Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答(33)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

減一減 Sony 系列 CP值終於高返少少
知自己唔夠人打先減, 罪大滔天
Subwoofer 人哋好多包埋,佢要另外買
對喇叭又貴人一截
Netflix 點燈成功,但Disney+就點燈失敗連5.1都點唔著,最手首要係邊part有野?
請教下大大們, 買Samsung 送 HW-S800B
呢一款如果同S517 比, 邊款好D?
明白曬
唔該你 咁我有筆直姐係 揀990B會比較好
用咩播? 電視?電腦?
電視,google 過似係D+個app有問題
支S517用HDMI earc 駁電視,平時用係正常,但只要一用HDMI駁Macbook去電視,部電視就會認唔到支soundbar ,請問點可以解決?兩部電視都有同樣問題
想問下家陣買Sonos Arc + Sub, 邊度平? 夾過官網 同 瘋宅,好似瘋宅平。

又去咸片生活問過,又平過瘋宅少少。
向問下如果連電腦, 筆直4000內
有冇咩Soundbar推介? 平時都係聽下廣東歌同睇下波
利申唔夠位擺喇叭
麻煩咁多位巴打
subwoofer成6千都唔知憑乜
想問邊度有依個優惠?
聽人講好似會員收到, 你可以去Sony store 問下
55S95B, 55QN95B, 50QN90B
試用Chromecast tv 成功D+點燈,Sony 個D+ app搞乜
step巴, 原來呢邊都見到你
想問下你覺得送果款 定係S517 好D?
睇下netflix 同埋聽歌
未聽過S800B, 佢比較冷門, 通常都係Q800B
唔買OLED我好失望
咁拎2000蚊算數
我都想買OLED, 現場睇過已經差好遠, 但係都係留個錢下年去外國買, 到時你可唔可以再介紹我買邊款好?
原來我認錯人~
當然可以
想問下atv出個個atmos/pcm
有無天花聲?
我驚佢係整黎for佢2粒HomePod個種atmos用
ddp5.1 atmos有 會出到atmos/pcm
Truehd 7.1 atmos唔得 會變lpcm 7.1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞