ex前日自殺……

1001 回覆
4952 Like 161 Dislike
樓主聽完唔愛有咩問題,奉旨要繼續愛?
勸在座各位唔好亂試 情緒病都係病 仲要係會傳染嗰隻
True 嚴重得滯嘅 你係改變唔到 自己都會有一日破防 其實你都係人一個 你都會攰
你就永遠諗面個浸

依家係屌樓主處理手法,唔同人溝通就直接block鳩人,出事先上黎連登叫,仲要明知人抑鬱

睇死佢之後都冇同個女仔解釋清楚點解會咁對佢
其實都好睇你幾嚴重 太嚴重會令旁邊個位日日食屎 基本上睇旁邊個個幾時爆
單睇你講嘅野,咁你都無錯嘅,聽到依句咁嘅說話都真係唔好受,格硬為咗怕佢唔開心 自殺個啲而唔分手,又變咗你奶野。
不過同有情緒問題嘅人一齊,就好似打機由普通變困難咁,普通拍拖都勁多人炒車,困難mode更難處理,諗落唔係咁易
陽光正面等於就要接受個ex騎牛搵馬比人hurt完食回頭草?
不過真 成件事就算唔提個ex有情緒病都可以成立 原因同情緒病好似冇乜關係
真心覺得樓主係真愛嘅話就唔會同第二個一齊啦。
試完第二個覺得冇咁好先返去樓主度,呢啲叫safety net/騎驢搵馬,下次遇到另一個男人又走去試下邊個先係真愛。
我相信 屌樓主處理手法既人 唔係傻閪target gp ,你自己對號入座左
Kenny都有老母生 咁係咪Kenny 要同佢老母搞嘢
反正佢地都係白卡 同你一樣
咁你襯佢未死同佢講句嘢好hurt 加分手
要自殺就真係死咗啦
想問下佢有冇同另一條仔扑嘢?

最後條女用咩方法自殺?
最後發現都係你最好
呢句野俾女人美化到咩mr right
姐係之前就唔知我好
出去俾人玩完想埋岸就良心發現
真係難聽過粗口
你要承受住一個情緒失控嘅人已經好大付岀
當佢負你吞 當你負你忍 你冇可能向去放負

加上佢揾其他人 情緒病唔係大矖 正常人岀軌 你又唔係M記?話嚟就嚟話走就走
有冇對號入座都好,樓主表面扮死狗,實際句句都誅心,暗踩當事人

抵屌!
渡邊君?
It's Not Your Fault
都分撚咗 返轉頭為咩 重要係分手期間咁玩?
我就不了

未試過3P又唔通同條女分陣手 試完再復合
我中學時有個ex都係情緒病自殺走左
我明你宜家既感受
自責其實真係人之常情
不過唔好太沉淪係呢個諗法入面
慢慢學識接受同尊重佢既決定

同埋我又唔覺得佢點玩你既
睇完曬成個post
覺得你地開始就唔適合一齊

佢堂開心扉同你講真心話覺得你係最好果個
你無感到開心 你俾唔到回應 一味諗住自己戴咗帽
你有講到當下完全無曬興趣 但後面又提及可能仲愛佢

其實你都唔夠坦白 所以先導致佢懷疑你精神出軌

而你將佢嘅懷疑 當作係佢情緒病問題發作
處理手法太老粗 俾佢更佳覺得你似出軌

事實上有冇出軌係一件事 但你個回應同手法
對成個信任危機嘅解決毫無幫助

也許係一時之氣提出分手
也許係為左測試你到底仲愛唔愛佢

而你比個答案亦果斷
then 你後面話其實你內心可能仲愛佢
那為何當初點解要草率分手 可能又係意氣用事

最後你個結論 直接一碌鳩打沉一船人
你只係帶咗有色眼鏡偏見 將情侶d感情糾紛問題全部怪責係對方情緒病 跟住自我感覺良好
就算你同普通人拍拖 一樣會發生你講個d感情問題
早啲死都好嘅
情緒病最慘係睇唔出佢醫好未
輕微嘅就話可能做吓運動搵人開解吓
嚴重嗰啲食完藥都隨時翻發又睇唔出

尤其女人又可能因為生仔影響荷爾蒙,產後抑鬱
成日見到報紙個呀爸放工返到屋企,老母殺左幾個仔女自殺,又係有精神病紀錄,就覺得好可憐
精神病仲會遺傳
我自己有輕微情緒病都唔想煩到人
自己都知自己幾撚麻煩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞