《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [4] - 光暗男世一

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
韓狗ser仲要140-150ping
韓服真係完全爬唔到分 成堆牛鬼蛇神
一路玩一路跌 又唔想玩其他game
我打快速
尋日遇到場 對面幾個掛住頭幾季嘅top 500
雖然佢地應該鳩玩 但真係太勁
隻dva同安娜勁撚到傻
玩牛仔 閃光比佢兩個禁住嚟砌
隻dva直頭爆炸輸出 你話外掛我都信
完場仲睇下咩料 唔對路就report
見到top 500 icon就決定放佢地一馬
反而對面牛仔完全唔覺係頭500
i mean隊友好撚廢
Dva同Kiriko終於nerf
見到識玩嘅 勁撚到傻
sojourn: hi
盡量練到換彈先開盾,當然得返半血都冇人heal你就要開,其間基本功左右左右行避彈
補充:衝入去打撚死哂啲support先,賭得大贏得大
見到啲專精genji真係好勁
琴日打場rank對面靠佢硬拖咗半個鐘
完場輸出佢24000
佢可以次次一條友開大砍死4、5個贏or反cup場會戰
好彩佢隊友廢
我個隊奪命女下下可以秒到對面一隻後排5打4屈住打先贏到
咁right click定left click痛啲
開大打人用right定left
依家genji dive入後排少左好多野擔心, 如果係nano blade唯一要怕係食到ana 鏢only
我用PS5打,9成時間用普通射就夠,見有一堆人企埋一齊先用25粒彈果個,你太快射哂彈,你冇輸出,啲人就唔驚你。反而人既恐懼係不停見住自己條血扣緊,就好快會打散人哋個陣
Orisa完美counter 豬wo
你一拉人就用標槍射你
你開大就開E/shift擋晒
Dva 招E真係好勁
應該未諗到點搞
sojo高階埸勝率高
低階埸勝率低
唔係就咁nerf完就搞掂
一係改左鍵基礎傷害,一係改右鍵charge速度,再唔係cancel打盾可以charge能量
低階場勝率低無咩野好講,無可能所有英都低付出高回報
有冇人覺得源氏要nerf
有冇人話我知點樣先可以離開韓國
vpn試過work
玩吓玩吓已經80左battlepass,好似無想像中難升
唔想nerf sombra
因為有double exp
d韓狗永遠唔撚識溝通 活喺自己世界
對面hanzo+genji唔轉winston
對面winston自己隻genji又唔撚轉reaper
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞