ex前日自殺……

1001 回覆
4952 Like 161 Dislike
Ching建議你收下把口

到時你賴嘢唔怪得人用返同樣嘅說話對你
你躝返出去財經台做jpex 打手啦
入撚錯po冇錢收架廢柴
唔係清楚佢 係睇到你講嘢思路已經睇到你有幾自我中心
我都係第一次聽有人話同情緒病人一齊係完全唔洗忍係人都知陪病者係要比其他人付出多幾多心力
你感受唔到嘅話一係你根本無病呻吟 一係就係你連對條仔都可以完全冇同理心 一係你條仔都係白卡
同情緒病既人拍拖真係幾慘
巴打加油
其實得佢條仔先最清楚
呢d野好難講架
我有depression個期我係可以扮到同冇事一樣咁
身邊人有情緒病我明有幾難頂
我賴嘢一定會摺埋一邊唔會害人
你係邊方面嘅情緒病呢?
佢死左對你係一個解脫
佢咁攪法,佢而家唔死遲d你地兩個攬埋一齊死
不關你事的
pin la
On99
不如玩完百人中出先返黎同樓主講你最好,好唔好呀
咪撚害樓主啦
依家係邊個對邊個冇同理心?

人地冇講過完全唔洗忍,同埋做咩係都要用個忍字?互相包容唔得?

你自己就冇缺陷?如果有,人地係咪都忍緊你啊
Ching唔建議你喺度講太多自己經歷
你提及有關情緒狀況上嘅處理,佢哋未必會理解你,反而會根據自己「理解」針對你嘅個別狀況。
我只係知你呢家已經起晒鋼,亂咁咬人,仲難頂
有冇諗過就係摺埋一邊先諗唔開
真係想知你呢啲人食咗幾多舊屎把口先可以臭到咁
其實唔一定要扮冇嘢先做到相處舒服

雙方識得處理、了解自己狀況、肯溝通,噉樣已經差好遠。
算啦Bipolar係咁架啦
情緒大起大落
咪咁痴線啦
我老婆以前都有情緒病
我哋都有理性溝通,但另一半忍係必經過程囉
你真係有病,完全冇同理心唔知你條仔有幾就你
如果有睇醫生睇心理有食藥控制病情有咩問題

明知自己有病仲玩情緒勒索嘅人先要遠離呀

你分返清楚先啦
臭雞 娶完你照出去叫雞啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞