ex前日自殺……

1001 回覆
4952 Like 161 Dislike
你只不過係感情用事姐
我比較擔心既係佢真係含怨自殺既話 你分分鐘唔得掂 到時真係多手尾 唔抵呀清
你呢個的確係結論
但前因係「xxx只不過係新鮮感」
即係我同第個玩夠喇 都係你最好
你聽到咁樣個心會好過咩
依家係喺嗰個ex眼中樓豬先係件玩具
佢玩完件新玩具覺得唔好玩先執返起樓豬嚟玩喎
難保有一日佢ex又識到另一個男仔然後又同樓主講同樣既野
唔通樓主又要戴原諒帽?
就啦你 咪害條仔
屌 你突然唔鍾意係你事
佢個下突然唔鍾意係佢既事
唔通佢既突然同你唔一樣就代表你有問題?
鍾意就鍾意唔鍾意就唔鍾意架啦
諗咁多野累死自己
巴打唔洗太自責
因為就算當刻你同佢坦白自己聽到佢果句野所以hurt左你,我覺得佢可能都會因為內疚而輕生
有時好多野自己能力控制唔到
同埋條路係佢自己揀,冇得怨人
冇死到就止蝕離場開心食過件啦
冇死好快啲消失淡出
你心軟只會俾佢有藉口繼續用死嚟要脅你
佢只係情緒勒索你,要死就真係死咗

證明你根本唔啱佢,你離開佢好快會好番

以前ex 就係咁,佢而家咪生勾勾婚都結埋
一定要有原因先分得手㗎?
分咗手就無話冷唔冷戰,連敵人關係都唔係
唔好再lur 你啲ex 比原因喇成年人
自殺係真係死左?
聽故事都覺得癲
出街又唔一定有路既
不過講真出得街都係帽架啦⋯⋯仲要分開埋
條女一定係想試 仲要道德高地
分左先試冇派帽咁上下

咁樓主鳩知所謂分開下 再一齊返原來條囡係走去做肉便器!真係被其他男人中出屌 幫人含撚架咩

咁有時一句說話係你好著重既人講
真係可以一刻間心情都可以好沈重⋯⋯
女人聽到都覺得反感啦得講嗰個以為人哋聽完好開心,因為佢哋將自己放喺個高位度俯視緊對方,完全唔諗吓對方自尊心
都真係有可能架
甚至會影響左佢之後既感情觀
同Yoasobi首歌一模一樣
樓主冇義務
是但啦 我又唔識你
唔洗一定要說服你
早抖啦

唔通有病出軌都要包容咩
咁樓主都冇話喺香港發生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞