ex前日自殺……

1001 回覆
4952 Like 161 Dislike
成篇文都冇講過個女仔同另一個男仔發展成點
邊到有話比人hurt 完飛左
你唔比係相處過 發覺樓主對佢更好 更夾
兩個半月就散?
巴打,你呢刻會責怪自己,可能覺得自己中間有選擇錯先導致呢個結果,咁諗好正常,但唔代表真係你做另一樣嘢就有另一個結果。希望你如果頂唔住,記得搵朋友傾下,甚至搵專業人士傾下。
冇事,咁走得,後生女,會有另一個接手。
睇下你有幾愛對方啦
有d 人伴侶出軌都可以原諒
呢個女仔連出軌都唔係
樓主唔洗自責
最緊要對自己健康,包括精神健康負責
有咩問題
臭雞死得好呀
依家呢度有邊個唔係留言檢討緊佢做法
嫌唔夠好聽唔夠comforting?我都冇義務無條件收埋自己諗法講好聽但假情假義嘅說話
原諒都可以唔愛
好愛都可以突然唔愛
呢個世界冇話冇左邊個唔得
更加冇話邊個要對邊個一世人負責
不過我覺得你應該解釋清楚你既諗法比佢聽
話比佢聽 你分手既原因
係呀 我冇話樓主唔可以突然唔愛
不過唔愛都有責任講清楚個原因
特別人地有情緒病
自殺姐,死左未?死唔去你就慘,呢啲臭雞死全家唔好害人就最好
情緒病啫唔係弱智吖嘛
佢主動分手人哋仲愛唔愛都無責任講啦
往好個面諗 唔好睇得自己咁重要
你個ex 因為新仔飛你 錯不在你
就咁睇呢段文字,樓主都冇錯嘅,除非你隱瞞左d 野冇同我地講
一齊左咁耐有內疚都好正常,你可以問下佢屋企人睇下有咩幫到忙
吓 樓主有咩責任?
老老實實
如果唔知情既情況下一齊就冇計
如果事前已經知
真係唔好同情緒有問題既人一齊
無論你走定留,對大家都係一個傷害
不如唔好俾佢開始仲好
你冇拍過拖?果句野好撚hurt
弱智都未必會睇唔開自殺 但情緒病會
講返個原因比人聽 唔好搞到人地有個心結 唔得?
既然愛過 咪好黎好去囉
最後勸大家唔好同有情緒病既人拍拖
呢個結論幾好,有血有淚
人一個,盡咗力都冇辦法
仆街係可以做嘅
但係做完唔好連仆街都唔畀人哋講
分手期間已經明知ex有同另一個男仔出街,但最後選擇一齊番,再之後又因為ex講既一句說話就無曬感覺?

樓主本身複合係咪想報復ex炸,但玩大左後悔 所以上黎懺悔?
畀你fake哂,以為死咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞