《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [4] - 光暗男世一

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
佢打1波已經feel到垃圾就troll比我都avoid
我又唔係一開波就troll
就講尋日 打咗2 3波都輸 我完全無食過補咁
開tab 全場3隻補補緊3 4k嘅時候 隻ana補緊500
差別只係在於隊友會想繼續打
我就覺得打嚟晒鳩氣
第一次見有人比人避免到出通知
師兄都係揾fd組隊玩啦
咁你抵比人avoid啦
先唔論人地有無心troll人, 你就肯定係有意
其次就係1鋪2鋪問題應該都不大, 但係你比人avoid到出埋警告
人地要低莊, 你唔一定要跟住佢低莊ga嘛
講真,佢呢種人啲心態其實只會愈打愈谷氣,以為throw game troll咗人但個心都係un住un住,但其他4個可能已經一早無視咗佢,盡力打埋場4v5就算,講到尾都係心態問題
我亦都唔係見到廢嘅就唔玩
覺得有得贏 頂埋隔離個dps位都無出聲
有次只係講咗句regroup junkrat dont die
隻junkrat就衝出去送 然後留低兩句韓文就走咗
一開頭係會谷氣 但係依家已經好平靜
留返啲5050嘅先會try hard
加油俾多少少體育精神啦贏就緊係開心過輸嘅,但既然唔好彩隊友弱過對面嘅咪當玩單機驚hard mode咁挑戰下自己囉,享受下個過程 而事實就係其實好多時真係可以反勝到,or掉返轉本來贏變輸都見唔少,我諗人人都試過
你講呢句其實都係想提醒下人打好d,無論個背景係對面真係太強、隊友一時手誤定係隊友廢純粹係錯覺,但你代返入佢角色度人地咁“提”你你都躁啦 所以如果唔係同frd玩的話真係唔講野好過講野。
想問點樣找OWL啲REWARDS?
已經link左youtube/google acc係battle.net, 就咁睇youtube live就可以?
咩叫5050先tryhard
4060就唔tryhard troll game
咁唔怪得人avoid,
可能你隊友用盡全力先做到可能30-70 ge game
你就以為人地troll緊你, 所以就玩報復, 咁係人地眼中你咪就係troll嗰個

仲好意思話慳返D位
4951都troll
你咁執著啲字眼
5050比喻嚟㗎姐 即係有機會打咪試下打
有時啲廢嘅都會喺對面隊㗎
e.g. 對面猩猩rein全場一見面就衝入我地5個中間
對面淨返4個好努力打又點 無可能會贏到
我會心諗我係佢地我一早鳩hea緊
咁努力做乜
咁最多咪嗰4個人avoid 隻rein囉
但係依家係咁多人avoid你wo, 你係嗰隻rein?
就算有人troll game你都可以做好自己個state同隱分, 但係你依家搞到咁咪只會繼續遇呢d人only
如果我係佢隊友
現實個情況會係我屌鳩隻rein之後擺爛
然後其他隊友屌鳩我
要55波先認真玩
打2,3波劣勢攻唔入就惡意troll
睇完條友講完更加證明呢個真係心態問題,由佢自己谷氣好過啦,佢喺度又搵唔到認同應該轉頭又會入game troll返人發洩
人地可能無心, 你就肯定有意, 呢個咪就係你比人屌ge原因囉

你想屌, 你可以打好自己個成績再慢慢屌
依家其他人個觀感就係你睇落又唔係有料, 但就鐘意屌人又troll game, 咁唔avoid你又可以avoid邊個
啱啊 佢無心我有意
不過一睇就知無得贏嘅打嚟做乜
其實你係咪enjoy屌人而唔係玩緊game
嘴炮係所有合作game嘅重要一環嚟
有料既一早上左去唔洗比人troll啦
點black list玩家?
成日撞見d傻閪坦同on9 DD
人無恥便無敵
你carry 唔到點證明你高班過人
5050 roll dice 一半機率贏一半機率輸
你要升rank 你要有60% 70% win rate 你CARRY 到咪升 你跟住一齊打到PAT 屎咁咪跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞