《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [4] - 光暗男世一

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
同埋就算我射唔中人地個頭, 最多係係證明我學藝不精, 依家Tracer係唔係隻OW入面? Tracer係其他世界走過GA? 佢HS個機制同其他英雄唔同GA?
如果你話隻game整到tracer個頭細過粒塵咁就有得講je, 成個training room係到你自己唔識練打tracer個頭ge咩?
快所以同其他hero唔同, 呢一個真係我玩咁耐聽過射唔中tracer最撚無恥ge理由
第一件事唔係去練習係去屌隻英快
fornite 難啲
其實你唔好下下唔夠講就屈人地用唔掂先,條片你唔靚唔通會po出黎咩,同你討論隻game d aim就下下淨係識自j踩人,呢d咁既highlight 隨便都搵到,唔講以為咩好神既操作,真係廢事再回你
ow一定難玩
難玩到好快冇人玩
個HL可能連你都做到, 不過畫面左下角有個GM ge圖案係到唔知你又做唔做到呢

不過都係ge, GM呢D野周街都係啦, 都係無咩話語權, 都係你呢D鐵牌仔最有Power啦, 同一隻game射唔中唔同角色第一件事係屌個角色快唔係去練習
咁可唔可以屌zayra 呢隻傻鳩英
係威既gm,理解能力低下呢點差呢,由頭到尾都無怨過難中 唔明有咩好j
你話點咪點囉鐵牌仔, 講撚剩即係得OW有唔同角色唔同速度有位移咁樣
加油啦, 等你上master大家再切磋下啦, 我呢D口頭宗師你是但郁隻手指尾都嬴到我啦
其實我係唔明點解講講下hitbox 大會變咗aiming 同唔知拗乜
hitbox大易aim, 踩親佢地條尾, 以為屌緊OW掛
因為有d人思維混亂,講緊隻game機制就兜到去個人技術,完全無咩關係
我玩r6 cs,見到人即死
咁ow同apex梗係易射啲架喎…
Apex直頭可以掉頭走唔打添,係咪最易玩
其實係
我通常等個cs高手fd 射
我比啲彈佢
咪撚on9 啦, 係你自己提到話所謂跟槍唔同ja
flicking 同tracking 咪又係包係aiming入面

即係tracking 豬就tracking1.0, tracking tracer就tracking 2.0咁樣
學人講跟槍真係人唔笑狗都吠
牛仔個bp skin咁hea嘅,就咁望落去真係換隻色就算
通常一邊一唔夠講就會拉去第到
又或者想講詳盡啲解釋
講多幾個類似points
又會畀人話拉去第到

依家搞到好似拗緊長跑定短跑難啲咁
點解我打開cs 短TTK反而覺得apex長TTK跟槍好撚難玩 ,啲fd睇我打個個笑跟槍好似定格咁逐下逐下跟 OW勝在唔同Apex要進進出出補電補血急到瀨屎驚死第二隊或者對家衝上黎 每次殘血補都勁緊張
我用力架是但玩
反正我銅牌
見人冇血就shift
冇shift就e, 隨緣
所以冇得比較。你地可能打配合
我solo基本上抽隊友同敵人
屎啲嗰邊咪輸
一勝就關game
咁彈道嗰d點解唔係包係aiming入面,你玩嗰隻game識係基本架喎,點解係難d?要壓槍就難d?把把槍都要壓架啦,ow d槍唔使壓咪只係無用到呢d skill,關難易咩事,唔通我用smg就唔使壓用assault rifle先要壓咩,你呢種同我講既角色差異有乜撚分別,咪又係識玩嗰隻game既基本野,而ow就加埋技能影響,你就真係人唔笑狗都吠
你不如射人同時連埋補血榴彈雙鍵咁射,起碼多個機會隨緣救到隊友
今日試下
啲撚樣成日成隻馬嬲咁,跳嚟跳去
7成時間光暗男,都唔補血
得我會追人補
辛苦過送外賣
根撚本自己認為係嗰d就skill,事實係乜撚野影響你準度既都係aiming skill,壓槍會唔同情況唔同?同一把槍就係固定架啦,你最多話一把向上一把z形咁上,呢d玩兩野就知,咪同你話射豬射閃光一鳩樣,會唔同情況佢突然變彈道既

定係唔識壓槍係度叫春?建議你練習多d
睇karq話輪流射係唔影響補血速度
不過會好忙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞