ex前日自殺……

1001 回覆
4952 Like 161 Dislike
其實你有情緒病就唔好上咁多連登啦…好似依家咁,睇到咁多人屌你,一陣你又情緒不穩咪盞麻煩到你男朋友同自己屋企人
睇代入男人角度定女人角度

調轉性別如果條仔嫌悶提出分手 轉溝條靚女
屌過爽過之後覺得 upkeep 太貴
返轉頭走去唉舊菜復合又點睇
同情緒病既人拍過拖先知
我愛你,但我拯救唔到你。
死全家啦賤雞
就噉睇樓主所講,樓主自己處理問題手法似乎唔好得去邊平時點溝通、個女仔點處理啲情緒問題又唔講,一句話自己驚影響到佢情緒就收埋自己情緒、諗法唔講,實質之後點對個女仔又輕輕帶過

重要睇段嘢樓主似本身唔識handle情緒多過所謂「個女仔將自己嘅負面情緒傳染畀佢」
條女本身都唔係咩好貨色,擺明騎牛搵馬試錯貨想返黎搵您老襯,佢當佢係咩?又當您係咩?貨比三家格下價先咁呀?

其次,咪撚大男人主義,乜尻都攬上身。學下兩句說話,
一句叫關您撚事,另一句叫關我撚事。
唔好俾佢影響你
特別有情緒病果個係女
佢可以搵好多人陪
你冇 你多數只能夠上連登搵樹窿
搞搞下你變左異度空間既張國榮就無謂
算啦
我個人認為佢未玩厭
佢嚟搵我都係咁話
只係佢唔想有空缺
未有下一個男外遇前搵你攝住
你肯 就攝一世
俾佢情緒勒索足一世
屌你啦
你咁講導埋樓主啊
一陣佢自殺埋你揹啊?
唔愛點由有希望變做失望
你拍過拖未
已經到咗Fuckboy最高境界,連連登仔都呃到,平時講嘢實溝死女
我老母有情緒病廿年
傳染到我老豆都有、早排我老豆企跳
我都好辛苦
由細到大照顧佢地啲情緒
懷疑自己都比佢地搞到有抑鬱症

直頭覺得有情緒病唔好生仔
我屌....
佢自己話厭 要分 要玩 覺得你有路
基本上都係對方嘅選擇同決定 睇唔出你有咩做錯到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞