《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [4] - 光暗男世一

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
諗起有人講過宗師場女坦好易對付
點解冇oras
總有撚樣幫佢差電
聽啲pro玩家講 歐瑞莎是單體機體強大,團隊效益偏低的角色
殺人幾乎都靠支長矛,沒咗支長矛只係射BB彈的機器人,而要射BB彈不如用DVA更好
對住女坦 猩猩只係一個幫人叉電角

女坦招盾可以保隊友+自保
防傷害防控場防禁療防幫人叉電之餘Buff自身攻擊力
2秒內燒死200血的光束斬艦刀同一炮打死薄皮既槍
加埋強控場大技引力彈
1.0果隻
玩開tank 嘅唔會覺得orisa 勁 佢保命全靠cd,當佢用cd 唔撚理佢㞊得
你覺得佢高dmg 其實只係因為佢不停射唔駛reloqd, 但實際上只係feed 緊對面support ult charge
2.5秒基本上3個 bubble係無可能叉唔到
你地有無轉ser
成日覺得一場排成幾分鐘好耐
差唔多定位嘅其實不如玩sig
韓服是咪好多wintrade
夜晚打嗰陣兩邊成日有一個唔郁
到咁上下就走埋場
唔駛諗咁多,純粹係佢地仆街
韓狗係咁, OW韓服個環境好惡劣, 以前班人為左唔排佢地會專登去玩歐服
韓狗唔係出名打機勁咩,打親勁廢發生咩事 又淨喺係咁打韓文
最撚toxic係佢地, 再加上言語不通連講野交流都做唔到
呢隻game最好機品反而係D印佬賓佬, 嬴左就歡呼輸左都會同你講nice try good game, 又會同你講佢打算轉英,問你可唔可以配合佢
喺得低位嘅會勁得去邊
係咩事呀
掛係到一分鐘跟住走場
勁on9
打金牌場補都仲望到韓仔玩DVA直衝入去人哋個陣俾人圍 真係好攰,由其啲韓仔好興3排 1個正常2個好廢
Isee
成個韓服環境都好撚惡劣
打一大堆字當正自己戰術大師
打得仲kick撚過喺台服淨靠ping打
打英文叫佢轉英打返韓文覆你
同支那人永遠講支語一鳩樣
最慘係你屌鳩佢廢佢又好似睇唔明
條氣谷撚住
我試過打英文
跟住有個韓仔話:
this is korean server
we are all korean
speak in kr plz
我當堂唔知俾咩反應
問佢想贏定想講韓文
未打最易
點解困難可以團滅
易死?
我諗得香港人先會就返人哋個語言嚟打字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞