《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [4] - 光暗男世一

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
咁高端梗係同高端比
唔通用csgo低端行行企企 乜都唔識比較兩個game
問題數據見到高端都只係用緊某一堆英去打,係咪真係高端就有咁多上面既極端例子先。但我講既野係csgo val高端普遍嘅野
而且上面極端例子,我見啲人都只係用翻同組合去打,咁何來有好多策略呢
Cant beat them,join them
不過依家轉英都有30% ulti剩,的確係算鼓勵玩家中途轉英counter,而且依家無以前咁惡劣,好多英都可以出場
唔似以前剩係GOAT
銅牌仔冇人權
銅牌自已一個炸上去啦,巴打你得嘅
真係
送d skin舊野黎
新嗰啲全部都要課金
有冇人知喺PlayStation store買鬥陣幣可唔可以入落PC版度? 如果係比個code應該都入到?
想用消費券但係係battle net佢收NT比唔到錢
成日班dps 都係俾mei bastion 1打4
我又係1tank 擋4隻
唔知想點
應該就係通用,但係ps買好似貴好多
我用黎買battle pass only見PS 1000個幣都係$79
自己一隻tank點頂到bastion

可能有兩隻補係背脊射緊你你睇唔到姐,同埋可能因為掛住補你果兩隻dps無人理其實都易死...... 總之好多可能性啦
係咁撚勁去玩csgo個啲可以場場一打五添
事實就係ow比起其他槍驚係算易
啲skin 百幾蚊先一件又冇課金送多啲又冇咩優惠點課落手
Apex Lol R6 val 有咩唔係推啲課金活動先俾到動力啲人課
同樣價用千蚊整件Apex傳家寶兼一炸金skin 都冇OW買得大約5個組合包skin咁甘
tank已經係最易爬
有冇人知隻黑人輔助點玩

見有人玩到好撚勁
照計就上High ground 補血
想要返bg 個白色護士skin
好靚 點解冇得買返
有2隻黑人,你唔俾個形象啲 點知邊隻先?
唔係捽碟嗰隻路西歐(巴西人)

控槍嗰隻純種非洲黑人
打韓服跌撚咗一個大區
俾返台仔我好無
維生力架易學難精既角色

輸出全部睇你槍夠唔夠硬,有CS底瞄頭線習慣會爆炸性輸出 冇既輸出好一般 個分別2-3下點頭可以秒後排 如果齋打身5-6下都只係扣到約7成左右 會差好遠
(唔好齋輸出,補血最緊要)

Shift多數隊友就死Or自保救命先用 唔好因為隊友扣咗啲血就即刻用
維生裝置真係睇判斷 識用隨時呢個位贏場game Or逆轉
大技冇fd一齊排想點開點開,反正街場夾唔到
見敵人同隊友僵持緊開有機會秒對面 或者對自己有自信開秒對面幾件
多一隻用黎破盾ge sup, 仲有個維生狀置用岩時機有奇效, 不過如果唔洗急於破盾的話, 其他sup實用度可能比佢更高
free?

Tank排名角色唔係女坦就係猩猩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞