韓國文化已經超越日本?台灣大量網民:只有傻子才會認為韓國文化在世界流行,日本始終no.1!

1001 回覆
470 Like 45 Dislike
韓國文化唔講k pop影視有咩其他講
咁你宜家崇唔崇中?
連㗎仔㗎妹都不屌嘅日本嘢 但連登仔當寶
人哋出咗道10年都嚟緊
拿我祟日反韓都唔認同你講外國黎講acg仲係次文化黎 bp bts上哂大show 名牌fashion week魷魚遊戲啦 金球獎男主

飲食就拿廢事搞事啦 但韓國真係同日本冇撚得比
好呀,咁你踩單車慢過其他人揸車即你廢
係,音架妹學韓文,以前邊有可能
補充多句 bts可以有人係世界盃表演 日本歌星明星一個都冇
Sorry,我問緊外國邊到鬼妹溝嘅亞洲仔多數係韓仔?
紅白比kpop輪姦
咁你要計咩? 最top kfood 又輸到車尾燈都見唔到 , 講數量都係車尾燈都見唔到 . 你仲想計咩?點打和? 用你個標準咪打和囉

kfood 2020 海外4萬間

jfood 2019 有15萬6
https://asia.nikkei.com/Business/Food-Beverage/Japanese-restaurants-in-Asia-grow-50-in-2-years

你搵到既我唔介意你搵到更好既stats 用backup
以前AKB個啲慶買CD送握手卷 買得越多CD握越耐日本個女團啲呢幾年肺炎唔比握銷量對比以前就直接插水啦
都係車啫,你技術廢就咪賴啦
度度都係

韓漫都搬出嚟比
叻唔切
入伍啦
有冇後勁真實力,就等退伍後有冇依家咁紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞