ex前日自殺……

1001 回覆
4952 Like 161 Dislike
港女+情緒病屈哂機試過之後唔會再有港女難倒我
戴完頂綠帽 無屌爆條女都數係咁
其實你唔駛咁在意 呢句嘢同叫人「窮人唔好生仔」咁嘅道理一樣啫 一樣有人好過有人難過
照咁推 應該係已經試過唔少先會咁講
係真愛 佢唔會再試其他
腦補到咁多野你都幾勁
由頭到尾都冇話過唔再追求新鮮感
你而家係有情緒病嗰個,你唔係要照顧情緒病嗰個
辛苦嘅從來都係你條仔唔係你
你有咩資格出聲 話唔定條仔想飛咗你好耐

我身邊都有人同情緒病嘅人拍拖,佢真係慘撚過狗
又係想分手好耐但係唔敢講
遲早離婚
700幾個正評先得人驚⋯
你呢個case好彩
你條仔識處理而你又肯去睇醫生
但香港有幾多人識handle或者明白情緒病係咩事?
而又有幾多個真係有病既人會睇醫生?
我同個ex就無你地咁好彩了
祝你幸福
如果學樓上班連登仔講,樓主既ex咁cheap 又出軌又情緒勒索樓主又剩,點解樓主仲同ex起番埋一齊?

成班講到樓主係情聖而ex就唔抵可憐咁,既然樓主食得回頭草就要抵得渴,而唔係復合當晚扑完野就第日就唔理人,最後出事就上黎求安慰。
你講得岩呀, 情緒病就係無資格
我估係乘虛而入既男仔飛左佢
想搵你療傷
但你又幫唔倒佢
情緒加劇然後…
佢派帽在先
咪當係karma 天收佢
你呢句說話有d問題
有情緒病又要同人一齊真係好撚自私!哩個係正確邏輯!

有情緒病唔處理好大問題!開始個陣對方實唔知道,一方畀人呃先決定一齊

有情緒病又唔去睇醫生,岩既,唔想畀人知有病嘛

點解唔諗下個有病果個一開始要呃對方?

相反,樓主日日同另一半講過佢有feel!日日喎

反而係樓主條女自私!自己唔愛唔講明原因,零溝通咁就單方面退出人生退賽,樓主無啦啦畀人飛,係人都覺得條女冇感覺啦

想人接受佢又唔醫,咁姐係樓主條女自己唔知自己有問題⋯⋯

想得過且過,等對方忍受,光環自己攞曬,最後仲搞到自己自殺,全因為樓主條女一開始冇同另一半講清楚自己有病

老實講句,樓主條女自殺間接拖埋樓主落水,條女錯晒
同過有情緒病既拍拖
同佢一齊係開心過
但係個結局都影響左我一世
唔係無資格
而係另一半會好痛苦
其實上面嗰位都好慘,開頭都只係為咗為情緒病嘅人爭取權益啫,講出自己心聲俾人屌到咁

真係原本段關係冇事都分分鐘開始懷疑自己,覺得自己害緊人
呢句都幾撚癲
即刻話我試完其他賓周發覺都係你果條最好味
Btw rap
情緒病得你咁要面又厚面皮又自我
勁 上個連登已經見唔到樣 都仲死要面咁
驚死下一秒病發自殺後悔無駁嘴?
衰d 咁諗
會唔會有咗bb
第2條仔唔認數
返轉頭搵樓主賣單
結果條女自己飲醉酒, 鬼拍後尾枕講錯嘢
樓主唔賣單

條女又唔想做單親媽媽
一時諗唔開自殺
樓主你無錯,先唔好講佢有無情緒病。佢去識第2個,之後再懷疑你出軌,再講分手。成件事明顯都係女方問題
你冇錯,唔洗自責,係佢唔啱在先
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞