《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [4] - 光暗男世一

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
叫你就要做?而家叫你食屎你去唔去食?
玩個遊戲又鬧交又剩, 乖乖地聽話去練aiming啦, 加油啊睇好你
你喜歡啦, 依家你都係剩返呢D野可以講je, 我又唔會少一舊肉ge
其實依家個萬聖節任務係唔同難度有唔同獎勵定要狂打拿任務分?搵唔到地方講清楚其實依家個pve係點
上面啲on9仔唔好再嘈啦
我就頭500嚟
不服來電

同埋我無串其他人上唔到GM啊, 我剩係串你一ga ja, 你唔好屈我啊
咁講啦 本身ow同其他槍game無咩可比性
玩法同環境都好唔同 aiming完全唔係ow重點
重點在團隊配合去達成目標 殺人只係手段
所以推車搶點之類 你aiming 幾勁都係會輸
如果唔係點會有著名嘅C9事件
上面咁緊張aiming 乜乜乜就無謂
串鬼到咩,咁既料係度獻醜,真係唔知個醜字點寫
第一句都話左隻GAME團體大於一切, 而且hitscan以前都被壓制都好利害
係依家單坦同nerf返BG後好返好多
76大buff由不可控ge擴散變成可控ge後座力係大buff, TOP500班勁DPS配勁aiming玩76極有發揮空間
多謝指教,下次我試下上TOP500再返黎串你一個, sorry
好,等你
不過都希望你上埋黎我地ranking上切磋, 我等你啊你有heart ga
咁就推左一半
打左你都唔知啦,反正我都唔會自爆
趁得閒幫大家推下post有咩所謂
其實ow Top 500係咩嚟?係咪全game最高rank 頭500個,類似Apex 頂獵?
勁野, 唔練aiming都上到GM, 呢隻game真係唔洗aiming
係,但係apex要master 先計predators

ow1臨尾鑽石已經top 500
猩猩大盾嗰d的確唔使,一向玩開無腦英

不過依家TOP500個門檻可能低左, 以前TOP500係TANK DPS同SUP全部之中最高份ge 500個, 依家佢個牌分成3個類別, 最多會有1500個top ranker
不過有D人周身刀全部都利, 可能會1個人拎曬3個TOP500
少人玩到咁
我記得以前S6定S7 亞服top500要差唔多4600分先有

分亞美歐三個洲
然後又分tank dps sup top500
佢仲有個自由模式 top500
所以計返每季應該有6000個top 500
apex就真係得750
又唔係有戰隊請你打比賽
比你上到頭50都只係可以用黎打飛機
港澳台講乜撚野戰隊, 之後個熊貓人XX, 比港澳台全部人笑佢lam人大脾成隊香港隊差唔多係輸佢一個咁制
港澳台戰隊黎講
Lol已經死曬 有少少天份已經車曬去大陸培訓 3個地區有隊入到小組賽打世界賽入場券已經燒高香
Apex原本仲好地地 之後波靈單野影響曬個環境風氣 衰落緊
OW如果人數keep到可能有得發展下 但都唔長
未來可能有街霸六打3人戰隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞