ex前日自殺……

1001 回覆
4952 Like 161 Dislike
你唔好話佢老母生佢出嚟間接令佢死
唔關你事,唔洗太難過
吓,咁佢同xxx中間見面嗰段時間已經係發生咗,你都已經知道嘅事實。
然後佢話對xxx只係出於新鮮感已經係對成件事嘅Impact係最Minimal架喎,唔通你想聽佢講佢曾經對xxx好認真,好愛佢,好想同佢發展不過因為你係最好?
賤種藍屍精神病公屋狗華賓初上/蘋果智障手機又走出黎獻世
係咪你老母教你咁樣道德綁架人?
咁明知有自己病點解要出黎害人? 你都戇撚鳩
人哋為你付出咗生命, 你都要諗吓可以為佢付出啲咩
屌 都講得幾中
比人ban 得多 慢慢覺得係自己問題
變到咩都唔想落決定 咩都以佢諗法為先
睇完你的故事,起碼覺得問題唔係你身上,好好過好以後的每一天吧
死咗就由佢啦,人遲早都要死,你唔好諗到自己咁重要
冇死
講還講 關我老母乜事
佢同另1個男仔行埋嗰陣就唔係出軌?
又好似幾中
始終條命把握係條女手上,你只係trigger到佢自殺,佔33%負責到啦。
借口分手搵第二個, 好似無overlap, 但比人玩過, 唔啱就食回頭草. 接受唔到
膠post?
試試試,咁姐係當樓主係一件貨,試完新貨先發現舊貨最好
真係有心自殺其實好難死唔去仲要連fd都知
似係情緒勒索多過真係想死
條女肯定極度自我中心,生人勿近呀樓主
覆過類似,自己搵返
咁係你自己on9唔識handle ,心理治療都講session啦,feel到段對話冇益咪搵個位cut off囉
你有情緒千祈唔好搵人呻,咪撚傳染人
Ching太友善啦,班人自己都俾樓主搞到emo緊,諗起自己身邊啲情緒病患者幾差幾差

呢刻講道理唔會明
其實佢最後都係只想當你做水泡
唔係真係愛你

佢自己丟哂啲負能量比你 情緒好返就走去痴其他仔
其他仔玩厭佢 佢就搵你療傷

佢病得嚴重 係佢自己攞黎
你無需將責任攬上身
樓主,its not your fault
Its not tour fault
Its not your fault
你只係呢個城市入面拍下拖愛黎愛去嘅正常人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞