ex前日自殺……

1001 回覆
4952 Like 161 Dislike
即係當你水泡 知道你最愛係我所以我點玩都冇所謂,出面試過晒瀨晒嘢比較完都係你最好
"點同個易情緒激動嘅人講"

咁你一世都唔好講, 乜L野壞事到收埋一世啦
咁咪正面講或者分手LAW, 咁依家有無做?
佢有愛, 但係用錯左方法去愛
無追到最後,以為條女死咗
無死就應該講返加分手,條女都係假自殺
1. 本來每個人既解讀都會唔同
2. 樓主點諗唔一定係被負面感染左
3. 每個人對愛情感受都唔同
4. 愛/感覺係冇得解釋
樓主不必自責,希望你有一日可以放低呢件事
巴打, I'm sorry to hear that, 但有時d野係我地控制到嘅係好有限, 自己盡左力就OK。

人應該係對自己嘅人生負責,你唔應該將你EX嘅事攬曬上身,好多野係你單方面做幾多野都冇用,因為始終係要靠當事人自己去處理,外人幫唔到幾多。

佢最後選擇左呢條路係佢嘅選擇黎,你唔應該當左自己係造成呢件事嘅原因。我地外人睇當然會覺得好可惜,但對佢黎講可能係一種解脫。

希望你可以快D move-on 
想對方對自己從一而終好正常
諗野負唔負面都好,都唔覺呢樣野正面得去邊
Pin la 屌
自己保重,佢點都會搵個人依賴然後情緒勒索然後又再搵第二個,希望你唔好俾佢影響到,慢慢放低件事
你講乜春
佢解脫 你都係 Take care
收皮啦,知道哂結果上帝視角咁批評有撚用?你呢種真係鳩噏唔洗負責任
就好似貪錢臭雞
係到話追求愛情

一樣咁噁心
有嚴重情緒病應該去醫

就好似你中左流感

麻煩唔好出街

醫好先出黎
都有機係比人中出即飛
之後個男仔一搵返佢
樓主ex又會鍾返個頭埋去
然後佢哋慢慢變做sp關係
而樓主係唔會知嘅
因為會收到好埋
你去搵第二件老襟仲要照顧你感受
洗唔洗你地打緊車輪你係下面幫佢新契家佬含埋撚先叫愛佢?

香鳩左就放手啦,佢條命係咁撚賤。
你已經做得好好,唔洗咁自責
下屌你老味 無死到就由鳩佢啦
d老泥mk日撚日都界手架啦 屌喇媽
對自己好d 你先可以對佢好

佢已經消耗左你既好

宜家既你已經唔適合佢

佢需要一個新既俾佢消耗

巴打 你條件都幾好

不如俾個機會其他女仔
收皮,聽過一哭二鬧三上吊未
快D同佢一齊,唔好放佢出來害到其他人
可以拍但最好搵返同病相憐嘅病人
雖然同係情緒病人都未必完全接納到雙方,但相比起正常人好多係直頭唔會明同理解
我有個女仔fd係燥鬱症,拍過幾個正常嘅都頂佢唔順,結果都係搵返覆診時識嘅病友先行得長
可能初戀
第一,情緒病唔係大哂,你唔係佢條鎖匙,你點幫都無用。另一個男人俾佢既新鮮感可以緩解佢既情緒,但無諗過同時係會令你更痛苦。

第二,條女同人哋親近完之後即刻撩你扑野,都有機會搵你埋單。

總結,邊個都幫唔到佢,你亦無謂自責,祝你早日放下。

人生就好似搭地鐵咁,總有人會中途上車落車,大家都係過客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞