《Overwatch 2 鬥陣特攻 2》討論區 [4] - 光暗男世一

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
如果對面槍法一般Brigitte有機?
David Bowie
打輔助位有咩角推薦?
張圖去A point 條大直路夠佢開你2次波

如果佢咁都打你唔死 佢應該要練多啲.

等nerf 佢老味啦
其他圖用光暗男有機會走得到
吉良吉影
其實光暗男係指sup位黎隻野。佢傷害高唔使瞄準又識吸血,同時可以補血仲有閃身技保命。大技放粒子炮輕鬆殺2,3隻。

-----
攻擊就黎隻吧。全能有閃,右制炮中頭可以秒。

但要型就源氏半藏吧
棄game了,銅5單排sup,打咗200幾場上到金1
呢段牌位單排體驗真係好差
基本上好少會有場係55波咁打 (體感200場內得20場咁)
多數都係一面倒,開親tab都係咁嘅印象

以前可以揀打美服,d人又少走場,又有品d
低牌位場都會開mic
唔知邊個版本開始
暴雪cut咗揀ser功能,你揀美歐ser
都係掟你去最低ping ser即係亞服
等28號玩cod算
一面倒係因為你單排搞到1+4 vs 5? 唔會差咁遠掛?
ow2好似睇唔到人哋係咪多排
一面倒意思係我呢段牌位
見到多數勁嘅輸出就一隊
廢嘅輸出一隊,實力好唔平均
一定有一邊俾人炸魚
好似上面張圖咁,或者呢張圖咁
好慘情喎

但掉返轉你㩒住對面來打時又會有返遊戲體驗
搵人組隊打體驗差好遠
實有架,唔係點由銅5上金1
但咁真係唔好玩
一係要多排,一係就白金場以上
以前兩坦,我main副坦所以單排都可以上到鑽
真係好多時55波咁打,係幾刺激好玩
羸嗰時有終於羸喇感覺
輸嗰時有差少少就羸,早知點點點咁
其實未必係炸魚
通常新手都唔識等齊人先出,就算鑽石有時都係咁
跟住其中一邊一個幾個咁送頭無限loop
變相就好似撳住黎砌咁
打rank想知人地係咪組緊隊
你入場之後撳嗰條友邀佢入group
如果佢話打緊rank唔可以組隊 = 冇組
佢話已經有組 = 2排緊或以上
CD拉長到11秒 變相9秒時間冇技
之前盾2.5秒 CD10秒
傳說佢系統會盡量整到多排vs多排? 即係5排就好少會打單枝,通常會打1+4 or 最多 2+3咁?

不過其實邊個多排緊都係咁打架啦,唔係可以點
改左啦?
出咗消息,幾時改唔知 應該下個更新會
多排通常都會打返多排
1+4打5,2+3打4+1咁
所以搵人一齊打就最好,冇得賴
但我自己都係單排
167%定我眼花
係BUG 撚咗, 試過300% blizzard啲dev 連小學數都唔識計
呢兩日改

見到幅咁嘅圖 大家點睇
同時射多個人會過100%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞