《慾望樂園》(2)

751 回覆
34 Like 1 Dislike
好感人
可以準備加甜
唔明點解啲人對著咁可愛嘅女仔可以咁殘暴
樓主係咪因為要出篇超長甜文所以先無文
有啲人特別鍾意睇住美麗嘅事物被摧毁
有文有文依家來了
[316]
聽住阿晴喊得聲嘶力竭咁向我傾訴,我內心都相當心痛,我抬頭望向天花板防止眼淚落下,因為依一刻我想俾阿晴一個強而有力嘅依靠同樹窿,唔想佢發現我流淚而有所顧慮。但同時聽完之後對於樂園嘅憤怒令我嬲發抖,恨得咬牙切齒,震到我小心翼翼盛載着嘅眼淚最終落下。

「阿晴,唔洗怕,有我喺到。只要我做咗專屬商品,我就會有多啲特權,我一定會盡我最大嘅努力保護你。」同時我心底入邊暗自發誓,只要野馬冇呃我,無論幾難幾辛苦都好,我都一定要咬緊牙關將我地嘅計劃完成,曝光依個可惡嘅地方,同阿晴一齊逃離依到之後返出去建立屬於我地嘅家。

由我身體嘅震動同埋我嘅語氣,阿晴應該都感覺得到我默默流淚,佢將我攬得更加實。

我地就咁樣互相擁抱咗一陣,享受住依到難得嘅暖暖時光。

「嗚…好奸茅啊!點解可以咁溫柔㗎!搞到我喊到鼻涕都流埋啦!」阿晴繼續緊緊抱着我唔放,然後講完之後就傳來一聲吸鼻水嘅聲音。

「呻咗啲鼻水先啦,一陣流到成臉都係啦。」我係床邊床頭櫃上放住嘅紙巾盒抽出幾張紙巾。

阿晴稍為鬆開抱住我嘅雙手,露出一直埋係我心口嘅臉。
[317]
阿晴雙眼喊到滿佈淚痕,臉頰因為埋係我心口再加上喊而悶得紅卜卜,鼻水不斷準備流出,要靠住不斷地吸索先冇流到下巴都係,扁起嘅小嘴再加上下垂嘅眉毛。以上種種嘅一切加埋令依家嘅阿晴絕對稱唔上靚女,但係喺我心中就好似一隻受咗委屈撒嬌嘅小動物一樣可愛。

我輕輕用紙巾印乾阿晴嘅眼淚,再將紙巾放到阿晴嘅鼻上邊包裹住,阿晴配合地用力一呻,將鼻水呻到紙巾上邊。

我摺好紙巾之後將其掉到床頭櫃上邊,而阿晴就即刻再次撲上嚟我到緊緊抱住我,將臉埋入我心口。

「仲有啊!你都冇提我外貌同身材嘅,而家唔吸引咩!」阿晴已經冇再繼續喊,而係用一個調皮嘅聲線問我。

「啊?!緊係唔係啦,你又可愛,又細細粒,身材又啱啱好! 我最鍾意就係啲好似你咁樣類型嘅女仔㗎啦!」面對住突如其來嘅提問,我一下子慌咗神,只好一輪嘴讚阿晴一次。

「嘿嘿,洗乜講,我都知㗎啦!」阿晴聽到我嘅答覆之後,得戚地笑住答我。

「仲有啊,我想講好耐㗎啦,你好臭啊!成身都係酸宿嘅汗味!」阿晴雖然把口咁講,但係雙手依然緊緊咁抱住我,而埋係我心口嘅臉依然冇移開。

「啊!我頭先競技表演完,出左一身汗仲未沖涼添!唔好意思啊!」阿晴一言驚醒夢中人,我側過頭聞一聞自己,身上邊的確傳嚟一陣汗臭味。
[318]
「個邊有得沖涼架,你過去沖個涼先啦。」阿晴鬆開抱住我嘅手,指向沖涼房嘅方向。

「咁我去沖個涼先。」我唔好意思地起身,準備前去沖涼洗走依一身嘅汗臭。

正當我行到一半嘅時候,我突然又諗起啲嘢。

「係啵!你頭先都仲未俾回覆我個啵。咁你肯唔肯做我女朋友啊?」我轉身望番住阿晴,笑住咁問佢。

「…嗯,好啊。」阿晴聽完之後又再怕羞到微微耷低頭,縮起兩個膊頭,但雙眼依然望住我。

「咁我沖涼先喇,晴b~」我故意咁樣稱呼佢想睇佢怕羞嘅反應。

「你快啲去沖涼啦你!」好明顯我的確成功令到阿晴更加怕羞,佢塊面又再變得通紅。然後隨手喺床上攞起枕頭掉向我。

「嘿嘿~」枕頭打中我之後我留低一聲笑聲,然後就繼續去沖涼房準備沖涼。

入到沖涼房,入邊嘅豪華程度令我為之震驚,佢就好似啲五星級酒店總統套房嘅沖涼房咁,巨大嘅圓形雙人浴缸,雨淋式花灑套裝,巨大嘅梳妝台,各式各樣名牌洗漱用品護膚品一應俱全,質地最好嘅大毛巾,同埋一睇就舒服嘅浴袍。

各種各樣嘅設備,再加上豪華嘅裝修同燈光,基本上同總統套房沖涼房嘅分別就係呢度冇落地玻璃睇到出邊嘅景色。本來我都仲擔心冇替換嘅衣物,但係見到套浴袍我就放心啦。

我除晒身上嘅衣物,企到浴缸入邊開始淋浴,我毫不吝嗇咁使用佢各種各樣嘅名貴洗梳用品,洗頭水隨着水流流向我嘅臉上面,為咗避免入眼,我合埋雙眼繼續沖涼。

就係呢個時候,沖涼房出嚟開門嘅聲音。
停喺呢個位我知道大家想打柒我㗎啦,但係成篇都甜仲過癮啦,麻煩大家打得細力啲
打風冇寫文?
等緊樓主出甜
嗰啲人係不能存在
晴b終於有幸福
[319]
「阿晴?!喺咪你啊?」房間內得我同阿晴,而我又冇聽到過大門或者玄關門個邊有傳嚟開門聲,所以我估入嚟嘅人應該就係阿晴。

「係啊,我咁細力開門你都聽到嘅,我啱啱喊得咁西利,依家入嚟洗個臉咋麻。」來者果然係阿晴。

「嗯…哦。」處於全裸嘅狀態,令到我多少有啲唔好意思,洗頭水依然覆蓋住我眼睛嘅位置,令到我暫時都擘唔大眼,喺花灑水聲嘅影響之下,我就連阿晴大概位置都聽唔出。

過咗一陣間,周圍都係冇動靜,照計阿晴如果想洗面嘅話,洗手盆嗰邊應該會傳來水聲先係㗎?雖然淋浴聲干擾住我嘅聽覺,但係我好肯定洗手盆嘅水喉冇開到。

正當我覺得奇怪,打算沖乾淨頭上嘅洗頭水望一望周圍嘅時候,阿晴突然由我身後攬咗過嚟。

我當堂成個人定咗格,唔單止係因為阿晴突然從後攬住我,而且我仲清楚感覺到阿晴同我一樣係全裸嘅狀態。

我可以清楚感覺到,阿晴光滑嘅皮膚緊貼住我,對方嘅體溫直接傳到我背後。阿晴柔軟又有彈性嘅胸部夾喺我哋兩個之間,喺擠壓之下就好似按摩緊我嘅背部一樣,呢種感覺簡直妙不可言。

「阿晴你…」面對突如其來嘅情況,我講嘢都有啲口吃。

「我想同你一齊沖。」阿晴語氣害羞,睇得出都係鼓足勇氣講出呢句說話,同時阿晴將臉貼向我嘅背脊,向我撒嬌。
[320]
淋浴嘅水將我臉上嘅洗頭水沖刷得七七八八,我擘大眼,耷低頭就望到阿晴攬住我條腰嘅手,我捉住佢嘅手輕輕拉開之後,轉身望向後方。

映入眼簾嘅係阿晴已經脫去身上衣物,毫無遮掩咁展示喺我眼前嘅曼妙身姿。

阿晴身材雖然講唔上係婀娜多姿,但喺我眼中卻係恰到好處,胸前一雙玉兔圓潤而且曲線柔美,臀部比我想像中更加飽滿有肉,而且同佢嘅小蠻腰曲線相映成趣,大髀雖然因為怕羞而緊緊夾埋一齊,但係好似櫻桃一樣充滿少女氣息嘅佢已經全部映入我眼簾。

種種嘅一切都令我雙手按耐不住。

而真正令我忍唔住出手嘅係,阿晴佢因為怕羞而楚楚可憐嘅嬌羞表情。另外我想更加進一步地擁有佢,佔有佢。

正當我諗住進一步用我嘅雙手去感受阿晴身軀嘅時候,估唔到先進攻嘅竟然係佢。

阿晴雙手環繞摟住我嘅膊頭同頸,借力將我拉落少少,然後自己踮起腳尖,一下就錫咁落我嘅嘴上邊。

「嘿嘿,我地之間嘅第一次錫錫係我主動攞走㗎啦!」只係輕輕觸碰一下,蜻蜓點水式嘅吻就結束咗,阿晴百厭又好奇地觀察緊我有咩反應。

而當然,依種吻並唔能夠滿足得到我。

面對住阿晴嘅攻勢,我好快就回過神嚟,甚至開始反客為主,

我冇回覆阿晴,而係一手摟住阿晴嘅腰,一手捧住阿晴嘅後尾枕,慢慢咁將阿晴拉過嚟。
[321]
阿晴嘅表情由好奇百厭變做意想不到,再變得嬌羞。

我哋之間嘅距離慢慢拉近,我哋眼神交滙,雙方都透露出深深嘅愛意,我繼續慢慢靠近阿情,成個過程都刻意放慢,咁我就有足夠時間欣賞阿晴嘅表情同動作變化。

我地嘅頭靠得越嚟越近,唇與唇之間只係得番一寸左右嘅距離,可能係出於怕羞,又可能係想同我一樣想專心於用觸覺感受依一切,阿晴佢閉上雙眼,等待我錫落去,而我見狀而都合埋咗自己雙眼。

我地雙唇輕觸,阿晴嘅嘴唇非常柔軟,暖水由花灑不斷流出淋到我地兩個身上邊,阿晴嘅體香隨住水蒸氣飄出,傳入我嘅鼻腔,係一種彷彿好似水果一樣帶有甜味嘅少女氣息。

係香氣嘅催化之下,我繼續品嘗阿晴嘅吻,我輕輕吸吮阿晴嘅雙唇,佔有住阿晴嘅柔軟。而阿晴似乎亦都不甘示弱,開始咗同我嘅接吻比拼。

我哋雙唇開始互相吸吮,舌頭係嘴內纏綿,阿晴摟住我肩頸嘅手肩摟得緊加實,令到我地身體緊緊地貼埋一齊,阿晴胸前玉兔被擠壓,透過皮膚我甚至依稀感覺到阿晴乳頭挺立。

而我當然都唔輸蝕,本來摟住阿晴條腰嘅手順住水流向下游走,直到到達阿晴嘅美臀。

我用盡掌心指尖去摸索阿晴臀部嘅形狀,然後將手停喺最厚肉填滿咗我掌心嘅位置肆意搓揉。

或者就係因為咁,阿晴接吻嘅攻勢變得更加凌厲。

我嘅手暫時離開阿晴臀部,係水嘅張力之下甚至乎有啲吸手,然後我再輕輕發力打番落去繼續搓揉。
原來唔會一次過出晒
咁兩星期後番黎一炮過睇
寫長D呀樓主
收到你
兩個星期後見
樓主寫得好甜
10個香
啱睇就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞