ex前日自殺……

1001 回覆
4952 Like 161 Dislike
同樓主分撚左手先同第二個一齊wor
出軌
出你老母閪咩
盲撚睇多次啦
閱讀理解拎U
但我同樓主一樣都係覺得自己只係second choice
你收收皮先,又要扮認錯,又要踩多人兩前重,根本曲線幫自己
屌你老母弱智仔咁都可以包拗頸
你不如拜山屌人燒冥通唔環保啦
睇開啲啦
有時鑽牛角尖就係咁
其他人做咩都無用
R.I.P
咩都收收埋埋唔講出嚟 你自己都好負面 呢啲嘢雙向㗎

醫生都有教要帶佢哋走出困境 你就由鳩佢係困境
個po大部分人都選擇性失明,樓主都無講過比人帽,成班就係到先入為主。
認真,樓主你係世間少見既好男人,宜家已經唔多呢種願意陪伴侶渡過難關既人。

你咁好既巴打,結果你嗰ex都係為左新鮮感背叛你,呢刻你感到受傷係好正常。佢後悔知錯,唔代表你要接受。

巴打,我希望你記住,有情緒病唔係出軌既理由,大把人有情緒病,仍然知道尊重伴侶。你ex變心,係佢既選擇黎,唔係你既選擇,唔好覺得係你揀錯或者做錯。好人係最容易內疚,咁證明左巴打你真係一個好人,希望見到你振作。
我估樓主個刻應該係覺得自己完全不被尊重,自己係nobody,佢無聊,鍾意就試下其他男人,唔岩返黎搵樓主,同養寵物冇分別
再加上個一句就挖返晒樓主之前既唔開心出黎,一擊破防
on9,個女人最後有冇出軌根本就唔知,樓主問都唔肯問,又唔肯講點解疏遠人

個女人完全唔知發生咩事,緊係懷疑樓主出軌啦
你係老鳳隻狗?
下個再黎會唔會又下個先係真愛
樓主咁好,但點解既然選擇同ex一齊番,一扑完野就馬上因為ex一句「覺得你最好」就立即變面?
撚閪有疏遠
撚閪冇疏遠?
咪係
樓主條閪仔係到扮情聖
害撚死人仲企係高地
嘔心到
點撚樣賠返條命比人地屋企人
樓主take caresending virtual hug
屌你唔好on99怪自己啦 佢飛你玩完第二個先話覺得你最好?
你出去屌返啲女 再同返佢講都係你最好屌 得唔得?呼之即來 揮之則去呀?
過來人 有個ex就係咁情緒勒索 話要去自殺死 成日影啲係浸係海嘅相 又衝出馬路話要死 佢都只係想seek attention 最尾咪又係比我發現佢同第二條仔出咗去
醒下啦清 唔好對女講嘅嘢咁上心 你冇做錯嘅怪自己做乜鳩
抑鬱都算
嚴重雙向情感障礙嗰啲多數要入精神病院用約束帶嗰種,都唔怪得你人哋有病無人捉佢去醫,遲早都係會自殺
都無死

試過其他先知人好樓主真係好慘 唔係講笑
上面班傻閪 諗嘢永遠得面嗰浸
仲要屌返樓主轉頭
其實你錯係邊?你條女當你水魚先 我都唔明點解佢自殺
自己係愛情上撚人 但又接受唔到個結果 睇唔透
如果我係你 我祝佢係地獄都唔好過
無死咁就得了;
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞