《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [4] - 光暗男世一

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
無人救佢 換咩英都死 暫時應該無一隻補可以比人hack 緊單殺sombra 除非你用狐狸精準到2野爆佢頭
用lucio
lucio hack完咪一樣要死
對面sombra識玩真係鬥爆頭
所以我而家唔玩補 SOMBRA呢隻臭雞唔nerf到死根本玩唔到
見到有個玩和尚好勁既都比sombra加猩猩打到破防
(強國b站注意)
https://www.bilibili.com/video/BV1bd4y1278e/
map 會rota
用moira /kiriko 身法好啲搏佢1.75秒殺唔到你用到CD 就得
Zen 不嬲都係怕 DIVE, 佢定位本身就係glass canon, 係之前blizzard on99 加個spartan kick 先dive 難咗 dive
想問下雙經日期同時間係邊度睇
搵極都搵唔到
先唔講2打1
同zen不嬲怕dive
對面咁靚既配合抵死啦
之後轉brig都係畀人wiston+sombra dive
隊友唔保 sup真係比狗玩
brig nerf 完之後MONKEY 都係會dive 得死
人哋spawn camp 你係得 kiriko lucio 同 moira 可以出到去
利申: 成日用monkey rightclick leap melee dive brig
其實去到條片咁樣樣咁有配合dive落嚟想保都保唔到
所以咪話 sombra op
識得已經可以全場針殺一個人
仲要+wiston
所以咪話 sombra op 識已經可以全場針殺一個人 仲要+wiston
genji 舊時勁在收頭又快ult charge 又快 識玩既見過 第一波就有大 但係果陣有大量CC 同shield 見brig 直情要換 依家無晒CC 係難打啲既
所以咪話 sombra op 識玩已經可以全場針殺一個人 仲要+winston
應該同舊陣時一樣 如果對面平均rank 高過你隱分 你輸左 唔過扣太多分 因為你既表現符合你個分 但係你輸左rank 比你低就扣好撚多

ow2 個rank 比人屌 就係因為班舊玩家隱分低而且啱啱開rank 有bug 排咗落 silver/gold .但係因為有隱分 比起班新玩家要打多好幾場先升到rank 同埋果個rank 好多新手 體驗極差
打攻擊位有咩角推薦
光暗男
zarya 盾2秒
猩猩單坦個陣開大好似冇咩用
頭先開完跳入去對面直接唔撚理衝後排殺曬D隊友
未接觸過ow,全名叫咩
鮑伯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞