ex前日自殺……

1001 回覆
4952 Like 161 Dislike
含怨會返黎搵樓主
呢個年頭有幾多人冇情緒病啊
一下子膊頭輕鬆曬
人地要死總會死
其實都有啲明樓主嘅
個女仔好似將樓主放咗喺個秤度,秤過度過之後先揀樓主
但純粹啲嘅愛情唔應該係咁,唔使應該有太多比較

但現實就真係好難無比較
屌你咩pin啦,重點野都唔講 同埋知句我都覺得你get錯左。
講真我睇到trigger到你冇晒愛個句野
我覺得佢似係明白你先係最愛所以返黎你身邊
當然樓主點解讀都真係好個人既
有啲人會覺得條女肯返黎就ok
有啲就會覺得自己比人拋棄又執返好似玩具咁
樓主有負面情緒係可以理解既

唔好介意我咁講,其實樓主就算同個女仔重新黎過
但個女仔既情緒問題繼續嚴重落去
到最後個結果都好難唔bad end
我反而擔心樓主會屈住屈出個病黎
真心慘
明明係佢出軌之後又話你出軌
發完癲之後最後又情緒病發作自殺
留低你一個喺度茫然自失
生前比綠帽你戴
死後又留低個陰影跟你成世
由始至終都係得你受傷害
真係好撚自私
根本樓主都無講自己比人帽,成班連登囝就上曬身咁話ex出軌。 唔比樓主本身份人悶 ex先同佢分手?

重點係樓主聲稱自己一直都放唔抵ex,所以先一直繼續有聯絡。而最後ex可能真係比樓主感動到,所以搵番樓主一齊。但樓主卻又因為一個已知既事實(佢同第個男仔出過街),突然對ex無曬感覺。

總結:樓主一係mk 仔扮情聖、一係想報復但玩大左 
冇死到咪得
樓主 take care 人生真係好難
佢嘅情緒,佢自己負責。
你冇錯,無需自責。
但樓主一開始又冇攤開黎講就直接疏遠人

起碼俾個抑鬱女得個知字都好
死撚左唔駛煩仲正
最重要嘅point唔講
又要話自己仆街,又有話自己其實降低底線,曲線幫自己幾好耶
自殺咗 但 無事 ?

屌你 復活咗?

仲有兩個月先復活節 咁早開定post?
你個諗法咁獨特
正常人理解唔係 你先係真愛?
躝啦屌你老母
自己嘅情緒 自己負責 亦都只有自己先可以控制
其他人真係幫唔到咩手
即使係親人都係咁話…
所以唔關樓主你事 無需自責
咁係你男朋友容忍你體諒你啫
陪伴喺有情緒病嘅人身邊係好撚消耗心力
放心,佢只係情緒勒索你。如果咁都冇事就唔會有事㗎啦。
以前有個ex又係因為情緒問題自殺 但係佢係因為我下任對佢唔好然後抑鬱
因為我知自己戴咗帽所以分完手即刻block柒晒所有嘢 有人話其實佢有搵過我 (我都今日都冇解block所以唔知真定假啦)
當年啲朋友仲問我會唔會去拜佢 心諗佢比綠帽我戴點解仲要去
同意 樓主亦都比佢影響到 覺得內疚
亦可以解讀為,貪新鮮扑埋野先搵返樓主

屌,根本就要直接兩個人攞出黎講,先知發生咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞