《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [4] - 光暗男世一

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
明明簡左歐服都咁多韓仔 係唔係有bug
因為依加要VPN 先入到其他地區
琴日都仲遇到鬼佬開咪傾計 玩唔夠兩場就連番韓仔
仲係低端場掙扎緊 見到d韓仔都未到逆風就中離真心燥
玻仔賓仔都係亞洲, 睇你連咗邊個

歐洲SER 你百幾PING 唔會玩到
咁應該係我自膠 地區轉左歐洲 見到頭兩場都英文id講雞腸就以為轉左歐服
屌你個matchmaking亂9咁嚟白金同金銀牌亂咁配完全唔駛跟牌位咁我打嚟把撚
啱先屌鳩啲韓狗好似梨泰院班人咁好撚嘈
其實點睇人地咩rank?
其實無架,個個都lock哂戰績係睇下有無幾個咁好彩public出嚟。但係都有幾場睇到個場金一至銀一都有都唔知打啲乜

利伸有public戰績
原來有呢個功能

但有得揀的話緊係private左佢因為人地見你低rank就會認為你廢講乜都係廢,你高rank人地就會覺得你以為自己好巴閉都係唔會聽你講野,所以private左佢就無左呢個concern世界更和平。
依家打rank已經唔再try hard
打完一波團feel到係垃圾直接擺爛屌鳩韓狗
隊友正常嘅先繼續打
唔係睇elo嘅咩
Ow1排過場深夜場白金到top500都有
但打落差唔多唔覺一面倒
白金排到金牌好出奇咩
咁撚閪都課?
回頭是岸啊
一打就知輸硬嗰啲
直接快手快腳輸咗佢下場算
battle pass之嘛
大部份拳王都係弱撚智,自己飛出去唔睇後面有無人跟 就係咁healhealheal
有時認真打係有得贏
不過啲隊友鳩到我覺得係唔應該送佢上去
正常拳王飛出去要heal咪飛返入嚟
識Q咩條友,識就唔洗咁勞氣 光速自己老遠飛入去溶左(仲要走左個4打5 得1SUP)
尋日打咗場另一隻DPS 廢到仆街 AVOID 咗之後果場喺對面追撚住佢黎殺
有mercy pocket soldier 打我單丁友soldier 殺唔死我
Ps5有無誇平台?琴日排rank遇到個雙排台仔76同男人婆好似auto aim咁 推機械人3十幾殺0死 睇男人婆kill cam入緊彈都仲aim到實 定真係咁勁
可能真係auto aim
跨咗會熄咗auto aim
而且打rank無得跨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞