【Exchange 歐遊百幾日】意大利北部篇 (遊記+資訊+歐遊你問我答) 6

1001 回覆
33 Like 1 Dislike
cinque terre card 係有咩用?
五漁村之間可唔可以步行
我book左前一晚去定La Spezia住 第日朝出發
你星期幾去 好多人
五漁村之間可唔可以步行
你星期幾去 好多人

張卡包咗一日內任搭火車同埋郊野公園pass, 要有個pass先行到因為有啲地方會有check point
五漁村之間可唔可以步行
你星期幾去 好多人

張卡包咗一日內任搭火車同埋郊野公園pass, 要有個pass先行到因為有啲地方會有check point

住搭意大利境內火車?如果我即晚去埋米蘭用唔用到
我夜晚la spezia去米蘭再過夜火車去巴黎
五漁村之間可唔可以步行
你星期幾去 好多人

住搭意大利境內火車?如果我即晚去埋米蘭用唔用到
我夜晚la spezia去米蘭再過夜火車去巴黎

唔得啊,因為張咭係只限Levanto to La Spezia線(得五漁村d站同頭尾)

有關Cinque Terre card資訊可以睇第30頁#731 ,有講cinque terre兩種card既分別
呢日係星期五黎,上年五月六號
好耐無入黎

樓主係咪話你著aigle? 介唔介意話我知係邊個model
好耐無入黎

你好張敬軒你好
等我搵下圖先
好耐無入黎

你好張敬軒你好
等我搵下圖先

exactly呢件,不過我唔係買軍綠色 果時有折,只係2千幾
想問下你係走堂旅行定等假期先去
想問下你係走堂旅行定等假期先去

兩樣都有 不過多數都等假期,因為我荷蘭果時一星期只要上兩堂,所以好容易搵到四日去,走一堂已經可以玩6日
我都要買定件厚褸過去著
我都要買定件厚褸過去著

巴打exchange定旅行?
我都要買定件厚褸過去著

旅行
我係之前話年底去UK+Amsterdam (book左間design靚酒店)果個
我都要買定件厚褸過去著

旅行
我係之前話年底去UK+Amsterdam (book左間design靚酒店)果個

係喎 有時會撈亂左大家
值得投資件用好多年
好耐無入黎

你好張敬軒你好
等我搵下圖先

thanks
你個件cutting幾靚 但我暫時係專門店都無見到 得件類似既 但個型無咁靚
你係咩月份買咁平
好耐無入黎

你好張敬軒你好
等我搵下圖先

thanks
你個件cutting幾靚 但我暫時係專門店都無見到 得件類似既 但個型無咁靚
你係咩月份買咁平

好鐘意件褸 可能因為係舊款所以而家已經無 不過好多款都靚

我應該係2015年11月左右買
好耐無入黎

你好張敬軒你好
等我搵下圖先

thanks
你係咩月份買咁平

好鐘意件褸 可能因為係舊款所以而家已經無 不過好多款都靚

我應該係2015年11月左右買

係官網都搵唔到個型號
睇中靚個d款都係d得擋風 又要再加件保暖層 等唔等下個月好呢
幾時出發啊 等啊,反正係香港呢個月都未用得著 可能再涼d會有暖d既款
希望1001前完到
想問下意見, 我去UK + Amsterdam 14日
諗住每日預洗HKD800左右
你地多數都會係香港唱好哂定唱一半去到再禁錢?
我印象中好似見到人講話未必個個city都有機禁到錢

同埋電話卡打算買Vodafone pay as you go
有冇巴絲有其他意見? (例如會好伏果d )
想問下意見, 我去UK + Amsterdam 14日
諗住每日預洗HKD800左右
你地多數都會係香港唱好哂定唱一半去到再禁錢?
我印象中好似見到人講話未必個個city都有機禁到錢

同埋電話卡打算買Vodafone pay as you go
有冇巴絲有其他意見? (例如會好伏果d )

14日我會唱好同帶曬 但全部錢會超級跟身

我買過vodafone中過伏所以唔敢,見d去uk既巴打會買3果張? 有無比較過

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞