【Exchange 歐遊百幾日】意大利北部篇 (遊記+資訊+歐遊你問我答) 6

1001 回覆
33 Like 1 Dislike
一個人去florence食唔到1kg牛 唔開心

食啲一人份架囉
同埋大食既話我覺得食得哂

我自己單屌成塊點睇
食得哂
聽日落zadar
4個鐘後上車
我又訓得兩個鐘要碌落床
搭車去budapest真係攰撚到傻

搭左幾耐

6個幾鐘

食啲一人份架囉

我自己單屌成塊點睇
食得哂

其實諗返個份量我都應該食得哂
去szechenyi bath洗唔洗book架

rovinj啲人好親切

好似無特別留意西唔西,但態度普遍都幾好咁

可能咁岩亂入一間餐廳所以先咁掛
我又食雪糕
意大利希臘食到克羅地亞
個價位係不停咁跌 想點

玩唔玩kayaking
雪糕真心平
去到後期太熱既話我同個frd係係超市買支1.5L既可樂係街隊

我搵緊kayaking sunset tour...但我dubrovnik留一晚第二朝我就走

攰撚到傻
我地簡左晏就 因為第二朝走個陣驚d衫唔乾

最尾我無玩到 但我城牆望落黎覺得好似好正咁...唉
但其實我唔識游水

唔會跌落水啦
聽日落zadar
4個鐘後上車
我又訓得兩個鐘要碌落床

好chur

rovinj啲人好親切

我又食雪糕
意大利希臘食到克羅地亞
個價位係不停咁跌 想點

玩唔玩kayaking
雪糕真心平
去到後期太熱既話我同個frd係係超市買支1.5L既可樂係街隊

佢呢到雪糕仲平過意大利 當然我食過意大利一歐一球但呢到1.3 一球都算係咁
我搵緊超市買野飲

買野數清楚d錢,有間小型超市 士多咁 ,都幾易經過佢,去兩次,兩次都找少錢,我覺得黑店黎

我去左佢地間超市 k字頭個間 穩穩陣陣咁

佢地係邊個

唔洗

唔洗

我果時唔洗,不過入面d cabin位(換衫放野)有限既,但就算cabin full左都可以租locker,應該唔會全full掛(利申,去果時冬天

我又食雪糕
意大利希臘食到克羅地亞
個價位係不停咁跌 想點

玩唔玩kayaking
雪糕真心平

我搵緊kayaking sunset tour...但我dubrovnik留一晚第二朝我就走

攰撚到傻

但其實我唔識游水

唔會跌落水啦

果時驚跌落海唔敢玩,但去沙巴玩完發現係正常浪上面無乜可能反艇,而且有救生衣既跌落水點都唔會沉 結論係 再揀過可能會想玩下

唔洗

我果時唔洗,不過入面d cabin位(換衫放野)有限既,但就算cabin full左都可以租locker,應該唔會全full掛(利申,去果時冬天

聽日去先

唔洗

聽日去先

我覺得好好玩,可能我地鐘意浸水 有個好似造浪咁推住轉圈

食啲一人份架囉

我自己單屌成塊點睇
食得哂

其實諗返個份量我都應該食得哂

係會飽小小咁姐

我又食雪糕
意大利希臘食到克羅地亞
個價位係不停咁跌 想點

玩唔玩kayaking
雪糕真心平

攰撚到傻

但其實我唔識游水

唔會跌落水啦

唉算啦我本身stay克羅地亞都唔長 留番東歐下次黎慢慢玩

唔洗

聽日去先

正呀
諗住去國會大樓但係好似冇哂英文tour
今日就去中央市場 布達皇宮 漁夫堡 山洞醫院
聽日去完bath唔知做咩好咁
聽日落zadar
4個鐘後上車
我又訓得兩個鐘要碌落床

好chur

Me 13 days

我又食雪糕
意大利希臘食到克羅地亞
個價位係不停咁跌 想點

玩唔玩kayaking
雪糕真心平

佢呢到雪糕仲平過意大利 當然我食過意大利一歐一球但呢到1.3 一球都算係咁
我搵緊超市買野飲

買野數清楚d錢,有間小型超市 士多咁 ,都幾易經過佢,去兩次,兩次都找少錢,我覺得黑店黎

佢地係邊個

克羅地亞間超市

我覺得呢間似係?

我又食雪糕
意大利希臘食到克羅地亞
個價位係不停咁跌 想點

玩唔玩kayaking
雪糕真心平

攰撚到傻

但其實我唔識游水

唔會跌落水啦

果時驚跌落海唔敢玩,但去沙巴玩完發現係正常浪上面無乜可能反艇,而且有救生衣既跌落水點都唔會沉 結論係 再揀過可能會想玩下

其實有朋友一齊玩好似會開心d
不過其實本身有時間我都會想玩
到左zadar
去試下樓主間la famigila既curry risotto先
到左zadar
去試下樓主間la famigila既curry risotto先

印象中好似另一碟好味d 但記得兩個都好味 希望無伏左你

我又食雪糕
意大利希臘食到克羅地亞
個價位係不停咁跌 想點

玩唔玩kayaking
雪糕真心平

我搵緊超市買野飲

佢地係邊個

克羅地亞間超市

我覺得呢間似係?

有d熟口面,可能係

食啲一人份架囉

最後去左trattoria dall oste食一人餐
一塊500g 幾好食 真係同我前幾日食個啲扒唔同

食啲一人份架囉

最後去左trattoria dall oste食一人餐
一塊500g 幾好食 真係同我前幾日食個啲扒唔同

zaza 1kg 我都係一個人食哂

唔洗

聽日去先

正呀
諗住去國會大樓但係好似冇哂英文tour
今日就去中央市場 布達皇宮 漁夫堡 山洞醫院
聽日去完bath唔知做咩好咁

一日之內做到咁多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞