《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [4] - 光暗男世一

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
被許多玩家設為避免同隊 排隊時間可能較長
慳返我啲位 多謝
有料
有啲咁嘅嘢㗎咩?
會喺邊度彈出嚟
有冇邊隻英易保命啱新手玩?
玩咗幾舖都比啲大痴漢同源氏埋身切菜
睇標題
新手唔嫌悶咪dj
知唔知點解咁少撞到日本人嘅?
不過其實可能撞到都唔知,因為日本人都會改英文名。但以泡菜仔咁排除英文嘅行為黎睇,可能泡菜仔大部份都用返魚蛋字改名,所以先有成日撞到泡菜嘅錯覺?
千年一遇嘅讚隊友po
我都想預到個勁嘅比我讚
遇*
我main sup,基本上睇自己友多過睇對面,遇到啲坦同dps識返屋企係幾爽雖然多數都係喺外邊邊打邊等你埋去補但預到啲識玩嘅rein,用到dj夾到佢係勁好玩,狂加速等佢可以追住對面狂打
最差試過搶點圖用光暗男搭另一個ana,我補血係我輸出嘅3倍,但我輸出都仲高過隻ana嘅補血自己隊已經係猩猩做坦勁易射中
咁大獲ana要識走位唔係咁易用。

但猩猩彈出彈入我覺得都難搞,所以一見隊友用猩猩、拳王同哈姆太朗我都一定出kiriko,咁就老遠都補到
Lucio+kiriko根本係完美
如果隊友dps genji+somba,坦係拳王,出dj都只係同另一隻補69
依家好多隊都係dive多,變咗dj效益唔太高,主力都係打搶點圖先會用
真係同frd組隊先玩到dive,單枝排玩dive但隊友唔配合的話就只會出現另一個屌隊友post但dive係好玩好多嘅
比駭影無咁捉後排可以點counter
煩到仆街
唯有轉mercy或者ana夾下佢
轉dj爬牆走
走唔到就接受你嘅命運
ching你要唔要反省下點解咁多人black list 你
你仲夠膽死話慳返你D位呢下幾無恥
補位換Brigitte或光暗男,dps位換小美?
係 我認我好無恥
但係有乜理由淨係得人地troll鳩我
人地troll你咪next round囉, 咁下次其他隊友認真玩又輪到你troll人地
人地開外掛殺你, 你又開外掛殺其他人
之後再補一句唔好怪我開外掛殺你, 係因為上一鋪有人開外掛殺我咁樣?
咁既然都要next round
我嗰場認唔認真打又有乜分別
不如爽手輸咗佢下場
即係你next round左幾多鋪, 可以比人blacklist出警告
會唔會只有你單方面覺得人地troll緊你, 其餘D隊友都唔覺troll
但係你開始玩報復時候就真係troll曬其餘4個人, 所以比咁多人blacklist你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞