《慾望樂園》(2)

751 回覆
34 Like 1 Dislike
再推
樓主成功寫到佢哋兩個好有愛
然後慢慢推動屁股,等自己插入去

第一次就爆菊
冇爆啵
[334]
汗珠由我額頭冒出,但我一啲都無攰嘅感覺,我完全被快感支配,沉醉住喺只有我同阿晴兩個人嘅世界之中。但咁樣唔代表我只會單純嘅活塞運動,節奏嘅掌握,深淺嘅拿捏,都係我嘅腦海中有住清楚嘅策略。

而阿晴亦都肉眼可見地享受過程,嬌喘聲隨着該我嘅力度同深淺而發生變化,而且一開頭嘅時候可能因為怕羞,阿晴多多少少有啲刻意控制聲線,唔敢叫得太大聲,但隨着時間嘅推移,阿晴依家已經完全釋放自己,盡情地用叫床聲表達自己嘅享受,令自己更加投入我地依次嘅交融,同時亦都係對我嘅一種肯定。

啪,啪,啪,啪。除咗阿晴嘅叫床聲之外,周圍仲充斥住因為抽插而令我地肉體發生碰撞所產生嘅聲音,聲音同樣會隨着我嘅動作而產生變化,同阿晴嘅叫聲以同一個節奏出現,我同阿晴就好似音樂家一樣,不斷地演奏交響出充滿感情嘅旋律,為我地兩個助興。

阿晴嘅身體過程中不斷喺床上前後搖晃,令到佢胸對嘅一對可愛布甸跟隨住跳動,我見到咁樣嘅情況,又點可以放過呢?

我左手支撐住身體,右手伸向阿晴,輕輕蓋住其中一邊, 但我並唔係用力初落去,而係虛掩咁留小小位置,因為我想感受阿晴嘅胸隨着搖晃而自己撞落我手掌到嘅感覺。
[335]
柔軟嘅少女酥胸不斷輕輕拍打到我嘅手掌上,老實講其實本來就感覺冇乜特別,但因為知道對象係女性胸部,成件事變相滿足左我嘅內心,再加上阿晴已經變得堅挺緊實嘅乳頭不斷畫過我嘅掌心,更加地滿足我貪玩嘅心。

而乳頭嘅刺激亦都為阿晴帶嚟更多嘅快感。

好快阿晴就已經唔再滿足於呢個程度嘅愛撫,佢伸手捉住我嘅手掌,將佢按壓落去。

如是者我上半身下半身都非常忙碌,下身不斷用腰同屁股帶動抽插,上半身手掌不停運球。但當然我一啲都唔覺得辛苦,而係為自己可以有咁嘅享受而覺得幸運。

同一個姿勢可以發揮到嘅嘢難免有限,我張阿晴打側,轉為側邊插入,我一手抱住阿晴大髀將佢拉住,唔使佢因為要支撐身體而太過攰,而另外一隻手就打落阿晴因為轉咗呢個姿勢而終於露出嚟嘅patpat 上面。

「啊,我鐘意!多啲啊!」完全進入狀態嘅阿晴已經唔再怕羞,主動講出自己嘅訴求。

我就係知道阿晴鍾意打pat pat,所以先轉做呢個姿勢,依家阿晴開到口,令到我更加有成功感。

我繼續拍打阿晴嘅屁股,力度亦都比之前大少少。

「啊!啊!再大力啲!」阿晴嘅嬌喘中夾雜着對話。

我唔知佢所講嘅大力啲,到底係插得大力啲定係打得大力啲。於是我唯有兩樣一齊大力啲,當然為咗驚整痛對方,我都只係慢慢慢慢咁加大力度。
[336]
「嗯~」阿晴叫得越嚟越享受,證明我嘅策略係啱嘅。

好快,我又重新轉過第二個體位,我將阿晴成個反轉,變成後入狗仔式嘅姿勢,咁樣我就可以左右開弓兩隻手一齊打佢pat pat。

阿晴嘅叫聲、抽插產生嘅碰撞聲,而家仲要加埋打pat pat產生嘅聲音。或者係眾多因素影響之下,我越嚟越興奮,抽插嘅頻率越來越高。

阿晴嘅肉穴明顯地越嚟越滾燙,而且逐漸收緊,我嘅肉棒已經就快抵受唔住呢種刺激要再次繳械。

「啊啊啊~唔得啦!我要去啦!」阿晴發出彷彿大腦都要溶化嘅興奮叫聲。

而同時阿晴陰道又再次進一步收緊,巨大嘅壓力彷彿要將我嘅下體吸住唔放一樣。喺呢種刺激之下,我亦都頂唔順,酥麻嘅感覺由下體一直傳到去大腦,所有交感神經都無限放大,沉醉喺溫柔鄉之中。

「我都唔得啦!」大腦俾高潮嘅感覺支配,熾熱嘅精液透過輸精管傾瀉而出,雖然我依然仲插住喺阿晴入邊,冇辦法睇到安全套裏面到底承載着幾多精液,但係我可以肯定,今次比起頭先喺浴室入邊更加多。

與此同時,阿晴下身分泌出大量體液,多得迫開塞住陰道口嘅肉棒,往外噴射而出。

就係咁,我同阿晴難得地係我地兩個嘅第一次交合中就做到兩人同時高潮,大家都喺今次入邊得到滿足。
好sweet
樓豬寫甜寫得都幾唔錯
[337]
我嘅高潮大概只係持續左三至五秒,好快大腦就重新回復正常。

但阿晴嘅高潮就持續得比我耐得多,幾乎持續咗十幾二十秒。

呢段期間阿晴舒服得幾乎反白眼,肉穴亦都持續地向我肉棒施壓,我本來就因為啱啱射完精而異常敏感嘅龜頭受到咁樣嘅刺激之下差啲又再失守。

不過好彩,就喺我嘅臨界點之前,阿晴終於都結束咗高潮。

阿晴完事之後全身癱軟地倒在床上,而我嘅肉棒亦都因為阿晴嘅訓低而拔出。

「哈….哈….哈….」阿晴同我依一刻都喘住粗氣,滿頭大汗。

我短暫回氣之後除低裝滿我精華嘅安全套,打個結掉到床邊一個細垃圾筒入邊。

然後我都同阿晴一齊訓低喺床上邊,伸手摸一摸阿晴個頭,表示辛苦曬佢啦。

阿晴嘅汗水沾到我指尖上邊,我起身望一望阿晴紅潤嘅臉頰。

「你等我一陣,我好快番嚟。」我喺阿晴嘅耳邊輕聲細語,然後再錫咗阿晴臉珠一啖

「嗯,知道。」阿晴帶住滿足嘅笑容回應我。

我離開大床,向住浴室走去。

我喺浴室先喺簡單清潔一下自己,再準備完一輪之後,一手攞住一個洗臉盆,另一隻手攞住一條毛巾,重新行番出浴室。

我嚟到阿晴訓低嘅床邊,先將浴盆放到地上邊,然後用毛巾輕輕為阿晴擦拭身體上嘅汗水,毛巾喺我啱啱喺浴室用涼水浸過再扭乾,溫度清涼,可以有效地順便幫阿晴降溫。
[338]
我先喺輕輕印乾阿晴額頭同臉上嘅汗珠,再沿住落去抹向阿晴條頸。

「嗯~好涼爽啊~」悶熱嘅感覺得到舒緩,又有人服侍,阿晴連語氣中都透露住享受。

跟住我就繼續沿住阿晴嘅身體向下抹,由胸口去到手臂,再去到腋下,去到腰,再去到腳。

阿晴全身上下都俾我抹過一次,汗水基本上都俾我擦拭乾淨,依家就只差一個地方,就係兩腿之間。

由於頭先啱啱分泌完大量嘅體液,如果唔好好清潔抹番乾淨嘅話阿晴會好唔舒服,我先喺放低手上嘅毛巾,再由洗臉盆入邊攞出一條新嘅毛巾擰乾。

洗臉盆入邊放嘅係溫度恰到好處嘅暖水,因為啱啱先經歷過高潮,所以阿晴嘅下體可能都相當敏感,用暖毛巾擦拭會比頭先嘅涼毛巾更加溫和舒適。

我細心地將阿晴下身殘留嘅體液同汗水輕輕抹乾淨。

過程中我望向阿晴,佢眼神中充滿幸福,佢一見到我望向佢之後又變返怕羞嘅樣子,擰過頭避開同我對望。

經過我一番努力之後,阿晴身體終於都回復乾爽。

我將毛巾放番落去洗臉盆,準備攞番啲嘢入去浴室。

就喺我準備起身嘅時候,阿晴一手拉住我。

「佢地會有人執㗎啦。」阿晴連眼神都透露住叫我快啲訓上床陪佢。

而我當然乖乖聽話,放低手上嘅洗面盆,重新爬到床上,幫自己同阿晴冚好被之然就攬住阿晴。

我同阿晴喺舒適嘅軟床,溫暖嘅被鋪入邊對視相擁。

「頭先辛苦你啦。」阿晴同我講。
[339]
「唔辛苦,鬼叫我搞到你濕曬咩,緊係要幫你抹返乾啦。」我帶着奸笑,等緊見阿晴怕羞個樣。

我嘅策略果然奏效,阿晴聽完之後即刻重新面紅耳赤,彷彿蒸氣都要喺佢耳仔度沖出嚟。然後佢即刻捐入被竇,匿埋喺我心口。

「唔係啊…我講緊…講緊抹身之前…」阿晴本來就怕羞細細聲,加上係被竇裏面,我爭啲就聽唔到佢講咩。

「哦~竟然係呢樣嘢,唔辛苦啊,我都不知幾開心,你又會咁怕羞都要講嘅。」我感到有啲異想不到。

「你開心就好啦,因為我都好開心,好幸福。我…都係第一次覺得原來呢樣嘢係可以咁幸福…」本來仲怕羞緊嘅阿晴,語氣中突然傳來一股哀傷。

我瞬間恍然大悟,嚟到呢度之後,好明顯阿晴唔係第一次做呢啲事,係我第一次遇到佢嘅時候,佢都要服務客人,根本佢喺呢度已經被逼良為娼過好多次,服侍過好多客人,就好似我一開頭表白嘅時候佢同我講嘅咁。

「我一開始行入嚟浴室,係因為我真係好開心好多謝你,我想用我唯一有嘅方法報答你,我以為自己試過咁多次會好熟練,但係竟然比我想像中緊張咁多,估唔到我竟然會怕羞到咁。以前嘅我都係機械式咁樣俾反應做表情,原來對方真係自己鍾意嘅人嘅時候,成件事係唔同晒。」喺我準備出聲安慰阿阿晴之前,阿晴就接着講落去。
始終有愛嘅性先最好
都幾持久
寫出嚟睇落耐啫,實質上正常水平啦
[340]
「阿晴…你放心,我會將你喺依到拯救出去。」阿晴嘅說話激起咗我嘅保護慾。

「你顧掂自己先啦!大家係到要生存落去都唔容易,你要應承我啊!以後唔好好似我地第一次見個時咁衝動啊,命仔緊要啊!」阿晴講完之後握起拳輕輕喺我心口鎚咗一下。

「啊,你唔講我都差啲唔記得啦,你仲好意思話我,上次你差啲俾個黑人踩死啊,好彩佢咁啱藥效完咗咋。」我都輕輕拉起阿晴嘅面珠燈反擊。

「咁根係唔一樣啦,渠本身滙踩落你到,我要煲護你㗎麻!」阿晴奮力解釋,因為面珠燈俾我拉起咗,講嘢都口齒不清,顯得特別可愛。

「好彩有你,好彩有你喺依個地方仲願意保護我,支持我,相信我。所以我都一定會盡我最大努力做番相同…唔係,係更多嘅支持保護同信任。」我一邊講一邊放番開阿晴嘅面珠燈,轉為用手心輕撫阿晴塊面。

阿晴聽完之後雙眼慢慢變紅,佢捉住我撫摸佢臉頰嘅手,自己主動向我手心磨擦撒嬌。

「嗯!多謝你啊,我好耐冇聽過依啲說話,好耐冇人為我挺身而出啦…我個鼻…好酸啊…點解你對我咁好㗎…我都唔知點先可以報答番你啦。」眼淚又再開始喺阿晴嘅眼角流出。

「因為你值得我咁做囉,你啊,我唔係因為要你報答我先對你好㗎,係因為我自己想咁做,我地又唔係交易,無論有冇回報我都會咁做。」我用手指公輕輕抹走阿晴嘅淚珠。
[341]
「多謝你啊,好耐冇人對我咁好啦,自從公公婆婆之後,就無人再咁關心我啦,生活過得一落千仗,估唔到反而淪落到慾望樂園之後會遇到你同娜姐關心我,如果唔係你地,我都唔知點算堅持落去…」阿晴嘅淚珠一滴接一滴咁滴落嚟,我嘅手指公已經完全被淚水打濕。

「阿晴…你有咩都可以同我講㗎,我會做你嘅樹窿,聽你傾訴。」有時候做一個傾聽暫先係最好嘅安慰。

「ryan…有件事我連娜姐都冇同佢講過,喺依到大家都咁辛苦,我唔想要大家再額外承擔住我嘅負能量…」阿晴向我講出自己嘅擔憂。

「但係我想知啵,我想了解多啲你,我唔止想同你分享快樂,我仲想同你分享傷心,分享你所有嘅感覺。」我微笑住同阿晴講,希望打消到佢嘅擔憂。

「Ryan…多謝你啊…」阿晴說話帶住哭腔。

「你想搵人傾訴就同我講啦,唔想講嘅話繼續攬住我喊都可以。」我向阿晴講。

「Ryan,你之前咪問過我點解會嚟咗依個地方嘅。」阿晴突然向我提起之前嘅事。

「係啊,我記得你個時係同我講話你俾你阿媽…賣咗?」我由腦海中挖番當時嘅記憶。
[342]
「依件事要由好耐之前講起啦,我聽公公婆婆講,我啊媽細個嘅時候佢地兩個都掛住做嘢,平時好忙,又唔識點樣教小朋友,所以一路都冇咩點理過佢,令到我阿媽係長大嘅過程中識咗啲壞朋友之後跟埋學壞,又吸毒又入咗黑社會。而依件事都成為咗公公婆婆一生中最大嘅痛。」阿晴準備將件事由頭講起。

「就係我阿媽16歲個年,當時佢已經輟學唔再讀書,並且加入咗當地一個黑社會,嗰陣佢個古惑仔男朋友搞大咗佢,結果佢阿媽生咗我之後,個男人就不顧而去,而我阿媽亦都冇諗過負起照顧我嘅責任,於是最後就掉低左我俾公公婆婆湊大。不過好好彩嘅係公公婆婆對我好好,佢哋想將對阿媽嘅遺憾彌補番係我身上,唔想再喺我身上犯下當年犯過嘅錯。」阿晴講到公公婆婆嘅時候語氣聽得出嘅幸福,睇嚟當年兩老的確對阿晴好好,為佢留低咗唔少開心回憶。

「因為我阿媽好細個就生咗我,所以其實公公婆婆年紀都唔算好大,有陣時我同佢哋相處嘅時候都覺得佢哋似爸爸媽媽多過似公公婆婆。我哋三個就住喺一間公公婆婆買落嘅唐樓單位入邊,生活雖然簡單,但係我真係覺得好幸福。間中我阿媽都會返嚟,但係佢每次返嚟最後都會同公公婆婆鬧交,而且好多時都係因為想同公公婆婆攞錢先至返嚟,有時佢哋都真係嘈得幾犀利,不過婆婆每次都會帶走我等我唔使嚇親。喺公公婆婆嘅照顧之下,我都總算順利長大。」阿晴提起嘅童年有甜有苦,但係喺佢眼神中睇得出,起碼大多數回憶都係幸福嘅。
番得黎啱啱好
睇嚟似係呀媽玩大咗,然後為咗還錢,賣咗個女俾人
[343]
「我本來以為自己可以就咁樣,雖然有一個唔完整嘅家庭,但總算喺一個唔差嘅童年之下長大,過番同一般人差唔多嘅平凡生活,平凡地讀完個大學,平凡地搵一份工作,平凡咁搵到鐘意嘅人,平凡地結婚,可能仲會生小朋友。但係生命中總係出現意想不到嘅事去打斷人嘅預期同計劃,有一日我突然收到一個電話,係醫院打嚟同我講公公婆婆發生車禍入咗醫院。」阿晴嘅語氣一開始都仲算平穩,但當講起公公婆婆嘅意外就開始變得激動。

我知道阿晴仲未講完,所以我唔諗住出聲打斷佢嘅說話,只係將佢拉得更近我。

「佢地話公公婆婆兩個人被一個醉酒駕駛嘅人開車撞到,傷勢好嚴重,我係醫院留咗成晚,喊咗成晚,祈禱左成晚,但最後醫生都係同我講佢地已經盡咗力,公公婆婆實在傷得太重,最後都係走咗。」阿晴喊得好傷心,睇嚟兩老真係對阿晴好好。

「跟住落嚟嘅時間我就著手安排公公婆婆嘅身後事,雖然我跟本都未能夠係傷心中走出嚟,但係當時可以依靠嘅就得我自己,我阿媽連自己嘅父母過身都冇諗住理,為咗公公婆婆可以走得好好睇睇,我強迫自己要堅強,一路打點一切,一路仲要出席兇手嘅判決,唯一慶幸嘅就係對方被重判,但係公公婆婆都已經番唔到嚟啦…」傷心嘅情緒開始令阿晴講唔到落去。
[344]
「你好叻女,公公婆婆教得你好好啊。」我對阿晴嘅堅強表示讚揚。

「而就喺我公公婆婆葬禮個日,我阿媽竟然出現咗,雖然我的確係有通知佢葬禮嘅日期同詳情,想佢作為個女好好地送兩老上路,但我以為一路不聞不問,甚至都冇嚟醫院睇公公婆婆嘅佢一定唔會出席。點知佢當日就同佢同樣有黑社會背景嘅新男朋友出席咗葬禮,更加以死者家屬身份幫手打點,不過好快我就知道佢地一反常態當中嘅原因。」講到依到,阿晴少有地透露出恨意。

「就喺葬禮完咗一兩個星期之後,佢地開始露出孤狸尾巴…」阿晴嘅恨意亦變得越嚟越明顯。

———以下內容將以阿晴為第一視覺描寫——

公公婆婆已經走咗接近成個月,但我今日都仲整理緊佢地嘅遺物,阿媽喺葬禮結束之後就又再消失咗,而一路以嚟我又要忙上庭聽審、葬禮、仲有自己學業上嘅事,到近依一兩日先有時間整理遺物。

「今日就執住咗多先啦……」我一邊自言自語一邊伸懶腰,由於傷心同太多事要打理,最近嘅我憔悴咗好多,照鏡嘅時候睇到連黑眼圈都出埋嚟。

「衣物、相簿、郵票、外幣現金、首飾…」我將今日整理好嘅遺物記錄喺筆記簿上邊。

「搞掂!夠鐘食飯啦!」我合上筆記簿,準備去食一餐好嘅慰勞自己,雖然我仲未可以由親人離世嘅傷痛中走出嚟,但我決定要盡量樂觀正面咁繼續生活,公公婆婆喺天上邊要睇到一個充滿精神,活力滿滿嘅阿晴!而美味嘅食物就絕對喺幫自己打氣嘅最佳方法!
[345]
我攞好銀包鎖匙,就準備出門口買嘢食,我望一望銀包裏面,入邊就得返一張$20,睇嚟轉頭又要去撳錢。

「唉~」我輕嘆一聲,公公婆婆走咗之後我就失去咗經濟支柱,不如好彩依家住緊嗰度係全額買落,唔使擔心屋租問題,雖然距離我讀完書仲有兩年時間,不過靠住公公婆婆留落嚟嘅資產要應付生活應該唔係問題。

我打開木門鐵閘,着好鞋準備出去嘅時候,樓梯口突然傳來熟悉嘅聲音。

「喂你準備出去啊?好彩我地兩個嚟撚得早啫,如果唔係咪摸門釘。」由樓梯口行出嚟被佢男朋友搭住膊頭嘅啊媽同準備出門口嘅我相遇。

「你地嚟想做咩?」我感覺得到來者不善,一手護係自己胸前,一手拉住門框準備隨時關上鐵閘。

阿媽男朋友似乎睇穿咗我嘅意途,佢即刻鬆開搭住我阿媽嘅手,一個箭步上前就將門框捉實。

「放手啊!你想點啊!」我未能夠喺佢捉實門框之前關上鐵閘,佢捉住之後就將鐵閘拉番開,以我嘅力量完全冇辦法同佢對抗。

「你平時點教你個女㗎,一啲都唔識尊重長輩,阿媽返屋企竟然夠膽閂門?」對方態度惡劣語氣挑釁。

「關我撚事咩,我死鬼老竇老母教㗎咋嘛,我都冇理過佢,我同佢唔係好撚熟㗎咋。」阿媽就態度懶散,理直氣壯地講出自己從來冇對我負責任。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞