Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答(33)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
咁我可能估到你去咗邊場 - 大家未起身嘛
而家套Q800B真係抵
我上年8月買完到而家
都等唔到9500S減價
雖然唔買都得
但而家個價真係好抵
勿起底
你最後有冇買野
冇錯, 4千蚊買到全套system齊晒前後sub係好抵, 我記得s517早期都賣成3千幾

就咁9500s單買應該冇得減了, 今年2023既model都仲係用番9500s
大家咁話 - 再講就代理起到我底🤣
Hardware未買,但Apple TV就買咗好多片
有無巴打知Q990b最平做到幾錢
如果講緊HT-A9我又覺得個價ok, 有d人間房用唔到普通soundbar
HT-A7000加後置夾佢都仲係貴
所以我到而家都冇買到9500
之前有個巴打話係錢多多到買
一千頭
不過我都係冇買
邊度錢多多我都想搵一千蚊...
請問Qn90b想配隻入門版可以聽到Dolby Atmos 有咩推介?
7980 連stand 樂富減埋~72xx
我唔記得係咪錢多多
諗諗下又好似唔係
總之就係大陸 唔知咩網
好似係兩個字
睇下個位巴打睇唔睇到
我搵唔番邊個POST
Q990b會唔會輸俾sony/bose嘅成套?
我部sony 電視夾jb9.1 會間揭性無聲,要restart 條bar 先得,我見好多人係咁,而家有解決方案未
我反而係reboot電視就ok
即係未有解決方法?
其實點先知道支sound bar幫你做左upmix?
雖然咁比未必fair, 不過A9+SW5都萬5蚊, 其實完全夠玩馬仔70s + 全衛星喇叭, 5.1.2冇難度
s517 $2千頭
q800b+9500s $4千頭

依家有優惠最抵都係依兩款, 想再高級d可以等一等samsung旗艦清貨
唔會
應該唔會有, jbl連新一代都出埋
開左咩sound mode你自己知架嘛, 你睇番manual咪知邊個係正常輸出邊個係upmix
屌後悔買左
有budget買新, 冇budget買舊, 用錢換方便咁解, jbl 9.1同bar 1000既差異好微, 係本體多左2條surround channel only, 要再上bar 1300先叫做upgrade
條9.1 都係用左2年多d

同埋jbl d software 咁樣仲點買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞