眼中依啲只不過係再普通不過嘅日常工作內容之一。

男人好似專業醫護人員一樣,將針筒內嘅空氣都排出去之後捉住我嘅前臂,拍打幾下令到血管現形之後就精準地將針頭插入血管,再按壓活塞令藥液注入到去我嘅體內。

只係過咗一陣,我嘅四肢就變得無力,冇辦法可以自由活動身體,只有意識未離開我嘅大腦。

佢地鬆開我身上嘅繩,仔細咁檢查我身上嘅每一個部位,更加用到一啲簡單嘅醫療用品作檢查,而我嘅意識亦都喺佢地嘅檢查途中徹底離開我嘅身體。

———阿晴為第一視覺描寫結束——

「但喺最後我俾人賣去嘅地方就唔係緬甸kk園區,而係慾望樂園依到,我一開始嘅時候唔知道仲以為慾望樂園都係緬甸啲園區,仲同樂園啲守衛叫囂話我唔會做詐騙害人,結果俾佢地電到我七彩啊,係後來遇到娜姐我先知原來我仲喺香港咋!」阿晴講到依到嘅時候已經無咁激動。

「ryan?你無曬反應嘅?太攰訓著咗啊?」阿晴見我無反應於是問我。
[368]
「…唔係啊,我仲喺到啊。」我一路聽阿晴分享佢嘅過去,一路嬲得咬牙切齒,痛恨世界上總係有依種人渣嘅存在,同時又為阿晴嘅經歷感到心酸,覺得世界好多時都唔公平,壞人出賣良心就可以一帆風順,好人保持善良卻往往會受到欺壓。

依種憤怒同心酸嘅感覺就好似真係有隻無形嘅手按壓我心臟一樣,竟然令我心腔有一種真係壓抑同難受嘅感覺。連鼻頭都好似俾人打咗一拳咁,感覺酸軟無比,眼淚同鼻水擋都擋唔住咁流出嚟。

我將阿晴抱入懷中,下巴輕輕低住佢嘅頭頂,為嘅就係唔想佢留意到我喊,我想塑造一個可靠嘅樹窿形象,就算天跌落嚟都可以有人幫佢頂住,等阿晴可以毫無顧忌唔洗擔心對方唔鍾意佢負能量嘅一面地盡情傾訴。而我就想成為阿晴一個咁樣嘅對象。

就係因為咁樣,所以我頭先回應阿晴嘅時候先至遲咗,因為我要先調整狀態,唔好俾佢聽得出我嘅哭腔。

「ryan,多謝你願意聽我傾訴,其實自從公公婆婆走咗之後發生咁多事,我真係好想同埋好需要搵人個人嚟傾訴吓,但一直我都唔敢,所以一直都忍得好辛苦啊,依家我終於遇到一個人開導我講出嚟,我都唔知如果唔係你嘅話我仲忍到幾耐,仲忍唔忍得住…」阿晴收埋係心底嘅事講完出嚟之後,一直壓抑住嘅情緒就好似火山嘅岩漿一樣終於搵到壓力嘅出口而爆發,用放聲痛哭嘅方式毫無保留咁抒發出嚟。
[369]
就係咁,我地兩個攬成一團,兩個都哭成淚人,只不過一個係放聲大哭,一個係忍住默默流淚。

「ryan,多謝你啊,我知道你在意我,所以先會為我嘅經歷感到難過而流淚,但你都唔好夾硬忍啦。」可能係我身體嘅抖動,可能係我頭先古怪嘅聲調,阿晴發現咗我偷偷地喊,係一輪痛哭之後阿晴突然咁同我講。

「我知道㗎,如果唔俾情緒好好抒發係會好辛苦架,我想同你互相成為支持對方嘅對象,分享彼此嘅開心同唔開心,我知道你唔會視我嘅傾訴為負擔,所以我都唔想你格硬忍住。」阿晴睇穿咗我所有嘅小心思。

聽完阿晴咁講,我先發覺自己太自大啦,一心想做一個可以獨力支撐一切嘅人,將自己視為一個單方面嘅保護者,但其實阿晴都想我向佢分享唔開心,大家互相扶持先至真正可以一齊闖過難關,大家先有真正嘅安全感。

「我會好好對你㗎,我會令你…唔係,我地一齊努力一定會等到希望㗎…」聽完阿晴頭先咁講,我終於都唔再掩飾自己,同阿晴一齊喊出聲。

我地相擁痛哭,抒發住內心嘅情緒,唔單止為阿晴經歷嘅痛心,仲有身處喺慾望樂園嘅不安、對未來嘅迷惘,所有壓抑住嘅負面情緒終於可以係一個可以依靠同相信嘅人面前得以釋放。
晴b總算得到幸福
傾完偈執多Q先出去啦
[370]
我哋攬埋一齊喊咗好耐,喊聲由一開始再大聲去到後來嘅細聲。

喺過程中我的確感覺自己舒服咗好多,雖然身處慾望樂園依然覺得不安,但係咁樣抒發完之後反而得到一份決心。

我面前的確有一個機會可能幫到我逃離呢個地方,呢個機會就係野馬,聽完阿晴講完自己嘅經歷之後,我更加下定決心要捉緊呢個唯一嘅希望,無論幾難我都要堅持落去,阿晴呢個女仔值得更好嘅人生,而我絕對要盡自己嘅能力帶俾佢更好嘅生活,最基本嘅嘢就係逃離呢個鬼地方。

雖然係咁,但係我依然冇打算同阿晴透露我同野馬之間嘅計劃,雖然我好想等阿程都係呢個地方有一絲嘅希望可以期待,但始終周年我都唔知道野馬計劃嘅全貌,而且我覺得知道得越多就越危險,我唔希望阿晴陷入危險之中,如果可以嘅話,我希望可以同野馬默默就完成呢個計劃,曝光呢度解放所有人。

喊依一樣嘢其實比想像中更加消耗體力,無論係肺活量定係全身都抖動嘅肌肉都會參與到喊呢一個行為入邊,本來我同阿晴啱啱就已經大戰完一輪,依家在毫無保留咁樣放聲痛哭,漸漸地我哋兩個都產生左強烈嘅累意。

隨着情感嘅釋放同埋身體嘅疲勞累積,好快我哋就已經停咗落嚟冇再喊。

我哋依然互相依偎着,我用手輕拍阿晴嘅後背,就好似哄小朋友訓教一樣。

我哋大家都冇再講嘢,專心享受住喺呢個令人不安嘅地方少有嘅安心。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞