有冇跑步撚入嚟吹下水 (41)海外馬、hk100巴絲加油

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
nrc 入面唔係有garmin 同步功能咩?
我有單車路就跑單車路 側邊唔阻得幾多
成日見到2-3個人平排行單車徑
佢地真係唔怕被單車撞
都係最大果幾間運動鋪
PANDA CAM2 果D
允記果D都會有 不過未必齊款
但舊款既好多時都有價格
咁跑步同leg day又係兩樣野黎
買一套RFID 計時要成5皮野
放棄呢樣了, 大家睇自己手表算了
locobike會唔會抵啲
將軍澳條新橋啲阿嬸企出單車路中間慢慢擺pose影相
單車嚟到都唔行開, 要單車停
Thanks, 去cam2望下先
一開始細搞先,睇反應,值得大搞先算
電話setting要轉region去美國
係nrc app入Garmin個網make sure唔係.cn 尾log in返就得

我咁樣試過得 如過你試過都唔得就棄app啦
唔知班友有無玩過....
講埋D休5分
9成力....(強度過高.)

5KM@X3,OR 4 9成力係一種玩法(close to tempo)
5KM@ 馬速 X4係另一種玩法.
當然SET到馬速係好低係可以的...
但如果只係接近SUB3的跑者, 我問返D友玩5KM X 4 只係馬速都係辛苦的.
唔好當無料到.
係幾強的強度課.

最後, 你當佢全馬濃縮版, 將全馬一大個餅, 斬開一半, 仲係個一半再斬4件慢慢食好了.
你身體會適應到在馬速的運作, 對於比賽後段有好大幫助.
很多人馬拉松尾都會慢了, 你適應慣了, 臨尾加速還可以, 做到NEG. SPLIT
我準備初馬前都有跑你推薦既5kmx3 m pace
真係幾好
考返古 一開始跑post啲人好多都唔見晒
唔同運動嘅HR range都唔係好一樣,單車機踩到爆都未必谷到跑步嘅HR max。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞