ex前日自殺……

1001 回覆
4952 Like 161 Dislike
過來人表示 can't agree more
無論點都好 相信呢一刻你心一定唔好受
比啲時間自己 好好整理下自己思緒 繼續好好生活
加油!
未死,過得ok
但橫掂都ok我寧願當初無拉我落去
我都係呢個諗法
我咪就係話使咩要認同感
你突然唔鍾意咪唔鍾意囉 有咩大不了
你好

身邊的人離開, 對於我們一定會有感覺,
而何況是曾與我們有深厚關係的人..
事情來我突然,可能你也不知怎樣面對。

邀請你進入我們的『Chat窿』www.chatpoint.org.hk
(星期一至五:下午4時至凌晨1時;星期六、日及公眾假期:晚上8時至凌晨1時)讓我們的義工同你傾下計。
洗唔洗咁驚上黎講定唔係謀殺呀
多謝巴打除害
有情緒病仲要亂玩感情
嫌自己未傷過未痛過
佢行呢一步都係佢自己造成 睇唔到關樓主你咩事
你冇做錯
你反而係比人hurt嗰個
你有得甩難就好甩
唔好比呢啲霎時間既所謂罪惡感蒙蔽雙眼,縱番個頭落去
呢度冇你嘅事 你可以走喇
拍得一陣會厭既都已經唔夠愛喇,真正既愛情係時間耐左,每次見面都係相視而笑,仍然咁愛大家
有性病有冇資格做愛

同一道理
你唔洗認同感姐,點解唔比我搵認同感究竟做乜撚野要拗
呢啲賤雞便器 真係好感激巴打你佢收皮
佢技能係對住唔同男人扮飛機杯咋
比唔同男人用殘 好應該要銷毀
如果係輕微既情緒病
相信好多香港人都有
不過如果你係嚴重情緒病
即係少少野發晒脾氣掉野攞刀或者打人
或者一哭二鬧三上吊就真係唔好出黎害人
唔好同我哋講情緒病人都係人
你有情緒病無問題
但如果你無辦法控制自己不停負能量放題影響到人地
分分鐘好似樓主咁令人內疚自責毀左人地大好前途咁就好有問題
我都係呢種睇法
所以睇到呢到都有啲問號
真係條屍個子宮都唔知有幾多男人烙印既dna
喂 我齋覆#163咋喎
無話樓主篇文有提冷戰喎
我都好讚同,條女有情緒病成日要就住就住佢,有咩唔開心又唔可以講出黎,一講出黎又驚刺激到佢,搞到自己不斷累積負能量,甚至自己有幾次有死意,自己都嚇親,明明自己絕對唔係會想死嗰啲人
屌你老母 唔係界手嗰啲mk野呀?
白卡唔關你事啦
借啲二去二刷啫
正想講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞