【校園/愛情】戀上鄰家女孩(布甸篇)

880 回覆
27 Like 2 Dislike
醫院會報警
咁又係 醫院多報警 L
咁家計會得唔得
唔登記嘅話,咩檢查都唔會有喎,而且始終都會穿煲

同埋登記可以唔講老竇係邊個
巴打有啲經驗
98.

曉琳約我晨咁早起身,結果我哋返到學校嗰陣都係得小貓幾隻,於是我就同曉琳兩個各自去廁所換咗套衫先。

一出返嚟,間學校就多咗兩個聖誕cosplayer,我嗰套就無咩特別好講,但曉琳嗰套聖誕女郎就不得了,真係十足十聖誕節商場見到著住高踭鞋短裙仔,周圍派禮物但結果俾啲龍友圍住影相嘅嗰種。

「你想啲咩禮物,姐姐俾一份你吖?」仲要佢一著套聖誕女郎裝上身就即刻入晒戲,我真係懷疑曉琳有鋪癮係鍾意玩角色扮演。

「係咪有得喺你頂聖誕帽裡面變隻白兔仔出嚟?」

「咪變過俾你睇囉,咁貪心㗎!」

咁講又好似係,曉琳之前咪著過一身白色兔女郎性感內衣爬上我身。

「咁我套衫好唔好睇?」曉琳仲要揚一揚條裙。

「你著咩咁好睇,但你對高踭鞋咁高唔怕一陣間會跌親咩?」

「唔怕啊,跌親咪扶住你。」

我想講,曉琳佢都未跌親,就已經捉住咗我隻手,呢個衰女包知唔知道呢度係學校範圍,話就話依家時候尚早無咩人啫,但一男一女咁親密得唔得㗎?

我都唔知道,起初曉琳搵返我嘅時候,我諗住都係普通朋友一齊準備聖誕活動,大家維持返簡簡單單嘅關係無去諗太嘢,但自從嗰晚曉琳話佢有咗bb之後,我都唔知道自己可以做啲咩,最得意嘅係,曉琳對呢件又好似唔係真係特別緊張。

我同曉琳返到課室就幫手推開啲枱櫈埋側邊,騰空課室中間個空位用嚟一陣玩遊戲。過咗無耐,啲同學都返晒嚟,雖則都有啲人戴返頂聖誕帽應下節,但就無人好似我同曉琳咁樣換晒成套聖誕裝。

結果係點?都唔難想像,好快我同曉琳就成為成班同學嘅花生,有啲男仔望住我喺度竊竊私語我都估到佢哋講緊啲咩,芯玲三姊妹就即刻走埋過嚟翹住曉琳隻手問長問短。

佢哋傾咗幾句,芯玲就擰過嚟我度,用一副不懷好意又奸笑嘅眼神打量我全身。

「做咩事?」我做口型問。

芯玲無理我,最後怒睥我一眼之後就埋返堆繼續同曉琳傾偈,其實我俾芯玲望住嘅時候,我係有一種小朋友做錯事俾家姐發現嘅感覺。

過多陣,班主任Miss Chan入埋嚟課室,佢見到我同曉琳呢身打扮都打咗個突,跟住講咗幾句無意義嘅開場白就話自己仲有好多功課未改,唔得閒理我哋,叫大家乖乖地曉琳話,然後就離我哋而去。

至於聖誕聯歡會有咩遊戲玩啊?都係嗰啲囉,總之唔係大電視呢啲老套遊戲,我就唔詳細講喇反正我都無份玩嘅,好在大家都好俾面我同曉琳,欸…我諗主要係俾面曉琳多啲。

玩多兩玩,氣氛都越嚟越熱鬧,隔離班啲男仔直頭聯群結黨走入嚟打成一片,咁講真吖,聖誕聯歡會都係求開心,你唔係入嚟搞寸個party,我諗曉琳都係來者不拒嘅,係咪?反正我見佢都笑到忘晒形。

呢刻,我企喺側邊離遠望住曉琳笑到腰都彎埋,樂形忘返嘅笑容,再加上一身性感聖誕女郎裝,場面混亂得嚟但依然好認真嘗試咁維持住個大局,認真緊嘅女仔真係好靚女,只可惜我無好好珍惜呢個女仔。

再過多陣,場合幾近失控,成班友陷入瘋狂狀態,癲到啲男仔喺度玩緊happy corner,旁邊啲女仔就喺度食花生助威,貶下眼我連曉琳嘅身影都唔見埋,呢個時候我俾人從後拉一拉衫袖。

「跟我出嚟。」聽把聲就知係芯玲。

「但曉琳佢…」

「男人老狗咪咁婆婆媽媽啦!放心佢唔會有事㗎喇,不過你唔跟我出嚟就算。」

芯玲呢個女仔就係…佢話乜你都基本上無得反抗佢,如是者我就俾芯玲拉咗出去走廊一個無咩人嘅角落。

其實行出走廊吸下新鮮空氣都好嘅,又可以睇吓隔離班玩成點。

「咪掛住望先啦,我問你,你兩個發生咩事?」芯玲瞪大對眼望住我,雖則佢無明言但我都知佢想問咩。

然後我就將曉琳自動請纓向班主任申請幫我做聖誕聯歡會,仲有呢兩個禮拜幾乎每日匿喺學校一齊準備,實際係幽會,同埋有日你哋四姊妹放學約出去玩但曉琳中途偷偷地返嚟搵我嘅事,一五一十咁講晒俾芯玲知,咁當然,曉琳有咗…同埋嗰晚我同曉琳又上床嘅呢兩件事,我就無講出嚟。

「就係咁多?」芯玲一直聽就一直望住我。

「係咁多。」

「咁點解頭先你眼神咁閃縮嘅?」好恐怖啊呢個女仔。

「邊有啊?但係…乜頭先曉琳無同你哋講咩?」我又好奇佢哋頭先捉住曉琳傾咗啲咩。

「無呀,我哋純粹問佢套聖誕女郎衫喺邊度買咋嘛,你咁八卦做咩啫…?」

「我問吓啫…」

「真係諗唔明,呢條女做咩又傻更更蹖返個頭落去?」然之後芯玲就開始喺度自言自語無理我。

咁我當然知道點解曉琳會主動搵返我啦,因為佢有咗我嘅骨肉吖嘛,但我又應承咗曉琳,唔可以講俾任何人知,仲要佢指名道姓連芯玲都唔講得。

「喂陳佑男!我同你講樣嘢,一陣晏晝sing con,子瑜都有份唱,你好自為之啦吓。」
不要再說了
渣男
睇到呢幾段有啲後悔當時唔揀重作 到底仲係有plan定已經暴走咗 成個故好暴走 style同感覺唔同曬
我尊重樓豬
其實我想咁做好耐
支持
講真我覺得咁落去好難埋尾,一係就乜都無,一係就曉琳,基本上無咗子愉end了
致各位讀者,我會由第80集(佑男同子瑜喺醫院直情剖白嗰幕)開始啟動平行時空

我唔知道係咪每一個讀者都會鍾意呢個決定,但既然係平行時空而唔係時光倒流(我都唔知自己噏緊乜),咁即係話總有一日兩邊時空都會補完
都支持
男哥變咗11哥
感謝你
本來個故只有85集,跑完接力賽就大直路衝向結局,如今寫到咁我都有感失控
男哥變渣男
點解係80而唔係83/84?
支持
睇到有啲亂,主線同副本放埋一齊咁
即係寫2個結局
希望子瑜同佑男有情人終成眷屬
樓主我地到啦
公告!!

平行時空已經展開,時間線將會由第86集重新開始

最快會下星期一出文,而且係一連五日先出五篇

要大家久候抱歉了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞