《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [4] - 光暗男世一

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
香港OW如果要搞, 好大機會個老闆會係鍾XX
暴雪依家先game都未整好, 咁快叫佢搞國外ge聯賽未必咁快有資源, 除非佢搞一次世界賽
ow之前搞過
收左皮
睇怕都唔會再搞

有冇師兄之前都去左睇
當年咪有overwatch contender
同埋有隊hka 雖然唔係全數香港人
聽到HKA都驚
估計依家就算HKA再搞一輪都唔會有人想再Join, 個朵仲係臭
暴雪唔係就賣啦咩?
有咩搞作大更新都係賣完之後嘅事啦應該
最鐘意睇人嘈交
建議下個post 加(嘈交要自貼排位)
賣activision 件事已經得左九成
而家開始cap水賣貴skin貴bundle
嘩 我係咪開始咗場世界大戰
其實我係黎搵隊友
嗰位人兄做左啦,我就引戰狗黎既,引完緊係拍拍羅友走
今期萬聖節活動真係伏到
完全唔知打嚟做乜
以前記得打完有啲箱仔抽吓skin
你咁講應該唔係玩開 csgo 同val
係度嘈幾好呀,今日推左好多頁

上個po靠光暗男推,今個就靠aiming
"hold angle" 呀麻
如果只係hold angle咁簡單就好
佢既講法完全無視左utility既用法 而utility係cs go 幾乎最重要既一環
csgo val既game sense都可以俾人話唔重要
比作以前cso heatproject
嘈到咁一早開場1on1啦
都唔講打fake
壓力都大好多啦
想問係咪全亞洲得返韓國server
以前打箱抽野,就算悶都會有動力打
依加獎勵完全唔吸引,玩一兩次就完全冇晒動力
個活動我打咗次最易就算
啲韓國玩家淨係會打韓文講韓話 就算成隊得佢一個韓文名照咁樣溝通
其他玩家仲可以用英文講下,但4個對住佢一個人講韓文真係黑人問號
咁不如講下track ow 對面5隻character 10-15 個skill嘅cd + 對面5個 ult +自己隊ult economy management + 對面spawn time + 你玩唔同role 嘅decision making positioning flank route
應該會-50
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞