《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [4] - 光暗男世一

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
老老實實依家隻rein唔係勁正正常常唔會勁到可以outplay哂成隊,不過當然可能對面實力明顯高過你地咁無野好講

玩坦嘅話一係join them鬥fing 一係睇情況下用猩猩dive佢後排。佢唔理你就電佢support等對面support失位,佢理你你就已經make 左space等cd到彈返去自已友到就得

(理論上玩dva可以同所有坦55開但係我唔熟所以唔作評論

玩dps就一係揾條友玩spam 爆佢盾一係企off angle或者高地直接射佢後排

玩support嘅話就唔太關你事架啦奶住自已隻坦等佢同隻rein繼續跳cha cha罷啦 。如果自已能力許可咪換ana 瞄住rein係咁anti佢囉,rein中anti八成要向後
Dva 打女坦打豬唔得吧
其實得
豬既話用matrix 食傷等dps射死佢
或者自己同豬硬碰硬都得因為黃血多
反而豬驚dva多d
女坦既話就真係55波
Full charge真係難打

利申專精dva
用Orisa打DVA係好過用豬
Rank 係咪壞左?一開頭食bug 銅五 屌你老尾 場場炸魚 轉幾次都係銅
好撚地獄
呢樣真 就算同韓仔溝通唔到佢地玩flanker都識無血走返返黎搵healer補血

啲傻鳩台仔淨係識玩坦玩dps自己一個開技衝入去然後問點解healer唔補
我最近都係用itaewon屌鳩啲韓狗
竜神の剣を.......I NEED HEALING!!!!嗚呀~~~~~
好多時啲healer都係鳩嘅
你望住佢㩒爆個x 佢望都唔望下你
唔行到佢面前擋住佢條路佢都唔補你
又或者打完場團唔係滿血
佢係唔會自覺幫你補滿
玩到好似無開health bar咁
playoff 第一日雙C 就變晒死神同索潔恩
笑左
韓仔玻仔秦仔都好過台狗
東南亞啲人真係最有禮貌
叫人換英點都有個plz仲會thx
bas 變咗meta 專打zarya
時機捉得唔好會唔會變咗快叉
有邊隻無呢個問題
依加d streamer 係直接用bas allin 打爆佢兩個bubble 再殺
變坦克嗰下秒傷大到,其他英雄望塵莫及
比夠80 charge 女坦又點,拎住呢80 charge唔夠5秒就要死
企撚定定後面叫極healing都無人理
然後用76算 自己補血
尋日打咗場 我剩60血企喺隻KIRIKO 隔離 然後比人skill orb 慢慢變到0 隻KIRIKO 喺度掛住DPS (打唔中)
之後喺度屌DPS
試過我屌隻ana無補
俾隻ana屌返我dps點解成場都要企2樓
好高難度佢補唔到
講緊個位係隻ana抬頭就望到我嘅
我琴晚有場都係
剩110血走去衛生佬隔離
佢係咁開槍打人
我係咁叫頻
佢都唔理我

然後我又中咗啲流彈得返60血
我已經係匿喺啲轉角位
但佢都係狂行出去同人駁火
最後佢死咗
我都死埋
而家ow課金無得用my card?一定要直接用信用卡轉?
此風不可長呀清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞