ex前日自殺……

1001 回覆
4952 Like 161 Dislike
我岩岩都諗緊死定唔死
我老婆有抑鬱症
只要作佢唔滿意既野 我唔屈服
唔跟佢諗法做 佢就會情緒失控
係咁自殘直至我跪係道求佢
我要一直跪一直撞個頭落地佢先肯冷靜
今朝又嘈完 結果都係咁
其實件事好小事 但佢一定要威脅到你跪佢同應承佢所有要求
如果唔係就唱通街同所有親戚朋友講
我今朝係露台坐左好耐諗緊跳唔跳落去
咁既生活只會永遠循環
佢唔會聽人講野 唔會真正關心我
只會要求我跟哂佢所有指令
咁樣唔係婚姻
情緒病唔係問題 但樣樣野賴哂落情緒病同身邊既人講到自己大哂 再用黎令你屈服就係問題
你都小癲,即係玩夠啦, 想一齊返settle down
樓主殺人兇手
準備冥婚未?
其實真係唔係每單都上新聞,你可以比較下全年自殺數字同個資料庫嘅數目就知差幾遠下
關你撚事咩,佢對住下一條仔都可以同樣原因自殺
抗壓能力低既野 又唔係你控制到
由9佢啦 自乜鬼責 關你咩事
專心搵下一個啦
冇死到<<可以implies到好多答案
1. 真係想死但死唔到,咁要睇醫生/真係要處理
2. 扮出嚟嘅情緒勒索,你要諗清楚成個故事嘅真實性有幾多,得罪講句,咁細年紀係真係會鍾意咁嬌情做作
呢吓先係真實感覺
有冇小朋友..
唔啱可以離,唔好做儍事
下 樓主有咩責任
條女為刺激自殺姐
關你咩事
你有冇聽過咩叫做enabler
唔係要屌你
但係你哋一齊好toxic,對大家都唔好

睇落似佢撚完你走去自殺
情緒病唔係大哂 都唔可以隨便撚9人
唔好太自責
佢有咩責任呀,人地要輕生你救得幾多次
個女歲幾 岩岩都係因為佢叫爸爸我先無跳落去
其實我好想好想死 好想好想脫離呢個循環
攬住個女 見到個女笑係我生活中最黎既安慰
離婚基本上好大機會係判比女方
然後我一直就要比錢佢地
而我老婆既性格一定唔會比我探個女 甚至會完全消失
如果我提離婚 最後佢又係會係咁自殘嚇親阿女
小學生
伴侶日日放負好辛苦
大家揀伴侶要小心
出完軌就返嚟搵自己,試問聲有邊個會覺得開心同啲男人包二奶仲同老婆講「xx只係玩吓,你先係最重要」一樣
通常依d女人執念好深,變左鬼都會番黎揾你報仇
重有
唔知有無睇漏
樓主好似未講
Ex 係男定女?
香港地真係灰,男人原來係合理
哇 你咁講 個個都拍拍下拖想要新鮮咁就飛左整身個個 玩完先搵返佢啦 下次又對厭又分開又搵第個 又飛 撚狗咁撚
睇黎巴打無乜拍過拖 我之前對住有一個女仔曖昧左勁耐 佢同我講除左我仲有另一個追緊佢 之後佢有講個男仔唔係咁好 諗諗下算啦都係同你一齊 我個下愛意都即熄 覺得係比較下既產物 就好似有另外一個好d既 可以隨時換左你咁
樓豬向前望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞