《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [4] - 光暗男世一

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
家陣刺客仲邊有真1shot?
尤其源氏明明OW1除左岩岩出冇人識打之外後面基本上都一路俾人counter
我都唔知點解一到OW2好似個個又唔識打佢咁
明明佢啲counter好似都係meta英黎 Zarya猩猩Moira 坦又勁左
根本原因都係兩邊鬥dive先顯得佢勁
真心,依家玩女坦傷害低過晒兩隻輸出嘅不如唔好玩
OW1 係因為太多SHIELD 佢先做唔到嘢 依加佢中距離SPAM 下LEFT CLICK 因為無SHIELD SHIFT 埋黎MELEE 個問題咪出曬黎
genji 喺上位無工開都係dive 完咗之後
果段時間OW1 做緊啲咩呢? moira brig GOATS double shield 囉 唔係你講OW1 啱啱出果陣先勁 係佢出咗幾隻怪物令佢乜都做唔到
其實韓仔係咪唔識英文
點解咁鬼鐘意打韓文
隊人有日文韓文中文名
個韓仔係咁打韓文
真係黑人問號
因為佢地認為全世界嘅人都識韓文或者佢入嘅server係韓國server你唔識係你嘅事
仲要d韓仔成日成場都係咁打字
有時成場韓文名都當佢地圍內睇得明
有時成場中文名,都唔知佢做乜鳩
長用莫E娜好過補得又殺得
最撚憎人做坦唔等人
一支箭沖去比人圍
Attack 淨係識玩 法拉
其他都僅僅合格
一遇到啲狙就唔識玩
佢依家咪nerf 完BG之後開始nerf 刺客,sojo 唔nerf係時辰未到only
練sojourn 囉
依隻太撚屈
吸血又遠又痛
真,用佢全場殺最多人20個,反而攻擊兵殺得仲少人
坦就係個粉毛大炮女最麻煩
呢隻根本就係dps
part time 輔助
係,我多數用嚟殺人
得閒先幫人補下血
係人都知moira elim 數虛數黎 你個波掂一掂就已經有, 無意思
鏢靶
用托比昂冇開e都比人話玩bug
1代出果陣玩左一輪
而加返黎玩返
係d人勁左定咩 點解咁難上手
仲玩緊果班好多玩左五六年老屎忽
5v5節奏快左好多

比人屠係正常
光暗男掛住打人最驚 好似少咗隻補咁
見到咁真係用啲自己補到血嘅仲好
正常 啲人玩得耐有進步
好似genji依家好多都中忍起跳
頂 未玩過
打人咁痛嘅
上位版嘅76咁

三秒距離打豬都扣到1/3 血

多謝巴打建議
想知是咪有外掛?

點分自動爆頭
咁耐咩
Ow 暫時係我最鍾意嘅槍game / fps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞